nah végre egy kicsit géphez tudtam ülni... de menek is. szóval csak annyit Frakk nak üzenem megkapja mailban a részleteket hogy tudja nekem eljuttatni a dolgot.
Csokoltatom a kiscsapatot!
Vasarnap lesz az utolso napom a spanyol etteremben.Egyenlore bucsuzok a polipoktol.Ugyanis ma felvettek egy angol kocsmaba.Visszalepes.Bar eleg nagyforgalmu pub.Sor biztos lesz.A barban a csajok is jok.Mi kell ennel tobb?
Angliaban is csak csalodni tudok.Tavaly ilyenkor mar motoroztam ,most meg hogolyozok.
Én nem használom a msm-nt mert olyan gyártó terméke akit nem igazán kedvelek de mit szólnál egy MammutMail-hez vagy Freemail óriáslevélhez. Adj egy mail cimet amire küldjem
Ja egyébként már motoroztam is Ukrajnában, finoman szólva is érdekes kaland volt. Ajánlom nektek is ha igény van rá megszervezem bár egy ilyen úri motoros társaságnak....
Nos végre egy téma amihez hozzá tudok szólni. Jól beszélem a nyelvet nem lesz gond a fiúkkal. Jelentős kötelékek fűznek az említett országhoz és ott élő emberekhez tehát el fogok boldogulni velük. Köszi! Javaslom, hogy az én esetemben inkább iszlám szélsőségeseket használjatok. Egyébként jól vagyok és a Christ megkérdezem, hogyan tudom átadni a képeket. (én megpróbáltam feltölteni de nem sikerült). Még valaki?
Hála istennek még semmit nem kellett csinálni rajta csak gumicsere volt és nem akartam kétszer menni a gumishoz , meg így legalább átnéztem kicsit, meg megtakarítottam az idomokat belül is.
Ja még valami Frakk nem kellenek már a képek.Remélem jól beszélsz oroszul, mert már elindultak hozzád az ukrán behajtó barátaim és ők nem beszélni madzsar
azt tervezem hogy veszek egy smile-s térdkoptatót mint a mellékelt képen. na annak elkenem a száját majd. mint ahogy a tiédet is a pályán a kis szar karbis hatszásommal
Vasarnap lesz az utolso napom a spanyol etteremben.Egyenlore bucsuzok a polipoktol.Ugyanis ma felvettek egy angol kocsmaba.Visszalepes.Bar eleg nagyforgalmu pub.Sor biztos lesz.A barban a csajok is jok.Mi kell ennel tobb?
Angliaban is csak csalodni tudok.Tavaly ilyenkor mar motoroztam ,most meg hogolyozok.
Zsivány lett
az ördög maga!
Guen láttál valahol ilyen térdkoptatót jó áron,vagyis mennyiért? vagy esetleg valahol vmi occsóó?
Köszi
hú végre ma tudtam motorozni egy keveset már nagyon hiányzott reméljük megjön már a tvasz is
Nagyon szep a vasad, mar korabban is lattam.Azt hiszem tavaly telen raktal kepeket fel amikor csinalgattad a gepet.