Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mivan hogy hogy téged ilyen korán otthon esz a penész?
Helló Mindenki! Én a gyertyában dugott Pinát szeretem
nem lehet mindenki egyforma... milyen is lenne a világ ha mindenki ugyanazt szeretné?
Én a pinát szeretem
De kinek mi
ebben van valami...
ja jut eszembe ma megérkeztek a gyertyák
szeretem angliát és szeretem a royal air mailt
A jó dolgokra várni kell amennyiben mindent felraknánk szezonban úgy ilyenkor csak sekélyes társalgás jutna osztályrészünk de így......
A képek a tavaly Velencén a második Cat találkozón készültek.Dr Frakk-nak szombaton sikerült prezentálnia. Frakk még1*köszi.A többieké kb 1 héten belül fentvolt.
Szabad tudni mien képek ezek? Mert annyit beszéltek róla..., hogy most már kíváncsi vagyok
Ja, igyekszik az ember
jaja zsír képeket lőttél. következő alkalommal remélem én is tudok képeket csinálni addigra szerzek egy gépet mert sajna az enyém behalt
Frakk földi bűneid semmisé vállnak általam a képek respekt
Gratulálok El! Szép munka!
Helló mindenki!Nem is rossz így képről,de lássuk a macit élőben is.Amúgy mindig mondtam,hogy ügyes kis parasztgyerek vagy
bakker hát ezért voltál ekkora csendben?
***** jól néz ki gratz most aztán sírhat a szájuk azoknak akik nem kértek...
Na kinek lett kész a deknivédője?
Az ótvaros risz-rossz pántlikátokkal azt csináltok,amit csak akartok én majd viszek egy kis hazait... (Ne sz@rjál be hétvégente koldulni járok )Majom
Jééé te még ébren vagy azt hittem már rég tenti van,na mindegy szerintem is kéne edzened ugyanis ha lemegyünk Mikiékhez akkor ott igen csak a pálinka lessz a menő ital azt ugyebár te meg nem igazán bírod.
Ja és az Olasz utra gyüjtsé ne a hülyeségen járjon az eszed(csizma)
Nyugtával a papot,te kis rőzsebajszú ördögbütyök mondtam már
nana csak óvatosan az arcon pörgéssel.
Frenky te is bekerülsz majd Mikinél a kiképző táboromba
Te majom jó lenne ,ha emlékeznél néha vagy beszélnél olyan emberekkel akik még tudnak,amikor te már rég haránt irányban pörögsz az arcodon
Hányszor hallotam ezt már tőled,te atyaisten
Előre is köszi,majd valahol leisszuk....
Helló Mindenki! küldheted bárhogy.freemailon,vagy selyem papírban,nekem mid1.Martonzo@freemail.hu
Üdv csapatnak FACE "jól néz ki a géped" a kékek mindig ott vannak a toppon Ugye Frenky barátom ?