Mondom kik lógnak nekem még infóval: Frenky-El-Kenicat! Kérem az illetőket küldjék el a szükséges infókat a mailomra.
Továbbá Ati lécccci írd meg mi legyen a nicknév, mert a mailcímedbe a Sattilus - itt meg Satillus!
Nah én meg megvettem a Shox által forgalmazott Boston (Briston) márkájú bőrápolót. Ezt ki fogom majd próbálni és írok róla véleményt. Nem egy nagy összeg 800ft volt ez a kis adag. De ez csak próba de a nagyobb kiszerlési is 1900ft szóval meglássuk majd. Ez amúgy egy ilyen zselé szerüség, ami tisztítja ápolja meg minden szar. Majd írok hogy millen.
Tegnap undertray szereles folyt.(nem az enyemen).Ugy kuldtek cuccot hogy nagyon egyszeru felrakni.Az addig ertheto hogy faragni kell az eredeti sarvedot,de ennel kicsit tobbet is kellett faragni.Az eredetivel is sokat jatszottunk,meg a felszerelesre szanttal is.Ugyanis amik vannak fem fulek csomag rogzitesere,akokat vagy le kell vagni vagy az undertray-bol kell kivagni a heleyet.Mi a masodikat valasztottuk.
Meg mindig nincs befejezve mert tegnap mar besotetedett,de ha kesz nyomok fel kepet.Jo hetveget!
Ma közvéleményt kutattam utána kérdeztem elég sok boltba. És végül odajutottam, hogy a shoxba kapható Boston márkájú bőrápoló 2000ft 175ml ami elvileg ilyen zselés cucc vagy mi. Aszonta telefonba a csaj elég sokáig elég. Szóval úgy néz ki ennél maradok. Bár a tesco ba nem néztem be.
Ma voltam a Tescóban autósampont venni. Tele volt a polc bőrápolóval. Igaz, hogy 1-2000 ft, de az biztos jó lesz. Legalábbis úgy gondolom, hogy ami drága autók bűrülésére jó az a ruhára is jó lesz. De ez csak tipp!
Ez így konkrétan nem fog működni, mivel most már csak a MSN live ot lehet használni! Szóval Gabi olyat keress neki. Én még pesten lógok, szóval majd csak hétvégén leszek gépközelbe.
_________
és még mindíg nem találtam bőráboló tisztító vagy mia tökömet. Pedig pár boltot már megjártam.
El hol vagy? nagyon el vagy veszve...
mivel ilyen qrva lusta vagy csináltam neked egy msn címet hátha azon majd el lehet érni...
petifjr1300@yahoo.com a jelszó meg egy közös ismerősünk neve 9 betű
azert kosz a figyelmet