Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is átalakítottam a gépem
Na jó csak kíváncsi voltam hogy nézne ki nagyvonalakban üléstakaróval meg ,kacatok nélkül a hátulja
én Hong Kong ból találtam idomot cat re, csak a szállítás legalább annyi mint az idomszett!
OK!

Bár kicsit szarul érinti a ft/jpy viszonyt a válság,(1,6-ról 2,2 felett van a jen) azért nézelődni lehet...
mondjuk itt:
http://search1.auctions.yahoo....
Kurvák faszát hun votá,azonnal nézzél nekem FJR idomokat dzsapánbol
Télleg köszi mindenkinek! Naja lassan tellik infókkal a kis honlapunk!
A munka azonban nem áll meg, már egy jó ideje dolgozok a forumon, (mondhatni több a meló vele mint az egész oldallal magában ). Igyekszem minél előbb átadni a nagyérdeműnek, amivel interaktívvá tudjuk varázsolni a dolog, és nem csak sportmotor centrikus lesz a dolog.
hali!
köszi szépen!
De én is gratulálnék még egyszer Chrisnek
Helló mindenki!

Most nézegettem a Thundercat Magyarország című remekbe szabott kis internetes oldalt, ahol felfigyeltem pár újdonságra!

1.) BognárGabi képei állati jók lettek. Gratulálok!
2.) Nagyon jól sikerült a kiegészített technika rovat, tetszik!

Szóval csak így tovább Chris!
Üdv Mindenkinek!

El!
Szép lesz az a "garbondekli"...
Szep jo reggelt!
El szep lett a mivanhogyvanod
Chris neked is ismetel gratulcio Majd kuldom a sort.De nem angolt,mert az mind szar
Most megyek a korhazba meglatogatom a szellemi fogyatekos sorstarsaimat.remelem nem zarnak be
Kozben a lbtartoimat aztatom tisztito folyadekban.Hogy azert a mocira is odafigyeljek.Baratnom mr kicsit feltekeny.Azt mondta a cicat jobban szeretem
Frenky pöcsére is ilyet kéne kenni akkor 24-óra mulva mikor megköt már tudná is használni
nahja... így már világosabb!
Na jó segítek,idom vágóéllel,utánna a rákent szerszámgél, ,ezután gyanta és üvegszüvet stb....
Chris,csak neked
Holnap ugy néz ki megyek a MÉH-be összejött egy csomó rozsdás vashulladék,ha valamejikőtök gondolja elviszem az ő motorját is beolvasztásra
te meg má igazán visszaigazolhatnál MSN en vagy felvehetné!
éhéhééééértem!

____

Nem tom Guen mitcsinál... de tegnap telefonyáát, csak nem voltam teló közebee. Mé keresté? MSNre lépj főő ha tucc, aztán ott beszélünk.
Te nem ugy volt hogy Kehidakustyányon áztatod a bűzt magadról mit keresel ithon
Három román tol egy kispolskit egy kétkerekű kocsin
Na jó a Frenky motorozási stilusát akartam vele szemléltetni(roncs)
aham jó lett a cucc....
had kössek bele
a cicának elől nem kettő hanem négydugattyús a fék.... egyébként meg zsírul néz ki az a fényezés
Hát igen... 1 sör per fő, legalább! Nah jó csak viccelek. Mivel műszis (informatikus) vagyok, ezért ezzel én is nyerek mert érdeklődtem egész idáig a webszerkesztés ügybe, ezzel meg csak a tapasztalatokat szerzem! Szóval így mindenki jól jár!

_________

Amúgy El megkaptam a maild... de ez meg mi a tököm?
Szerintem Chrisnek kijár egy kis tiszteltetés, hisz nem kevés munkája lehet az oldalban!
Nah srácok! Mára végeztem az oldallal.

Felkerültek BognarGabi képei a morojáról. Továbbá a technikai rovat is frissült műszaki adatokkal! Jah és El adatai is már ott lesznek, így azok a motorosok akik ott fel vannak tüntetve már mindről van infó.

Meg szeretném említeni, hogy aki még nem került fel annak továbbra is várom a jelzését, akár itt, akár mailban.
Továbbiakban felkerült még 1 manual.

Nekem már van egy légszűrő cserés mókulás képekkel, amit tavaly készítettem erősen gondolkodtam hogy feltegyem, de mondom áhh... Idén úgyis nagyobb szerelés várható lánc meg minden. És én azt mind le fogom dokumetnálni.