Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, az első sorozatból pá kicsi lett!
Várom a kommenteket!
Csak pár kép:
Helló Thundercatesek! Nincs valakinek otthon egy használt jó állapotú hátsó lengővilla eladó? ha esteleg valakinek véletlneül lenne irjon rám legyenszives! Köszönöm!
Az jó bolt. Én is ott vettem a ruhám még tavaly. Néztem a honlapjukat már, csak ott nincs szétválogatva h meik női, meik férfi.

Mindegy holnap felhívom őket! Kösz a tippet
hali
én most a rucim superzone-ban vettem és volt pár női kétrészes is akcióban nagyon jól néztek ki azt hiszem 90 ért volt az is,egy telefont megér
ÓÓÓ szuper!

Ezt nem is tudtam. Kösz a gyors választ
én a bőrt ajánlom igaz a cordura kényelmesebb de messze nem véd annyit mint bőr...
ja kb egy hónap mulva lesz budapest motorkiállítás ott tuti találsz rucit az asszonynak
Még vmi!

Egy kis segítség kellene. Az lenne a kérdés, hogy az asszonykámnak kellene vmi ruha, hogy ő is tudjon jönni velem motorozni, és nem tudjuk eldönteni h mit vegyünk. Elég-e a cordura, vagy legyen bőrruci? Meg hova érdemes menni ahol tuti nagy választék van? Ja és az ár. Jó lenne 100, max 120-ból kijönni.

Várom az ötleteket és a tanácsokat.

Köszi
Az a bibi, hogy ennek a dobnak 55 mm-es a csőcsatlakozása, nekünk meg ennél nagyobb ha minden igaz (vhol 60-65 mm környékén van). De lehet h tévedek.
ja zsír és mivel az r6-nak hasonló a felépítése még lehet nem is nagyon kell faragni a kötőcsövet
Nekem teccik a dob, csak kérdés az összekötő passzolni fog e, max kő egy kicsit alakítani rajta.

Amúgy nem kinézőbe van, hanem má megvan. Pesti beszerző utamon szervátam, El tanácsolásából, képek majd ha fent össze lesz rakva a gép.

Jah és Guen, megcsináltam ma okosba a dolgot, pár óra alattm eg is lett, 2 fémlapot vágtam ki méretre köszörültem, és kész is. az index meg összefogja.... Persze majd 2000 ért veszek.
Na kinézőben van egy dob. Már folynak a tárgyalások
lol nagyon csúnyákat vett... valami krómozott szutykot mintha csoppere lenne. velem tuti nem fog sehol megjelenni....az kizárt!
ja meg úgy villog hogy diszkót lehetne rendezni este mellette
Nem is mondtad, hogy kinézőben van egy indexcsere.
Kár, mert engem is érdekelt volna a dolog.

Hol vetted? Mennyi volt? Képeket csinálj!
létezik egy megoldás de nagyon sokba kerül és sok munkával is jár.
valamint nem kevés utánajárást illetve szakértelmet kíván.
egy plusz alkatrészre van szükséged index közbetét a neve
Üdv!

Egy kis gondba ütköztem, mert a mai nappal elkezdtem szétpakolni a catet.

Azért ide írok, mert még a képfeltöltés nem naon működik.

Szóval vettem kis pofás indexeket, 4et is, nagy örömmel hazavittem, és ugye a hátsók faszák is, viszont az elsőkre most derült fény... Ugyanis nem olyan mint a hátsó... Az egész egy nagy konzol, amit ha kioperálnék nem marad semmi.

Nos van egy megoldás, hogy furok rá egy lyukat, és kész is, csakhát elég csúnya megoldás. Ezért ötleteket kérek...
(1. kép: kívülről 2.kép: belűlről 3.kép amit meg kőne oldani)
Sziasztok.

Itt megint szakad a hó. Nem jön már a jó idő. Viszont megint van egy sportdob ű, ami felkeltette az érdeklődésemet, van hozzá összekötő cső is, igaz R6-hoz való.

ittenvane
hátha már idáig eljöttél érte akkor nem akartam drágábban adni
Helló mindenki!A guen féle gyertyák nálam vannak.Chris a hétvégén +kapod(Szállítási költség)Az Sgáborét elviszem az El bandihoz és majd Bmiki elviszi.(úgytudom)Vettem 1 nyomatékkulcsot(würth) a Guentől igaz hogy használt de jó állapotban.Nagyon rendes volt csak 5k kért
az nagyon jó ár érte simán jó vétel volt
ákcijósan volt 90-en és elég kevés méret volt,de nekem még pont jutott(1 éve erre spóroltam )
Széééép ruha,hogyé mérik?
Csak én megyek a Majom otthon rázza a ketrecet,majd viszek neki banant !