Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nana mit akarok velem csinálni? csak semmi buzulás ma szar napom volt egy ilyen "akcijó" tuti kiborítana...
okee... 7re megyek edzésre 9ig leszek szal 9-10 körül érkezem még egy kis időre. De ha előbb felbukkan Guen, vele mindenképp csináljáátok máá meg!
Még dolgozok mint az állat majd ha hazamentem
remek! Köszönjük... Emese!

Inkább küld el a mail címet amivel regisztrált Gabi téged, majd lépj be az MSN be és várj... És ha megjelenik hogy új partner vett fel, akkor okézd le! Kössze!
Elöbb a rozsdafoltokat tüntessétek el aztán vagyetek tuning indexet,meg ködlámpát,a riasztó meg ugy faszság ahogy van inkább egy brutál Abus láncot kő venni és kajak helyre láncolni,ahol járkálnak az emberek,nekem van riasztóm de gyakorlatilag csak a motor súllyát növeli mert mikor beriasztom,látom ahogy a nagy kancigányok rádobják a paplant a furgonban amibe egy másodperc alatt bedobják a kiláncolatlan motort
De azt is csak azért hogy ne fázzon meg mert egyrészt senkit sem érdekel hogy riaszt másrészt senki sem halja,aki meg levágja az is inkább elsunnyog nehogy szétverjék a pofáját az indiánok
Jah és a Szatunás oldalon Satillus motorjáról van a kép!
hát őőőő bukógomba... mi annó akcióztunk egy jót kifüldrőőő valahol 2000-3000 ft között jött ki, mondjuk akkor azért mert sokat rendeltünk.... D2 Moto tól rendeltünk mi.

A plexim Szatuna tól van. Bár mikor idén februárba szervátam, akkor akció volt, és bármilyen színűt választhattá alap áron volt.

Az idexek-lámpák engem is érdekelnének. A ledessel egy gond van. Rohadt drágák! A tél folyamán fogok közvéleményt kutatni, mit és hol lesz érdemes venni, mert én is szeretnék.
hát csak körülnéztem volna...
igazábol bukogomba,sárga plexi a mocira,meg ledes lámpák,indexek, tényleg ledes cuccosrol mi a véleményed? jo nem jo:)
mit keresee?
riasztóró biztos hasznos meg minden... pláne a motor leállító funkcijóó, ha viszik a gépedet és fucc utána!
Nem tom ha pesti lennék lehet berakatnám. De egy gps es szart tutira. valahova eldugni. és

Nincs konkrét link ebay ről... megfelelő kulcsszavakkal kell keresni.
üdv. riasztó van vmelyikötök motorjába? mert egyik szerelő ismerősőm mondta h tud hozni 9k ért távirányitósat, le állithatom vele a mocitis adott távolságon belül:)
meg ha majd vmelyikötök sasol e-bay en cates cuccokat küldjön egy linket,mert gyökér fejemmel nem találom meg :) na meg angolbol sem tudok sokmindent:) köszi
passsz
Valaki meg tudna mondani a kislanckerek rogzito anyanak a meretet?olyan 30 korul van szerintem,de meg kellene merni,ha valaki veletlenul tudja uzenjen
Hat jol moge kell nezni hogy meglatsd,de lehet hogy tenyleg nem divat otthon a rozsdasodas.En lattat par cat-tet es mind rozsdasodott,pedig fiatalabbak voltak.Meg voltak rozsdafoltok a feknyerget rogzito rudnal is.Marmint ahova fogatva van a lengovillan.Most megyek venni crova fejet,mert nincs akkora amivel le tudnam venni az elso fogaskerekemet
Ha majd januárba én is szétszedem nagyszervízre a gépet, majd meglesem, mert kíváncsi vagyok. De mintha az enyém nem lenne rosdás. Ami lehetséges, mert itt MOn, nincs oceáni éghajlat, és nem sós a pára....
igyekszünk, de az est második felére eltünt.
Csak a lengo villamat festik.Csak belulrol rozsdas a kerek elott (szerintem mindenkinek, 98-as evjarat korul).
De kivolrol is voltak dolog amik nem tetszettek.Nagyobb karcolasok.Nem tudom honnan szarmaznak.
Ma megjott a lancom a lanckerekekkel.Gyonyoruek Triple sss lanc JT lanckerekekkel.
Helló Mindenki!Meg világosítottátok ezt a budai milliomost.Be vezettétek 21.századba
remek!

ha bejelentkezel, amit Gabival megbeszéltetek, akkor a menüsorban kell látni olyat, hogy Partnerek--Partner felvétele!

Az üzenetváltási cím hez kő beírni ezt: cili-g @freemail .hu majd leokézod! (itt tettem szóközöket a spam ek elkerülése végett, te NE tegyél, hanem egybe írd oda)
Továbbiakban majd ott.
Na asszem sikerült ezt a buziságot beállítanom,de még mindíg nem biztos
Ezután ha valamelyikőtők irkál akkor megjelenik vagy mi a pöcs
Gabi.. eetünt valahol az ÉTEL már mint ÉTER be... de szerintem ezt akarta küldeni! MSN Live 8.5
Jóóvan... inkább a lengőkar kopjon, minthogy az leessen!

Mindjá csak neked feltöltünk Gabival egy MSN-t amit csak telepíteni kell és semmi más! Még neked is menni fog!

Aztán meg majd lenne párkérdésem.
Anyám fékfolyadék,akkusav,rozsda,mingyá szétröhögöm magam
Jó lehet a simson tulzás volt de az MZ-ninőség közelít
A trabimnál is ezek voltak a fő problémák rozsdásodott,folyt a fékfolyadék,az akkusavtol meg egyenessen hóembert lehetett építeni a motortérben