Ezt a láb alatti dumát honnan vetted,nagyon béna tuti az asszonytól hallotad,az ő szájából még csak-csak de a tiedből mintha egy trabantba Nitrót raknánk,pöffent eggyet de igazából Trabant marad
Na egye fene tényleg menő ez a sisak
Helló Kis lányok!Már így hajazva az ujjazós témához.El neked mégis kell venned 1drzt.Az ilyen kényesseggű Budai ficsúroknak az való , de csak május 22-és szeptember1 között kizárólag félárnyékban és szélcsendben. Mikor fogod fel az út mindig a lábad alatt van Te csak az irányt V Á L A S Z T O D! 1. kép a dilemma.
Bakker ez az állat lement Zalaegerszegre reggel 6-kor Motorral
Szerintem egy laza prosztata és aranyérgyulladásal simán szembe kell néznie a jövő héten
Ez a hűlye motorral akar menni,ráadásul reggel 7-kor indulna,én kb 9-kor kelek,majd lemegyek az udvarra a gőzőlgő kávéval a kezemben és megnézem fölengedtek e már az éjszaka befegyott pocsoják az utcán
De izibe sietek is fölfele a meleg lakásba mert szerintem ezalatt a 2-perc alatt lefagy a tököm,jó motorozást
Látod már másoknak is feltűnik milyen csúnyán beszélsz velem,pedig ha nem lennék a térdkoptatod még mindíg olyan messze lenne az aszfalttol mint az apollo 13 a földtől
Na egye fene tényleg menő ez a sisak