Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lengőkar nekem is foltos... de csak bal oldalt... valszeg láncspéből vagy nem tom miből ilyen hullámos... mintha ráfolyt volna valami, és nem tudom leszedni.
Hé Sat!

Pontosan mit is fog újra festetni, meg mi rozsdásodott? A váz? Vagy csak a hátsó lengővilla (azt láttam a képeken kiszedve)?

Amúgy a vázfestés nekem is megfordult a fejemben, mert az enyém foltos. Ráfröccsenhetett vmi akkusav, vagy fékfolyadék és így eléggé csúnyácska. Nem tudom hogy mennyibe fájhatna egy ilyen eksön, de nagyon izgat a dolog. Ha nem lenne vészes, mondjuk 40-50-ből kijönne akkor tuti megcsináltatnám jövőre. Méghozzá matt-feketére festetném!
még nem kaptam meg.

amúgy ha lejjebb tekersz, amit linkeltem, továbbá az utasításokat is mellékeltem. Az határozottan magyar!
Aranyos vagy és hidd el én megpróbáltam de gyakorlatilag az első lépésnél sokkot kaptam,elakadtam és abbol a sok angol dumából csak a yes-t meg a no-t értettem viszont az adataimat átküldtem,(ha sikerült )
Jelentem megtörtént a bőrruha, csizma tisztítás, ápolás... és most száradás!
Ezzel dolgoztam, amit a Shoxba vettem (Boston (Briston)) és szerintem bevált. Igaz hogy előtte a szennyeződést le kellett szednem, de utána átkentem vele, és határozottam kifényesedett, a fekete mégfeketébb lett, és a fehér is jobb lett! Tehát én ezt ajánlani tudom a többieknek.
_____
El... Telepítsé má MSN live-t. Főként neked linkeltem az a telepítőt!
Ez igy van!
Egyre tobb ilyen not latok az etteremben is.Jol nez nek ki csinosak,de lehet hogy ruha nelkul kikergetnenk a vilagbol.De lenyeg hogy az en fonnyadt pinaju cicam mar sok oromet okozott es en mas szemmel nezek ra .Olyan mint a ribanc suna..kicsit megmosod es mint az uj
Ez olyan mint amikor a pudváspinájú vén nyanyák bemennek a szépségszalonba és kikozmetikázzák magokat,kivülről jol néz ki,de a csöcs már lóg,a pina fonnyadt
bar az enyem mar nem sokaig lesz rozsdafoltos probalom eltuntetni az osszeset,es akkor kb 4 evvel fiatalabbnak fog kinezni
Nekunk nincs penzunk milios motorra,csak oreg rozsdas vasakra
Rooozsda de ciki
Nekem is volt egy simsonom,az is állandóan rozsdásodott,lehet hogy a Thundercatet ugyanott gyártják ahol a simot Czwikauban,a trabit is ott gyártották,azt nem értem hogy miért nem használják fel a motorjaitoknál a papundekni technologiát,és akkor nem rozsdásodna
Szep jo reggelt!
Meses esos idom van ma is.Tehat nem erintettem a vasat.Viszont cimbora most hivott hogy homokfuvoval mar nyomatjak le a rozsdat festeket szep tisztara .Sot meg mondta a odaadom a festeket meg a lakkot ,le is tudjak nekem fujni.Ilyenkor jo itt a magyar osszetartas.Csak meg azon kell megint gondolkoznom hogy hogyan halaljam meg.
No gond és kössze! A forummal foglalkozok már csak, de arra is kell némi idő, mert az szinte egy külön résznek felel meg.

______
A szezonnyítót majd januárban kezdjük el szervezkedni, és olyan március környékére gondolom. De egyenlőre mindeki koncentráljon a köv szezonra való felkészítésre. Én is ezt teszem!
üdv! nincs mit Chris és bocsi h igy kihuztam a megadással:) és grat az oldalhoz! nagyon fasza lett!
amugy mikorra várható a szezonnyitó gurulás?:)
Kössze Keni! A te adataid is felkerültek, továbbá Guen nek a képei. Már csak El hibázzik, és akkor a listánk már okés lesz. Viszont aki még mindíg nincs fent azt továbbá is kérem hogy jelezze.

Lassan végzek az adatok feltöltésével, amiket tőletek is kaptam, képek már okésak, meg amit szerettem volna. Így már csak egy marad, amin már dolgozgatok, az a forum! Ha az is meglesz 100%ban működni fog az oldal, és a szezonnyitó túrát már ott szervezhettjük meg, ahogy íígértem!
Kössze!
Na valami történik csak nézz erősen a postaládád vagymi!

Segítek: Az óra mellett! Ilyet lácc EN (képernyő jobb alsó sarka) katt rá és lődd át "HU magyar" ra. Enjoy!
Na jo probalom.Kerdes a billentyuzet elallitodott nincs hosszu u o es a z cserelt az y/nal.help$$
Írtam:
Becenév Név Lakhely Motor Szín Gyártási év Email

kivételesen nálad ezt még ki tudnám nagyjábúú tütteni, de pár kép lenne a lényeg.

Elről viszont nem túl sokat tudok. Kenicatről sem! Továbbá azokról akik még nem jeleztek, hogy ők is itt vannak!
Hello Mindenki!Chris mi legyen az emailban?
szó szerint!
"Aranyos" ez a kipufogó: (természetesen Cat-en van)

null
Jah és értelem szerüen a sok szart amit nem szeretnétek... testreszabások meg live kezdőlap pipáját is szedjétek ki.... A lényeget leírtam mi legyen csak bepipppantava.
Guentől hallom, hogy néhány kollégának meggyült a baja az MSN beszerzésével... El re gondolok, Mikiről meg már nem is beszélek!

a dolgok megkönnyítése céljából bedobok a közösbe egy telepítőt. Ez a telepítő leszedni az aktuális MSN verziót majd telepíti. 2 dologra hívnám fel a figyelmet!
- Mivel nem csak a Messengert lehet ezzel telepíteni hanem minden más Live progit, ezért a telepítés folyamán, a "Messenger"-t kell bepippantani majd a telepítésre kattantani.
- Továbbá a program telepíteni szeretne egy szponzor progit, valami google keresési mezőt az explorer hez, nos annál MINDENKÉPP szedjétek ki a pipát, hogy az NE telepítse, mert felesleges.

röviden ennyi. sok sikert!
okee