helló! guen látom megnézted a vidimet és kommentáltad is. kösz! élőben a hangja sokkal brutálisabb! sajnos én csak "mobilos vidivel tudok rémisztgetni" mert amit a digitális fényképezőm csinál azt nem játsza le. a plexit már lecseréltem!
ja és persze várjuk a videót a hangjáról. rakj szivacsot a kamera mikrofonja elé akkor elméletileg jobb lesz a hang de nehogy vmi mobilos vidivel rémisztgess minket...
igazából a két db rugó teljesen felesleges, nem véletlenül volt rajta csak egy. nekem egy sincs rajta mégse esik le meg nem is fúj ki.
ha belegondolsz két helyen van rögzítve, egyszer a kötőcső egyszer meg a bilincs a dobon. nem tud ketté esni .
persze lehet jobban néz ki de én még azt az egy rugót is lusta voltam ráakasztani. meg amilyen kókány a kötőcsövem minek is...
ÁÁÁÁ
Dehogy volt jó. Nagyobb volt a belső átmérője 8mm-rel, mint a gyári kiállás külsője. Szóval kellett csináltatnom egy 4mm falvastágságú gyűrűt esztergályosnál, amit aztán a kettő közé tettem be. De ez még nem a vége volt a dolognak, mert le is kellett vágni belőle 3 cm-t. Pont ott ahol ki volt tágítva picit, így aztán már nagy volt a gyűrű is amit csináltattam. Le kellett szedni belőle egy mm-t. Plusz hegeszttettem (hegesztettettem ? ) a kötőcsőre is meg a dobra is még egy fület h két rugóval tudjam összehuzatni őket, mert gyárilag csak eggyel lehetett volna. Na ez megint nem volt egyszerű, mert ugye a dob vége titánötvözet, amit nemigen akarnak elvállalni a hegesztők.
Na mindegy. Most kész van és minden szuper.
A hangja vmi mesés... imádom.... Pont olyan amilyet szerettem volna.
Most már csak a gyertyákat várom, hogy megjöjjenek, és lecseréljem a régit. Meg elvileg jövő 7 elején itt az új első futómű is.
Már találtam magamnak FJR-es barátokat igaz vén pocakos fasz mind, de ott legalább nem fröcsög a láncspré a pofámba
Állítolag 7dlolaj kell a telomba de nekem csak egy liter van ithon fuck
Hát lehet vot ilyen de már nagyon rég és azóta már sokszor berugtam ami az agysejtjeim teljes leépülését okozta ezért orvosi papírom is lenne róla ha arról enne szó
Na mindegy ha azt akarjátok hogy a mocskos motorotokon legyen kipufogó(Guen)meg gyertyacsere(Frenki)Kussoltok mint a picsa
Sajnos Sat téged most nem tudlak megzsarolni semmi cifra dologgal de majd kitalálok valamit
guenbaba
[2574] 2008. március 30. 22:57
Izé én nem akarok beleszólni, de ez biztos jó a Te motorodra? csak mert a felsoroloásban nincs FJR1300
és ha jól emléxem neked az van.
Elbandi
[2575] 2008. március 30. 23:06
ÁÁÁÁ simán kirakom
A változatosság kedvéért: fjr1300@freemail.hu
Meg még kéne egy bukogomba is a száma:BEOO4-Black
Elbandi
[2576] 2008. március 30. 23:12
Igen köszönöm a figyelmességet,nagyon egyszerű dologrol van szó,ha nem jó majd átalakítom a befogórészt,viszont végülis mennyire jönne ki ez postaköltségestül,azt se tudom mennyi a dollár
Chris*ST
[2577] 2008. március 30. 23:12
egy linket bevágnál a gombához?
