Szevasztok Nagyok !
Tud valamit valaki az srx 400-as gépekről?
Én nem ismerem, de megláttam egy hirdetést és megtetszett, de nem tudok róla semmit.
Előre is köszi.
Udv mindenkinek!
En itt vagyok mindig mint passziv olvasgato,de nem tudok semmihez hozzaszolni.Bar tegnap megsetaltattam a cicat(160 kilometer.)0 fok koruli meses, kodos idoben.Nem volt rossz de jo sem.Ugy beoltoztem hogy mozdulni sem tudtam,de a kezem lefagyott.De megerte mert anyam kuldott ki csomagot rokonal es hozza mentem atvenni.Most toltott kaposztat eszek.Kesobb egy kis hortobagyi husos palacsintat stb st.A palinkarol ne is beszeljek
hiho!
mi ez a nagy kussolás srácok? vagy mindenki msn-en lóg?
nekem meg itten most az pont nem van...
télleg van még jelentkező a dekli dologra? csak mert jó lenne ha összejönne szerintem mindenkinek megérné...
látványos is tehát optikai tuningnak is elmegy meg ugye tényleg ha neadjisten az oladlán pörög a vas legalább ez kopik először
Helló Mindenki!Ide figyelj Te koszos műanyag kohász! Jó lenne ha nem a motoros pajtásaimnál gyűjtenéd össze a szaros motorod generáljához szükséges lóvét Egyébként +ne terjessz rólam Hülyeséget,te majom!
B-Miki felvetette hogy csináljak karbon deknivédőt a mocijára ha pofára esne
Na az van hogy mivel elötte kell csináljak egy negatívot,ezért csak akkor szeretném ezt az egész cirkuszt ha min 4-őtöknek kéne,akkor Kb8-ezerre jönne ki egy darab.
Tudom sok lé de picsasokba kerül az anyag a munkárol nem is beszélve ami vele van,de ez még mindíg töredéke egy oldaldekni árának tehát talán megéri,főleg ha a dekni szétmegy egy kicsúszásnál akkor olaj+mentés költség tehát elvileg megéri befektetni.
Guen+B-Miki begerjedtek,kérem klimpirozzon be ide akit érdekel,rajtuk kívül.
Nekem is hasonlóak voltak akkoriban a gondjaim! Alacsony fordulaton leállt, ha meg magasabbra tekertem egy kicsit akkor meg lassan esett vissza a fordulat.
Végül kiderült, hogy mindez azért volt, mert el volt öregedve a szívósor (ami ugye az esetünkben gumiból van). Szóval ki volt repedezve a cucc. Így több levegőt kapott mint amennyit kellet volna, és ez volt a gond. A komplett szívósorcsere nekem 43.000 ft-ba fájt akkor, amit a Yamahánál rendeltem meg. Ezután jött egy komplett karbitisztítás és szinkron. Most órát lehet hozzá állítani...
Nekem nem lesz olyan egyszerű a karbi szinkron, mert nem tudom beállítani az alapjáratot rendesen sem, mert vagy leáll a motor, ha meg feljebb tekerem, pörög, és nem akar azonnal visszamenni a fordulat. Ezért aztán szerintem ki kellene pucolni a karbit meg a fúvókákat is.
Először is köszi a buékos dolgokat, és várom a leveleket!
Tisztelt pestiek, nem pestiek! Jövőhét szombaton, 17.én úgy néz ki, hogy a Budapesti Műjégpályán fogunk találkozni, és szórakozni egy jót. Aki eddíg jelezte, hogy megjelenne, annak köszönöm az észrevételt, aki még nem tette meg az még megteheti. (Pestieknek kötelező ) Részletek tőlem.
Hamarosan indul a saját weblapunkon a forum, így már nem leszünk kiszolgáltatva egy külső tényezőnek a sportmotorra. Amint elindultunk itt szólok mindenkinek, megadom as zükséges indókat, a továbbiakban meg ott találkozunk.
Én tavaly nyár végén csináltattam karbiszinkront a soproni Honda-Yamaha márkakereskedés szervízében. Már számítógéppel csinálták az egészet, szóval halálpontosan dolgoztak.
nekem is összel volt karbi szinkron, csak melette uj lánc is volt meg teleszkop szimeringek is cserélve lettek. és nem emlékszek a pontos árra!:S a környékbelieknek csak ajánlani tudom Karafa Ferencet csornán, elég elfogadható áron dolgozik és ami a lényeg h jól!
szerintem meg érdemes ennyiért. :) Én is tőle vettem iridiumosat, és még sokan mások , és tökéletes.
3-4-szer tovább bírja, mint a hagyományos gyertya.
Gyakorlatilag ugyan az a helyzet, mint a motorolajoknál. Ha nem a magyar disztributoron keresztül szerzik be az árut, hanem közvetlenül nyugat európából, vagy a gyártótól, akkor jóval olcsóbban tudják adni azt az alkatrészeket...
Hali Sgabor én tudom ajánlani agárdon a Fekete Zoltánt ,motorszerelő és nekem őő álította be tavaly ,az árra már nem emlékszem mivel mást is csinált de ha gondolod megadom a számát!
Üdv a csapatnak :-) (BÚÉK) Nálam is esedékes a gyertya csere (21000km) és NGK kb 8500 ft + a hátsó fékpofa az is kb 8000ft + karbiszinkron állítás ezzel nyitok az idén
Tud valamit valaki az srx 400-as gépekről?
Én nem ismerem, de megláttam egy hirdetést és megtetszett, de nem tudok róla semmit.
Előre is köszi.