Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a láb alatti dumát honnan vetted,nagyon béna tuti az asszonytól hallotad,az ő szájából még csak-csak de a tiedből mintha egy trabantba Nitrót raknánk,pöffent eggyet de igazából Trabant marad
Na egye fene tényleg menő ez a sisak
hali
Szép kupak!
egyértelműen az első képről a bal oldali a szebb
Helló Kis lányok!Már így hajazva az ujjazós témához.El neked mégis kell venned 1drzt.Az ilyen kényesseggű Budai ficsúroknak az való , de csak május 22-és szeptember1 között kizárólag félárnyékban és szélcsendben. Mikor fogod fel az út mindig a lábad alatt van Te csak az irányt V Á L A S Z T O D! 1. kép a dilemma.
szerencsére én is szűz vagyok ilyen téren egy Fábry kabaréban hallottam ezt és megjegyeztem
Guen latom te mar tapasztalt vagy
En meg szuz vagyok
Ki tudja lehet még élvezné is egy kicsit segbeújaznák
na majd ha megy az urulógushoz
"uram a jobb pozícó eléréséhz lépjen a sámlira"
Bakker ez az állat lement Zalaegerszegre reggel 6-kor Motorral
Szerintem egy laza prosztata és aranyérgyulladásal simán szembe kell néznie a jövő héten
Ez a hűlye motorral akar menni,ráadásul reggel 7-kor indulna,én kb 9-kor kelek,majd lemegyek az udvarra a gőzőlgő kávéval a kezemben és megnézem fölengedtek e már az éjszaka befegyott pocsoják az utcán
De izibe sietek is fölfele a meleg lakásba mert szerintem ezalatt a 2-perc alatt lefagy a tököm,jó motorozást
sisak bót leszen?
hiho!
mit is csinálsz arra?
Helló Mindenki! Valaki holnap esetleg 1 Budapest-Zegerszeg-Budapest utvonalon ?
atis ha vagy gyere msn.re pls
na mivan 7alvók
En ugy szeretem olvasni a forumot, amikor igy izgatjatok egymast
Ha nem lennék te most 1 sárga kávédarálón rezgetnéd a piros latextangába burkolt löttyedt sz@ro valag@d te majom!(Na erre varrjál gombot )
Ha jobban belegondolsz én beszéltelek Rá a bálna vásárlásra :Most én könyörögtem,hogy ne add el...Nekem csobogsz kispatak?(eltereljelek?)Majom
lol
és a következő kommentedre is
lol
Látod már másoknak is feltűnik milyen csúnyán beszélsz velem,pedig ha nem lennék a térdkoptatod még mindíg olyan messze lenne az aszfalttol mint az apollo 13 a földtől
Szegény most mért bántod,csak barátkozni próbál ezzel a képes beszámolóizével,hogy megbocsássuk neki azt a csúnya ügyet a generátordeknivel
egy pillanatig azt hittem Elnek írsz vele szoktál ilyen kedves lenni :D
de szerencsére az én legjobb barátomnak írtál