Chris*ST
[2578] 2008. március 30. 23:14
te ez kormány vég!
guenbaba
[2579] 2008. március 30. 23:15
de attól még hozathatjuk ha kell
guenbaba
[2580] 2008. március 30. 23:16
jah kb 5.5$ a postaköltség darabonként +amit rendelsz ha egy cucc akkor 1*5,5 ha több akkor x*5,5
mivel a postaköltséget súly alapján számítják így tartottuk igazságosnak
Elbandi
[2581] 2008. március 30. 23:17
TÉÉÉÉÉÉnyleg bakker de attol még jol néz ki,viszont a kormányvégem nagyon csunya ugyhogy lehet hogy nem is lenne olyan rossz
a 2577 és 78 as hozzászólás között chris és én lázasan kerestük az oldalon a fent említett fjr bukógombát és nem akartuk elhinni hogy ilyen vakok vagyunk hogy nem találjuk :D
ha belegondolsz két helyen van rögzítve, egyszer a kötőcső egyszer meg a bilincs a dobon. nem tud ketté esni .
persze lehet jobban néz ki de én még azt az egy rugót is lusta voltam ráakasztani. meg amilyen kókány a kötőcsövem minek is...
Dehogy volt jó. Nagyobb volt a belső átmérője 8mm-rel, mint a gyári kiállás külsője. Szóval kellett csináltatnom egy 4mm falvastágságú gyűrűt esztergályosnál, amit aztán a kettő közé tettem be. De ez még nem a vége volt a dolognak, mert le is kellett vágni belőle 3 cm-t. Pont ott ahol ki volt tágítva picit, így aztán már nagy volt a gyűrű is amit csináltattam. Le kellett szedni belőle egy mm-t. Plusz hegeszttettem (hegesztettettem ? ) a kötőcsőre is meg a dobra is még egy fület h két rugóval tudjam összehuzatni őket, mert gyárilag csak eggyel lehetett volna. Na ez megint nem volt egyszerű, mert ugye a dob vége titánötvözet, amit nemigen akarnak elvállalni a hegesztők.
Na mindegy. Most kész van és minden szuper.
A hangja vmi mesés... imádom.... Pont olyan amilyet szerettem volna.
Most már csak a gyertyákat várom, hogy megjöjjenek, és lecseréljem a régit. Meg elvileg jövő 7 elején itt az új első futómű is.
jó is lett a kötőcső elsőre? végülis az első r6-ok még elég hasonló felépítésűek
ilyen lett az én indexközbetétem:
Állítolag 7dlolaj kell a telomba de nekem csak egy liter van ithon fuck
Na mindegy ha azt akarjátok hogy a mocskos motorotokon legyen kipufogó(Guen)meg gyertyacsere(Frenki)Kussoltok mint a picsa
Sajnos Sat téged most nem tudlak megzsarolni semmi cifra dologgal de majd kitalálok valamit
guenbaba
[2574] 2008. március 30. 22:57
Izé én nem akarok beleszólni, de ez biztos jó a Te motorodra? csak mert a felsoroloásban nincs FJR1300
és ha jól emléxem neked az van.
Elbandi
[2575] 2008. március 30. 23:06
ÁÁÁÁ simán kirakom
A változatosság kedvéért: fjr1300@freemail.hu
Meg még kéne egy bukogomba is a száma:BEOO4-Black
Elbandi
[2576] 2008. március 30. 23:12
Igen köszönöm a figyelmességet,nagyon egyszerű dologrol van szó,ha nem jó majd átalakítom a befogórészt,viszont végülis mennyire jönne ki ez postaköltségestül,azt se tudom mennyi a dollár
Chris*ST
[2577] 2008. március 30. 23:12
egy linket bevágnál a gombához?
Chris*ST
[2578] 2008. március 30. 23:14
te ez kormány vég!
guenbaba
[2579] 2008. március 30. 23:15
de attól még hozathatjuk ha kell
guenbaba
[2580] 2008. március 30. 23:16
jah kb 5.5$ a postaköltség darabonként +amit rendelsz ha egy cucc akkor 1*5,5 ha több akkor x*5,5
mivel a postaköltséget súly alapján számítják így tartottuk igazságosnak
Elbandi
[2581] 2008. március 30. 23:17
TÉÉÉÉÉÉnyleg bakker de attol még jol néz ki,viszont a kormányvégem nagyon csunya ugyhogy lehet hogy nem is lenne olyan rossz
a 2577 és 78 as hozzászólás között chris és én lázasan kerestük az oldalon a fent említett fjr bukógombát és nem akartuk elhinni hogy ilyen vakok vagyunk hogy nem találjuk :D
Sosem volt ilyen
Hogy van rögzitve?
eh nálunk meg 10 cm hó van az utcában. igen az utcán nem a füvön...