csak hogy kicsit feldobjam a hangulatot..
tudom ez nem az a topik dehát na ugyan kinek van az ilyen ellenére (úgyse mer senki szólni mer' aki szól az buzi)
tegnap mocskosul beteg voltam. vagy legalábbis szarul...
arra nem volt erőm hogy pislogjak. szerencsére egy nap alatt letudtam a betegség dolgot.
mostmár csak azt kell kihevernem hogy gyakorlatilag egy napig a seggemen hugyoztam...
Huuuu
Hat nem fostatok tele az oldalt szavakkal
Gondolom nem sok esemeny tortent a nagy hidegben.Vagy nincs is hideg
Itt ma jo ido volt,de en felujitasi munkam helyett inkabb korhazba mentem.3 ora oda 3 vissza.5 perc a rendeloben ujj nyomkodas mozgatas (mjdnem befostam a fajdalomtol)
Ugy nez ki megjott a bukogombam.En kicsit kesve rendeltem,de ugyanolyan.raadasul megint elfelejtettem hogy van 15%kedvezmenyem.De mar mindegy
Jah és az oldalra folyamatosan töltögetem fel a cuccokat.
A mailcímemre folyamatosan kapom a kollégák adatait, amiket ahogy időm engedi teszek fel! De még mindíg nemteljes. Ezért kérek mindenkit, hogy küldjön már egy mailt nekem, ha gépnél van!
Továbbá aki még nincs felvéve, az is tegye meg. Tuti van olyan, mert tuti nem jutott eszembe mindenki!
amugy ami vidi van fent errol a kipu-rol,eleg fos mert meg benne volt a db killer.Most vahol nemetorszaban van,mert mikor mentem haza betettem,de nem erkezett vissza angliaban.Meg muszakiig van idom venni masikat
Ja egy eve vettem a dobot.Mar amugy is gondlkoztam matrican.A multkor hogy eldoltem kicsit, a matrica is karcos lett,tehat csere Azon gondolkoztam milyen kipufom legyen.Ez lett Egyebkent szerintem eleg szepen sikerult felpoliroznom.Es nem is tartott sokaig.Nem mondana meg senki hogy csusztam egy kicsit vele a fuvon.A belso olalan van egy kis horpadas.Meg azzal is makom volt hogy nem kivul van
Most komolyan! Csak én nézek nagyokat olykor? hogy ha videót akarok nézni akkor a videókba megyek, ha képet akarok nézni, akkor a képekbe.
De ha olyan cuccot látok jelen esetbe ami nem oda való ahova tették (slide show a vidik között nuku mozgóképpel), és szóváteszem, akkor beszólásokat kapok? (mellesleg én nem tettem senkire semmi) Vagy ez természetes dolog? Mert én nem szoktam ezt meg. Nah jó inkább lefexem, és nem elmélkedek ezen!
Az IKREK!