Helló mindenki El ha tényeket közöld akkor ne ferdítsd el azokat! A te leletismereted nem engedte a férfiasságod kibontakozását....(Ha rajtam múlik Te sem jössz vissza szüzűen, nem hogy az a lotyó!De ezzel te is tisztában van.Egyébként az asszony tudja a sztorit Gondolj a jövő évre nem lesz menekvése a kis szajhának az tuti!Megy a közösbe...
mint volt gumis annyit mondhatok hogy a guminak nem igazán tesz jót az hogy egy helyen terhelődik folyamatosan, de másban nem igazán okozhat kárt az ilyen tárolás
szeirntem nem gáz... pontosabban nem lehet hogy gáz legyen belőle... de azé időnként mozgasd meg picit... pár méter előre pár méter hátra... és a gumit is forgasd meg... mivel nekem a hátsó emelve van, de az elsőt forgatni szoktam...
hát ja eléggé szétkaptad. Én madj januárban esek neki addig állványon, ponyva alatt várja hogy elteljen ez a kis idő.
Amúgy bassza a csőrőm a gép segge. El szeretném tüntetni valahogy okosba a hátsó sárhányót és a buzi nagy indexeket. De nem szeretnék vagdosni... Undertaill lenne a megoldás ami 15 körül lenne, vagy egy másik ülés alatti idom, ami kb 10 körül lenne. Hát nem tom mi lesz még.
A válasz pofon egyszerű! Legközelebb egyből motorozás után töröld le a ruhádat, mert akkor még szépen kenődnek a bokgarak, ha már rászáradt a mocsok az már szarabb meló.
Mondjuk nekem nemrégóta van ruhám, de párszor már tisztítottam. Nekem a legjobban az előre becsomagolt és nedvesített autók műszerfalának ápolásához vásárolható törlőkendő jött be a legjobban.
Sat tegnap este picit kész voltam... de én egybőő megláttam amit te nehéz bonyodalmas és rengeteg idővel elkészített munkádat. És a macska rám vigyorgott! És ahhanyos a pici babóó!
Frakk... neked is mondom, hogy küldj egy mailt nekem, azokkkal az infókkkal amikkket kértem, és akkor téged is főőőőveszlek a többiek közé. DE ez még érvényes a taglistában még nem szereplőkre is! Kérek mindenki jelezzenek felém!
Más téma. Ötletet szeretnék kérni... Ugye a napokba már végleg letettem a gépet, így a bőrrucit is szeretném. Viszont előtte meg szeretném tisztítani a rovartól és minden egyébtől ami légibombázás útján került rá. Tehát ha valakinek vannak tiplje mit érdemes vele kezdeni.
Azt már hallottam hogy valami mosószerrel lemosni, vékonyan és szárazra törölni, utána meg a bőrápolók. De pl ki mit szokott csinálni. Vagy mit hallott haverjának a haverjának a tesvérének a kollégájának a lányának az osztálytársának az apukája stb... Érdekelne is hogy millen bőrápolót használjak.
Ne bántsuk szegényt,igy is van baja elég,ma beszéltem vele és még mindig a szivén viseli hogy az ujszilvási találkozón nem tudott megkurni egy csajt(ugy be volt rugva hogy nem állt föl a pöcse vagy legalább is erre fogta )
Oké csak riogattalak,ugyis a következő pályanapra eggyüt megyünk mert frenky kicsit nehezen viseli hogy úgy legyaláztad a a koptatodat,majd legfeljebb elötte feljössz és meghenkelem
Ugyan jön a villanyszerelő mert meg kell buherálni az órát(nem ugy ahogy gondoljátok)de ha eggyeztetünk akkor ki kell használni az időt mert aztán már csak márciusban tudsz gyünni,és választanod kell az első pályanap vagy hegesztgetés között ami nem túl szerencsés
pedig a gyors szerviz a specilaitásod
hallottam is párszor meg tapasztaltam is
én már idénre igazából leraktam a gépet még Elhez elviszem egy kis javításra a kipufogót milőtt még több kárt okozok benne
hát nem tudom most 7végére milyen időt mondanak ha elviselhető lesz akkor beugrok
Na pedig itten vagyok ám,most az az új agymenésem hogy láttam az apróban egy 2008-as Hayabusa elejét fékkel kerékkel,felfordított villával meg minden,és mivel radiális tokico van benne gyárilag(a munkahenger is radiális)tuti jobb lenne mint az én nyomorúságos fékem,250-ropi az ára ez az eggyetlen bibi benne,meg nem biztos hogy belemegy de addig faragnám amig be nem megy az tuti
Viszont a télen megkapja az új fényt,meg befejezem a karbon részeket.
Guen te meg találd ki melyik hétvégén hozod fel a szarodat hogy megcsináljuk a kipufot,ne a szezon kezdetén keljen gecizni vele
Köszi a gyors válaszokat!
Ma először nézelődtem az angol e-bay-n és hát láttam pár extra thundercat fényezést:
Amúgy bassza a csőrőm a gép segge. El szeretném tüntetni valahogy okosba a hátsó sárhányót és a buzi nagy indexeket. De nem szeretnék vagdosni... Undertaill lenne a megoldás ami 15 körül lenne, vagy egy másik ülés alatti idom, ami kb 10 körül lenne. Hát nem tom mi lesz még.
Guen!Ugy neztem a csavarok elegendoek a plexire is.vagy nem
A válasz pofon egyszerű! Legközelebb egyből motorozás után töröld le a ruhádat, mert akkor még szépen kenődnek a bokgarak, ha már rászáradt a mocsok az már szarabb meló.
Mondjuk nekem nemrégóta van ruhám, de párszor már tisztítottam. Nekem a legjobban az előre becsomagolt és nedvesített autók műszerfalának ápolásához vásárolható törlőkendő jött be a legjobban.
Frakk... neked is mondom, hogy küldj egy mailt nekem, azokkkal az infókkkal amikkket kértem, és akkor téged is főőőőveszlek a többiek közé. DE ez még érvényes a taglistában még nem szereplőkre is! Kérek mindenki jelezzenek felém!
Más téma. Ötletet szeretnék kérni... Ugye a napokba már végleg letettem a gépet, így a bőrrucit is szeretném. Viszont előtte meg szeretném tisztítani a rovartól és minden egyébtől ami légibombázás útján került rá. Tehát ha valakinek vannak tiplje mit érdemes vele kezdeni.
Azt már hallottam hogy valami mosószerrel lemosni, vékonyan és szárazra törölni, utána meg a bőrápolók. De pl ki mit szokott csinálni. Vagy mit hallott haverjának a haverjának a tesvérének a kollégájának a lányának az osztálytársának az apukája stb... Érdekelne is hogy millen bőrápolót használjak.
Chris jo a szemed Nagyon hosszasan terveztem hogy egy macskat kirakjak a csavarokbol.
Guen!Nem voltam itt Mindig csak a melo
bár az se jó ha leér... mert ugye kilukad....
szöget már nem kell keresni csak bevágni egy egyenes csövet...
hallottam is párszor meg tapasztaltam is
én már idénre igazából leraktam a gépet még Elhez elviszem egy kis javításra a kipufogót milőtt még több kárt okozok benne
hát nem tudom most 7végére milyen időt mondanak ha elviselhető lesz akkor beugrok
Viszont a télen megkapja az új fényt,meg befejezem a karbon részeket.
Guen te meg találd ki melyik hétvégén hozod fel a szarodat hogy megcsináljuk a kipufot,ne a szezon kezdetén keljen gecizni vele