Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden kedves fórumozónak aki már megvette a gyújtó gyertyáját az idei évre haha
Én is szeretnék sok boldogságot kívánni a születésnaposoknak!
Esetleg hozhatok egy pálinkát Frenky
Csak szolsz és megyek vele
Minden kisköbcentis köcsögnek boldog szülinapot kívánok
Utólag is Boldog Születésnapot Kívánok Chrisnek és Satillusnak
Helló Mindenki !Kedves Chris és Sat még egyszer isten éltessen sokáig a f@rk@tok meg tokáig! Hát jó kis mullatka vót El k@bbe! Chris told mán a sz@ros képeket
Guen f@szä csávó vagy
várhatod is te Majom!
baszki hogy nem jöttél frenkyt már tegezhetem azt mondta megittuk a pertut...
mondjuk valami olyasmit is magyarázott hogy őrült tűzoltó és hogy velem nem akar inni meg hogy nem jön velem semmiféle túrára .
abban igazad van hogy képek lesznek ám igaz mind Chris gépével készült így arra még várni kell mert ugye tudjuk milyen lassú a gyerek. de azt azért el kell mondanom hogy a pesti brigádból egyedül a Szilvi bírta a piát... (remélem jól emléxem a nevére...)
Frenkyt simán asztal alá itta .
ha összegezhetem a dolgot egy jó élménnyel gazdagodtunk sajnáljuk hogy nem voltunk többen de talán majd legközelebb.
azt azért el kell mondanom hogy én láttam frenkyt a jégen fetrengeni szerintem csak én láttam a csapatból
mondjuk szó ami szó én is voltam a padlón párszor az elfogyasztott pálinlkának köszönhetően....
ezt ezúton is köszönjük Chris-nek valamint apukájának..
és az egész thundercates társaság nevében kívánok neki boldog szülinapot még sokat.
Sattilusnak is sok boldog szülinapot mivelhogy ő is ma vagyis tegnap ünnepelte a szülinapját.... bár ha minden jól megy még ünnepel .
én mostanában értem haza mert haverok még betaláltak egy pókerre...
de egy szónak is száz a vége jó kis muri volt
Az egész banda kint veri a répát a műjégen totál részegen,sajnos én nem lehetek velük,de ithon rendessen leittam magam ugyhogy majdnem ugy érzem magam mintha ott lennék.
Majd biztos lesznek fönt szarásig képek várjuk kellő izgalommal
Meg csak 29 vagyok,de majd jovoheten meglatom en is
30 után,reggel mikor felébredsz nem fáj semmid,akkor kezdhetsz aggódni
Ugyanis Meghaltál
Ja en is Jan 17.en lattam meg a vilagot.30 evvel ezelott
Szevasz tróger hazaengedett a főnök azt most kitombolod magad
Na megyek alukálni,ugyanis én akkor fexem amikor te hazaérsz,az én pici testemnek szügsége van az alukálásra
Mi van Te majom?
Guen othon leszel 31.én
Guen-Chris most utálni fogtok de én nme tudok menni szombaton
ez az előtt volt hogy iszonyatosan nagyot zakóztál vagy az után?
Nagyon Betyár a kép
Ment a válasz...
_________

A többieknek meg itt van pár jeges balcsis kép! Búúúcsúúúúzóul. Mert hosszú napom volt. Holnap jelentkezem a forummal. Joccakát mindenkinek.
Timi kérdezi nem jössz fel ,ha Pestre jössz?
megy a cím emailban
örülök,persze ,hogy ráérsz
Megkaptam. Köszöönöööm! Majd megy a válasz, de most igen el vagyok havazva.

______

Amúgy Sry srácok, csúszik a forum kezdés 1 nappal, ugyanis közbejött valami, meg kell írnom egy levelet. Ami nem lenne gond, ha nem angolul kellene megtennem. De ami késik nem múlik!
szia csak nem? szülinap? ment az email
Csak nem telyis? Beszarok! Hasonlóó jóókat!
Miki!

Nálam ugyan ez volt. Szar volt a szimmering. Mikor cseréltettem, szóltak, hogy baromi görbe a villaszár, és a rugók is nagyon össze vannak ülve. De akkor nem csináltattam meg, mert nem volt lóvé, meg már kifele mentünk a szezonból. (a szimmeringet azért cseréltettem, h ne folyjon a cucc...).

Tehát én az idei szezont teló, + villacserével kezdem
Hello Mindenki!
Akkor jo bulit neked Chris!
En ugy dontottem hogy nem akarok melozni szuletesnapomon ezert megyunk lengyelbe.En meg nem tudom hogy unneplem.Majd adja magat.De majd ha visszajottem haverokkal is megunneplem a 30-at
Ha addig nem talalkozunk akkor boldog szuletesnapt.Allitolag a legjobbak szulettek jan 17.-en
Szevasztok, Sziasztok, Hogy vagytok...

Hááát Ati, még nem naon tom bevallom őszintén. Némi vonalat már ismerek. Péntek reggel érkezem a nagyfaluba, megveszem magamnak, már mint a cicának a tavaszi dolgokat, szóval bevesáló körúttal indul. Másnap délelőlt rápihenés a délutánra, estére.
Délután, mint ahogy volt itt róla szó, koriuzunk egyet a srácokkal, Gabi, El, Frenky, meg még aki ott lesz, remélhetőleg az itt felsoroltak meg tudnak jelenni, de ha nem is akkor Gabival kell elfogyasztanunk azt a páleszt, meg bort amit viszek.
Este meg haverokkal "beülünk" valahova, azt nem tom, nem én szervezem. De remélem izgi lesz.

Jah és még annyi. Este jelentkezni fogok, ugyanis az oldalunk megérett arra, hogy átadhassam. Tehát Ma Este indul a Cat oldalon a FORUM! Legalábbis remélem...

Nah szevasztok!