Ma voltam kint. Beindítottam a motort, had járjon egy picit.
Közben azt vettem észre (és ez vhogy eddig nem tűnt fel), hogy, ha behúzom a kuplungkart, akkor halkabb lesz picit a motor. Ha ki van engedve, akkor olyan fura hangot lehet hallani.
Nem tünt még fel beköszön,esetleg utasítgat,sérteget(pl:majmoz)aztán lelép csicsikálni,mellesleg én 31.én megyek Guenhoz ha addig meglesz akár el is hozhatom
valóban ezzel hitegetik a vásárlót ellenben ha berakod akkor azt fogod tapasztalni hogy beindul a motor és jár ha lállítod akkor meg leáll.
ha ezekután beraksz egy simát akkor azt fogod tapasztalni hogy ha beindítod a motort akkor beindul és jár és ha leállítod akkor leáll.
kb ennyi lesz a difi... fogyasztás nem a gyertyán fog múlni(vagyis nem azon hogy iridumos vagy sima) hanem a jobb csuklódon.
Ha gyertya akkor egyértelműen NGK. Továbbá, ez a típus a gyárilag is előírt a géphez. Ez amúgy más 600ccm es gépekhez is ajánlott ,szóval nem csak erre a típusra. tudtommal gixerre, zizire is ilyenek mennek.
Ez az alap típus rendelhető irridiumos is meg nem tom még millen. De úgy gondoltuk ez is eleget tesz a dolgoknak.
Ami még gyertya cseréné szóba jöhet, azt Gabi elmondja majd.
ja khm... a szállítás igazából kartalig lenne... mivel még mindig itten lakom és mivel hogy motorozni jelenleg nem lehet ilyetén módon a szállítás is módosul...
a bukógomba idejében lehetett motorozni így nekem nem volt gond a szállítás de az tuti hogy most nem tömegközlekedek fel pestre meg kocsiba se szívesen ülök mert azt meg utálom vezetni.
Szomorúan közlöm, hogy az oldal kész van, de tárhelyügyileg meggyűtl a bajom az extraval. Ezért is csúszik az eredetileg beharangozott oldal. Ezért kérek mindenkitől némi együttérzést és türelmet.
A másik. Gabi már emlegette, de én akkor hivatalossá teszem. Gyertya rendelő akciót indítunk az ebayről. Ugyanis téma is volt, és jópáran má szóvá is tették a dolgot, hogy tartanának rá igényt.
A vételál szállítással legalábbis Pestre valahol 5500-5800 ft körül jön ki, ez az épp aktuális Ft árfolyamtól függ, amiről ha jól értesültem, megint romlott. Tehát amit kaptok ennyiért 4 db NGK CR9E típusú gyertyák pestig. (további terítés hasonlóan lenne, mint a bukógombákkal)
Itthoni ár 9200 ft körül mozog (2300Ft/db)
Tehát kérek mindenki akit érdekelne a dolog és beszállna a buliba az jelezze!
Esetleg roncsnak még megveszem ha arról van szó egy 200-ezer körüli áron