nagyon szép állapotúnak tűnik olyan szar nem lehet legalább van stílusa,most mi a másik lehetőség gs500 az tuti megbízható meg jó,de nincs stílusa.
Meg még egy kérdés japo belpiacos,mert azoknál gond szokott lenni az alkatrésszel.
Kedves guenbaba !
Azért mertem itt érdeklődni, mert az R1-es topicból méginkább kinéztek volna. Meg hát azért mert reméltem hogy itt van olyan ember aki már találkozott már ezzel a típussal. Remélem eloszlattam a rejtélyt
szasztok! nekem meg a bal első telót kell kigörgözni vagy mi fene! hááát én is csak ugy írtam! viszem én is El-hez hogy potyára ne kapcsolja be a flexet!
Ha már így rákérdeztél, akkor én szeretnék tőled vmi jobb fajta sportkipufogót, új első villát rugókkal, és ha még újra is tudnád vhogy fényezni a vázat, akkor azt hiszem az adósod lennék!
Egyenlőre ennyi, de ha még vmi eszembe jut jelentkezem...
Hát jó étvágyat,meg jó vedelést
Guen nektek lehet akkor is megcsinálom ha csak kettem lesztek rá majd meglátjuk hogy állok idővel márciusig kiderül ha végzek az FJR-rel sok akadálya nincs,de a te motorodat szezon elött mindenképpen ide kell hozd mert a kipufogóhoz mindenképp szügség van rá,és akkor lehet leveszem a negatív mintát
Még a Frenky gépét is meg kell csináljam szezon elött,ugyhogy aki akar tőlem valamit szedje össze magát és legyen erőszakos mert én a Hayabusásokkal fogok eljárni turázgatni és nem fogok ráérni
Guen, már tavaly nyáron megvolt az első teló felújítás.
(szimering folyással kezdődött- szétszed,
rugók összeülve (min méret alatt) , szár kicsit görbe - rugó csere, szár görgőzés
új perselyek,új szimering , öhlins olaj