Tudtátok, hogy fűnyíró traktorral vizes füvön lehet driftenli?
Ma volt szerencsém kínozni egy hatsebességes "huszkvarnát". Nagygázas induláskor elemelte az elejét
Sat, légyszi dobjál fel képeket a cuccról ha kész lesz!
Arra gondoltam, hogy a nagyobb szereléseinket meg lehetne örökíteni vmi fényképezőgéppel, és ezeket az anyagokat fel lehetne tenni a Cat-es oldalra! Szerintem sokat segítene az új tulajoknak de még nekünk is ha lennének saját fotóinkkal illusztrált szerelések fent az oldalon. De ez csak egy ötlet...
Ez igy van!
Rendeljetek dolgokat majus elott az en cimemre es akkor hazaviszem kistaskamban,mint Piroska a kalacsot
Ugyanis majus elso heteben megyek haza kolbaszt enni ,palinkat inni
Naja... ebay ről sok sok okos dolgot lehet beszerezni, csak ne legyen túl nagy és túl nehéz. Különben értelmét veszti a kedvező ár, és dupla annyiba fog kerülni.
... ennyi hozzáértőő ember! Neeem baaj! Lassan tanul az ember.
Elnek véégre sikerült küldeni egy levelet nekem, habár annak jobban örültem volna, ha visszapöttyönt az MSN en. Nem baj ennek is majd eljön az ideje, én türelmes vagyok, legalább már MSN t telepített. Ugye Miki?
Haver elvitt ma a cegehez megmutatni hogy haladnak a cuccaimmal.A alu alkatreszek mint az uj.Par fem cuccom is szepen le van maratva.A lengovillamrol mar a rozsda lent van ,mar csak az eredeti festessel kell birkozniuk.Ugy nez ki penteken le is lesz fujva.
Na nem fosom tovabb a szot.Jo ejt
Latom ma is jo hangulat volt a forumon
En lemaradtam megint,pedig ma szabad voltam.A riasztorol annyit hogy haver vett az ebay-rol meg 3 eve.Termeszetesen taviranyitos,mozgatasra riaszt,leallitja a motort meg minden szar,de meg mindig dobozban van.Az elso mocijahoz vette,mert itt riasztoval kevesebb a biztositas.Amugy nagyon olcson lehet ebayrol beszerezni.Nekem nem hianyzik,mert most cimbi cat-eben van es egyfolytaban csipog.Mocskosul idegesitene.Meg eleg kisvarosban lakok.Itt meg mindenkinek uj motorja van,Nekem is az El modszere van.Ajol tartom a mocit van lefurva cucc a lakathoz,tehat ahoz zarom.
Csak a pofája nagy ott áll a háta mögött az agy, azért dumál mert a fia egyből kihuzza a szarból amikor elnyomkodja,neki a Red tube beirásán tul nem terjed az agya
na léptem dögleni holnap, holnap után termálvízben áztatom a valagam meg bort vedelek ti meg csak robotoljatok
Frenky te meg basztassad a géped mire hazaérek addigra működhetne az msn
Kedves guen!Nekem már akkor volt msn -em ,amikor te még a homokba pisiltél és várat gyúrtál belőle .Most szarakodik a gépem..El lehet hogy a méreteim nem adnak teret a színészi tehetségem kibontakozásának,de én neem félek használni
aha....
sejtettem
azt se tudod mi az az msn...
chris kolléga pár kommentel ezelőtt belinkelt egy progit az letöltöd telepíted majd regisztrálsz... mostmár ezzel az email címmel ... martonzo@ akármi.hu
ok én felvettelek ha ezzel vagy regelve az msn-re akkor kapsz ablakot ha belépsz hogy partnernak jelöltelek vagy mi.
ugye ezzel a névvel vagy regelve msn-re?
Tudtátok, hogy fűnyíró traktorral vizes füvön lehet driftenli?
Ma volt szerencsém kínozni egy hatsebességes "huszkvarnát". Nagygázas induláskor elemelte az elejét
Sat, légyszi dobjál fel képeket a cuccról ha kész lesz!
Arra gondoltam, hogy a nagyobb szereléseinket meg lehetne örökíteni vmi fényképezőgéppel, és ezeket az anyagokat fel lehetne tenni a Cat-es oldalra! Szerintem sokat segítene az új tulajoknak de még nekünk is ha lennének saját fotóinkkal illusztrált szerelések fent az oldalon. De ez csak egy ötlet...