Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Mindenkinek!

Guen, már tavaly nyáron megvolt az első teló felújítás.

(szimering folyással kezdődött- szétszed,
rugók összeülve (min méret alatt) , szár kicsit görbe - rugó csere, szár görgőzés
új perselyek,új szimering , öhlins olaj
Chris!
Kozeleg a szuletesnapod mi?Szombatra esik ha jol tudom Mi a terv!
Helló Mindenki !Milyen oldal lettünk? Mi ez a sok ócskavas?
nagyon szép állapotúnak tűnik olyan szar nem lehet legalább van stílusa,most mi a másik lehetőség gs500 az tuti megbízható meg jó,de nincs stílusa.
Meg még egy kérdés japo belpiacos,mert azoknál gond szokott lenni az alkatrésszel.
bocsi. 37 ló
Ez viszont 2 évvel idősebb de 33 lovas. http://www.hasznaltauto.hu/2652738_yamaha_srx_1994
Hogy
lehet ekkora különbség?
link
szia bötö! nézd meg itt!
Be tudod linkelni azt a hirdetést?
azért mert az útalapból csak sebsség korlátozó táblára futja!
Kedves guenbaba !
Azért mertem itt érdeklődni, mert az R1-es topicból méginkább kinéztek volna. Meg hát azért mert reméltem hogy itt van olyan ember aki már találkozott már ezzel a típussal. Remélem eloszlattam a rejtélyt
Szerintem a Cat 2-keréken is széthullik magától
Nem flex kell oda, hanem álandó egykerék!
szasztok! nekem meg a bal első telót kell kigörgözni vagy mi fene! hááát én is csak ugy írtam! viszem én is El-hez hogy potyára ne kapcsolja be a flexet!
őőőő

hááát, izé... mit tom én, csak írtam
ezt most mire is írtad? merthogy bmiki csak rugót cserélt/fog cserélni

nah viszont, a karbon deklivédőkre vágyók listája bővült egy fővel:
Bmiki
Guen
Chris
Nekem a Yamahánál 104.000-et mondtak a gyári új villára!
mikor vetted miki?
használtad már azóta?
Szerintetek? NGK CR9E
Első villákba Wilbers progresszív rugót vettem a Décziéknél. Olcsóbb volt mint a gyári.De ez is kb. 30 ft.
A "vastagját" majd viszi a lángvágó+az oxigén...
kedves Bötö!
bizonyára valaki tud valamit az említett tipusról de hogy mi a halálért a thundercat fórumban érdeklődsz ez iránt az számomra rejtély
Hozd csak bátran már előkészítettem a kisflexet,bár a vastagabb vázrészeket nehezen vágom át vele,valami megoldást csak találunk
Imádok darabolni
Kedves El!

Ha már így rákérdeztél, akkor én szeretnék tőled vmi jobb fajta sportkipufogót, új első villát rugókkal, és ha még újra is tudnád vhogy fényezni a vázat, akkor azt hiszem az adósod lennék!

Egyenlőre ennyi, de ha még vmi eszembe jut jelentkezem...

Hát jó étvágyat,meg jó vedelést
Guen nektek lehet akkor is megcsinálom ha csak kettem lesztek rá majd meglátjuk hogy állok idővel márciusig kiderül ha végzek az FJR-rel sok akadálya nincs,de a te motorodat szezon elött mindenképpen ide kell hozd mert a kipufogóhoz mindenképp szügség van rá,és akkor lehet leveszem a negatív mintát
Még a Frenky gépét is meg kell csináljam szezon elött,ugyhogy aki akar tőlem valamit szedje össze magát és legyen erőszakos mert én a Hayabusásokkal fogok eljárni turázgatni és nem fogok ráérni