Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főtengelycsapágy,annak annyi
Esetleg roncsnak még megveszem ha arról van szó egy 200-ezer körüli áron
Ma voltam kint. Beindítottam a motort, had járjon egy picit.
Közben azt vettem észre (és ez vhogy eddig nem tűnt fel), hogy, ha behúzom a kuplungkart, akkor halkabb lesz picit a motor. Ha ki van engedve, akkor olyan fura hangot lehet hallani.

Ötletek?
tudod,hogy nem rajtam múlik
Inkább gyurjá a péntekre,mond a főnöködnek hogy más terveid vannak
Még nem alszom te majom,egyébként a te esetedben a majom dicséret nem sértés
Nem tünt még fel beköszön,esetleg utasítgat,sérteget(pl:majmoz)aztán lelép csicsikálni,mellesleg én 31.én megyek Guenhoz ha addig meglesz akár el is hozhatom
na Frenky bejelentkezett mindenkit leoltott aztán elmnet alukálni választ nem is várva
Helló mindenki! Guen én elhozom Pestre a motyót.Chris hol vannak a képek? Frakk ha élsz még tedd fel a képeket,mert már nem sokáig...
nos az iridiumos az 6gbp / each + 5gb szállítás
okés köszi! Amúgy néztétek, hogy az mennyi lenne?
az élettartam igaz egyébként nagyjából,a többi inkább csak mese.
mail ment
valóban ezzel hitegetik a vásárlót ellenben ha berakod akkor azt fogod tapasztalni hogy beindul a motor és jár ha lállítod akkor meg leáll.
ha ezekután beraksz egy simát akkor azt fogod tapasztalni hogy ha beindítod a motort akkor beindul és jár és ha leállítod akkor leáll.
kb ennyi lesz a difi... fogyasztás nem a gyertyán fog múlni(vagyis nem azon hogy iridumos vagy sima) hanem a jobb csuklódon.
tökéletesebb égés,finomabb alapjárat,hosszabb élettartam,kisebb fogyasztás...
ezen tünetek közül bármelyik előfordulhat,de ez csak az elmélet...
Akkor már csak 1 kérdésem van: mi a különbség az irídiumos és a sima között?
Okees.

Ha gyertya akkor egyértelműen NGK. Továbbá, ez a típus a gyárilag is előírt a géphez. Ez amúgy más 600ccm es gépekhez is ajánlott ,szóval nem csak erre a típusra. tudtommal gixerre, zizire is ilyenek mennek.

Ez az alap típus rendelhető irridiumos is meg nem tom még millen. De úgy gondoltuk ez is eleget tesz a dolgoknak.

Ami még gyertya cseréné szóba jöhet, azt Gabi elmondja majd.
Na, ha jól látom ez nem irídiumos. Csak mert egy időben arról is szó volt...
Bocs, de én tök béna vagyok gyertyaügyben (is)! Mit kell tudni erről a gyártyáról? Gondolom vmi jobb fajta, ha erre esett a választásotok.

Minden esetre beszállok a buliba én is!
akkor javítok! Kartalig... részlet kérdés. onnan megoldjuk okosba.

de még így is sokkal kedvezőbb lesz szerintem
ja khm... a szállítás igazából kartalig lenne... mivel még mindig itten lakom és mivel hogy motorozni jelenleg nem lehet ilyetén módon a szállítás is módosul...
a bukógomba idejében lehetett motorozni így nekem nem volt gond a szállítás de az tuti hogy most nem tömegközlekedek fel pestre meg kocsiba se szívesen ülök mert azt meg utálom vezetni.
Szevasztok!

Szomorúan közlöm, hogy az oldal kész van, de tárhelyügyileg meggyűtl a bajom az extraval. Ezért is csúszik az eredetileg beharangozott oldal. Ezért kérek mindenkitől némi együttérzést és türelmet.

A másik. Gabi már emlegette, de én akkor hivatalossá teszem. Gyertya rendelő akciót indítunk az ebayről. Ugyanis téma is volt, és jópáran má szóvá is tették a dolgot, hogy tartanának rá igényt.

A vételál szállítással legalábbis Pestre valahol 5500-5800 ft körül jön ki, ez az épp aktuális Ft árfolyamtól függ, amiről ha jól értesültem, megint romlott. Tehát amit kaptok ennyiért 4 db NGK CR9E típusú gyertyák pestig. (további terítés hasonlóan lenne, mint a bukógombákkal)

Itthoni ár 9200 ft körül mozog (2300Ft/db)

Tehát kérek mindenki akit érdekelne a dolog és beszállna a buliba az jelezze!

-Chris*ST
-Frenky
....
Helló mindenki! Igen gyetya:köszi!Szép citromsárga élvédő a koridra,hogy ne keverd össze az enyimive
gyertya kell? az megoldható...
milyen élvédő? megint ittál?
Helló mindenki!2-es Majom kell nekem is ja megvan az élvédőd szép citromsárga
ja igen frissült az adatlapom
ezt ott is láthatjátok és még többet is. egy kis ízelítő