Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jujdekékazújrucid
baba egyébként.
na mikor jössz te kutyautő? másik kutyütőt is hozod vagy annak rövid a póráz?
Na üdv
a héten eladtam a bőrrucim és így összejött a pénzem másikra, másnap mentem is az újért
Helló Mindenki!Chris+bmiki+sgabor holnap nálam lesz a gyertyátok!Megyek a guenhez!
Szia!

9400 Sopron, Borisfalvi u. 4.
aloha!
megjött megint a kib@szott tél.....
phoenx kéne vmi cím ahova küldhetem a gyertyákat....
Az oldal működik csak picit lassú... a problémán dolgozom.

Jah és Miki.... azéé az egy dolog hogy iszóó de néékülünl?
Azt hittem azt kérdezed,másnak sem jön be a thundercat?mint motor.
Mondom anyám van köztetek valaki aki megvilágosodott,és belátta hogy kár ezt a típust eröltetni,azt rájöttem hogy nem
Másnak sem jön be a Thundercat-es oldal?
Na ma felhívtam a biker World-öt, hogy mi újság a telószárral meg a rugóval, mert lassan itt kellene lennie. Erre mondja a faszi, hogy még egy erős hét, mire hozzájuk odaér, és majd csak azután küldik. Szóval a 10-15 munkanapból lesz kb 25. Nem mintha sürgős lenne, csak már rá voltam izgulva (mint a gyerekek a karácsonyra) .
Olvastam igen.
Igen köszi!Holnap hívlak!
Sziasztok!
Frenky-től szeretném kérdezni hogy meg kapta-e a képeket az oldalidomról amit küldtem neki e-mail-on? Ha nem akkor ide is felrakom, de már a javítás utáni állapotban.
természetesen olvastam. amennyiben arra gondolsz hogy fletó az állami cégeket felszólította a magyarhirlap bojkottálására...
de azóta a szerszőnek megjelent egy cikke ezzel kapcsolatban is.
a magyarhirlap oldalán fennt van
Olvastál a következményekről is?
Kész röhej.
ez a cikk ha végigolvastad messze nem a rasszizmusról szól. ha nem olvastad el vagy nem értetted meg amit benne írtak akkor lehetett erre a következtetésre jutni. de inkább hagyjuk ezt a témát tényleg nem ide való csak tetszett az írás ezért raktam be ide, hátha még valaki szimpatizál a dologgal.
Helló Mindenki!Kérlek ne legyetek rasszisták!
Azért mert fajtájukbeli
Végre egy értelmes ember, aki nem fél cigányozni!
Maximálisan osztom a véleményét.
na ezt ne
hali mindenkinek.
tudom hogy ez nem az a hely és tudom hogy nem mindenkit érdekel de úgy érzem ezt érdemes elolvasni. betelt a pohár
Gyerekek nagy az arcotok,ha falkában vagytok,mint a veszprémi rokonaitok....
ezért kéne hp-t innia
de majd megmutatjuk neki hogy is kell ezt csinálni
Nem a szemében látszik az őrült hanem őrültként viselkedik,főleg ha agyában van egy kis vizki akkor még csuda bátor is
látták a szemedben az őrületet biztos
1 F@szt új számítógépes cégnél csak 1 órája várok és jobbnak látták ha kicsit lekötik a figyelmem. de messze van még a hazamenés