Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoroztok mostanában vagy már pihenek a vasak?
ugyanmár :D
csak normális gumi kérdése és El-t ki lehet kerülni a nagy bálnája nem gyors csak erős :D
asszem talán diesel is...
nemrég lett volna lehetősége egy minőségi cserére de elszúrta....
na jó nem szívom a vérét én komolyan imádkoztam hogy megtartsa a bálnát.
egyébként meg tényleg csak gyakorlás kérdése ajánlom vmelyik ringet tavasszal... én nemrég voltam először az igaz hogy utána 1 hétig nem akartam utcán motorozni de baromi sokat lehet tanulni. ott nyugodtan feszegetheted a határaidat. a gépét nem fogod azt közülünk itt a fórumon nem nagyon feszegeti senki szerintem. Na jó El kihasználja a bálna adta lehetőségeket neki jó lenne kicsit magasabb kóceráj de akkor meg kényelmetlen lenne az úri valagának
Ja Frenky meg El kiséretében már voltam a körforgalomban, túl sokat nem tanultam tölük mert nemigen láttam öket. Arra mindenesetre jó volt, hogy rosszul érezem magam.
budaörs a te helyed...
Frenky meg El elég őrült ahhoz hogy tanulj tőlük vmit :D
Christől megtanulhatsz egyenesen menni meg balra dönteni .
jómagam jobbra döntök ügyesebben(nem ügyesen sajnos az még messze van) de ha egyszer végre tényleg megtanulok motorozni akkor tök heppi leszek és segítek másoknak is...
de ehhez mondjuk meg kéne tudni fordulni egy 5 méter átmérőjű körben lábletétel nélkül de ha fejre állok se hiszem hogy megtudom csinálni
Ja a sitten nem könnyű géphez jutni. Egyébíránt nézegetem a fórumot elég gyakran de én a cégemben kiszerepelem magamat, amire ide jutok már nem vagyok túl kreativ, így csendben olvasom a sziporkákat. A motorozásról sok újdonságot nektek mondani nem tudok a motorom megy, müködik most is járogatok vele sokat még dolgozni is. Sajnos még mindig nem úgy döntögetek ahogy szeretnék de majd veszek néhány órát egy hajladó fórumtag zsenitől.
hali frakk te se sűrűn írogatsz...
talán a tali óta nem is láttalak a fórumon..
nézd már kit engedett gép közelbe a gyereke
mi a helyzet El? épp a fék fejlesztésre gyűjtögetek ha már te is megszóltál érte
Hali
Megint ez a káromkodás! Chris szuper az új macskás oldal!
Háát nem vagytok valami vicces gyerekek de ez kurva jó poén volt
nem tom mi vóót, de qvaa jóóó
a rézfán fütyülő rézangyalát már én is látom...
lehet a csapvízben van az anyag...
ja nem olyat nem iszok...
akkor biztos a sörbe rakták a halucinogén cuccokat
Neem... mert ez annyir ajóóóóóó
állj le a cuccal chris
amúgy jól érzékelem hogy egy ülő macskát ábrázol ha a megfelelő pontokat összekötöm?
yeee mennyi bizgentyűűű! vagy pöcök vagy mi arosseb!
egyébként köcc a képet faja a szett asszem nekem is kell egy ilyen
Ati mondd hogy még itt vagy
Hello Mindenki!
Esik
Azert csinaltam egy kepet ,mit adtak mar amennyire lehet latni
Holnap ha minden jol megy (nem esik)akkor tobbet tudok,mert elkezdem lebontani a dolgokat es akkor lecsekkolom mennyi csavar van.De ugy neztem hogy az oldalahoz vannak csavarok a huto alatti haromszoghoz,sarvedo,de szerintem a plexi nem.de majd holnap megmondom,vagy holnaputan
hiho!
köcce Sat!
ha nem is fényképezed le azért azt megírhatnád hogy mikhez van benne csavar.
Ez az összes ami az idomokhoz kellhet? beleértve a plekót is?
Guen!
A csavarokat nem felejtettem el,de meg nem rakom be oket,mert meg eleg sok tervem van elotte.Ha kell kep lefenykepezem miket adtak,de meg nem a mociban.
Amugy innen rendeltem
csavar
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat. Az alap adott, de még kell dolgozni rajta.

_______
felkerültek azoknak az adatai akik már elküldték nekem levélben a kért cuccokat. Továbbá kérnék mindenki aki nem találja magát, az mindenképp szóljon és küldjön egy adatlapot a kért adatokkal a mail címemre. És természetesen várom a többiek levelét is, ha becenevet is kell átírni azért is természetesen.

El nem fogunk áttelepedni oda... Ez majd idővel kiderül. De végre smtől függetlenül életjük kis életünket. Szervezhetjük a kis turáinkat találkozóinkat. (Ahogy velencén igértem, még 1 ilyen nem lesz, hogy nem megy az sm túra előtt 1 nappal!)
Nahát Chris!

Ez igazán jó lett. Nekem nagyon tetszik, minden elismerésem.

Pár napon belül küldök neked mail-t az adatokkal meg a képekkel amit kértél.
Nagyon menő , de sajnos én segg hűlye vagyok az egészhez ott is lesz fórum és irogatunk egymásnak?és ez a topik teljessen kihal majd vagy mi a szitu?
Mert akkor én kérem a sportmotort hogy nyisson egy FJR topikot,amin en beirogatok néha meg nagycsöcsű,nagybulájú csjokat belinkelek,sok látogatója nem lessz mert FJR-e csak nekem meg pohinak van de nembaj,elleszek magamba,ugyis csk okoskodok folyton
Fasza az oldal Chris