Ma is motoroztam egy kisseb kört ,megnéztem egy 2003 as csúszott R6ot hát nem rosz de oan mintha egy 125 ösön ülnék tök sport futómű
Guen te ezt aszem nem ennyiért vetted nem? http://www.sokoldal.hu/lap.php...
Egy alagútból v aluljáróból indul. ha megnézitek a sebességmérőben látszik, hogy hátrafordul, meg a tükröt nézi, hogy mikor indulhat. Meg ott a falfirka is az aluljáró oldalán, Ha meglenne vágva különben is kellene lennie egy kis ugrásnak. de nincs tök folytonos a gép. És tényleg 5-ikben van!
igen valóban meg van vágva de ha le lenne áttételezve nem biztos hogy menne 260at. mert ha jól látom óra szerinte valahol ott jár. inkább egy kis +lóerő van benne neki valahonnan
Akárcsak én is!
A tavaszi javítást még a szezon tényleges kezdete előtti időszakra tervezem. Meg most a kocsira kell költenem a pénzt azon is kipufogót meg fékeket kell cseréltetni. Most az a fontosabb, mivel azt télen is tudom használni.
bagolynak sztem van eladó eleje :D most van neki felúkjítva...
egyébként meg tessék csak hozzászólni minden témához én is szoktam írni noha nagyon ritkán értelmeset... ezt a többiek biztos alátámasztják
én mondjuk a helyedben pont most csinálnám inkább a gépet... tavasszal akarod szétszedni amikor menni is lehetne vele? hol itt a logika?
Eddig is itt voltam. Folyamatosan olvasom a fórumot. napjában többször is nézem
A cicus még mindig beteg (futómű, amit mondtam), de idén már nem is fogom megcsináltatni. A szezonnak úgyis vége, egészen áprilisi úgyis csak a garázsban állna. Szóval most nem költöm a rá a pénzt. Majd tavasszal.
Viszont egy motortakaró ponyvát, meg vmi motoremelőt kellene szereznem. Nem akarom, hogy megint egész télen a sztenderen álljon. Gondolom az nem olyan jó neki...
Szóval semmi pánik itt vagyok éllek még és a fórumot is rendszeresen olvasom. Csak ez az SM téma már annyira ki lett itt beszélve, hogy gondoltam nem szaporítom ezt illetően még én is a szót.
Arról nem is beszélve, hogy ez a Suzukis supermotó nekem nem is tetszik. Akkor már inkább egy KTM v Husaberg...
dehogy akarom. Összeraktam egy FZR600R-t (ami 80%-ban = a Thundercattel) pályamotornak, többek között megvettem rá a láncot/lánckerekeket (gumi, fék, váltófogaskerekek, stb) majd az első pályanapon kiderült, hogy az első villa csillapítása nem elegendő (utcán OK lenne). Még a 20W-s olaj ellenére sem. No ekkor egy-két szívás után vettem egy R1-et, annak jó a futóműve. Az új alkatrészek meg ott pihennek a motoron a garázsban és próbálok némi pénzt kivenni belőle. Az adatlapon is látható a gép. Szal ezért eladó minden
Koszi az ajanlatot
Baratsagos az ar is de mire kikuldod(ugyebar nem konnyu)
Amugy itt jobb arban vannak a lancok mint otthon en is x gyurus did lancot neztem jd kerekekkel kb 30 postaval
Ma is motoroztam egy kisseb kört ,megnéztem egy 2003 as csúszott R6ot hát nem rosz de oan mintha egy 125 ösön ülnék tök sport futómű
Guen te ezt aszem nem ennyiért vetted nem?
http://www.sokoldal.hu/lap.php...
Sőt te mindenképp ott vagy, hisz akárnyászor a motoromra nézek, na kinek a milyen jut eszembe?
Valóban 5.be megy és 240 fölé csúszik picivel.
Egy alagútból v aluljáróból indul. ha megnézitek a sebességmérőben látszik, hogy hátrafordul, meg a tükröt nézi, hogy mikor indulhat. Meg ott a falfirka is az aluljáró oldalán, Ha meglenne vágva különben is kellene lennie egy kis ugrásnak. de nincs tök folytonos a gép. És tényleg 5-ikben van!
most csak az én szemem és fülem csal vagy tényleg nem váltot az ember 6. at?
ime
egyébként meg tessék csak hozzászólni minden témához én is szoktam írni noha nagyon ritkán értelmeset... ezt a többiek biztos alátámasztják
én mondjuk a helyedben pont most csinálnám inkább a gépet... tavasszal akarod szétszedni amikor menni is lehetne vele? hol itt a logika?
Eddig is itt voltam. Folyamatosan olvasom a fórumot. napjában többször is nézem
A cicus még mindig beteg (futómű, amit mondtam), de idén már nem is fogom megcsináltatni. A szezonnak úgyis vége, egészen áprilisi úgyis csak a garázsban állna. Szóval most nem költöm a rá a pénzt. Majd tavasszal.
Viszont egy motortakaró ponyvát, meg vmi motoremelőt kellene szereznem. Nem akarom, hogy megint egész télen a sztenderen álljon. Gondolom az nem olyan jó neki...
Szóval semmi pánik itt vagyok éllek még és a fórumot is rendszeresen olvasom. Csak ez az SM téma már annyira ki lett itt beszélve, hogy gondoltam nem szaporítom ezt illetően még én is a szót.
Arról nem is beszélve, hogy ez a Suzukis supermotó nekem nem is tetszik. Akkor már inkább egy KTM v Husaberg...
Ha valaki más láncot kénytelen cserélni ne habozzon elvinni ezt
Baratsagos az ar is de mire kikuldod(ugyebar nem konnyu)
Amugy itt jobb arban vannak a lancok mint otthon en is x gyurus did lancot neztem jd kerekekkel kb 30 postaval