Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Chris!

Le a kalappal!
Szép volt Chris gratula!
Köszi!
________
Gabi, minden lesz bővítve... Ez még egy alap váz szerüség, amire folymatosan töltöm fel a meglévő adatokat.
oki működik csak kicsit lassan jött be...
jah Chris amit lehetne csiszolni az a tagok rész.. kicsit egyszerűre sikeredett szerintem az a táblázat.
vagy lesz bővítve?
Helló Mindenki!Chris király az oldal az idei összes bűnöd törölve!
hiho!
nálam van a hiba hogy nem jön be az oldal?
Még annyit fűznék hozzá, hogy amit csatoltok levelet, egy lakhelyet, vagy körzetet is írjatok, hogy be lehessen lőni, ki merre fedezhető fel az országban.

Továbbá azt is leszögezem, mivel vannak besúgóink más motorokkal, legnagyobb tagunk a nagy bálnával Elel az élen, nem csak Cat esek lehetnek ott, hisz a Velencei túrán sem csak Cat esek voltak. Attól még hogy valakinek nem Catja van ami persze elég nagy hiba ha velünk akar lógni , de ha tűri a társaságunkat, továbbá azt, hogy ha szidjuk a másik motorját a miénket pedig istenítjük , akkor őt is fel fogom venni a tagok közé...

Még ennyit akartam.
Ahogy ígértem ismét jelentkezem!

Had érjen engem, mint fejlesztőt a megtiszteltetés, hogy bejelentsem, a sportmotortól függetlenül elindulhat a pályánk, ugyanis kész lettem a Thundercat Hungary weblappal.

Már most leszögezem, nem minden működik, célom ezzel az álapottal, hogy valamilyen formába ötsem azt ami eddig történt, azt amit eddig tudunk már.

KIHAGYSÚLYOZOM.... Aki nem került be a tagok listájába, az nem azért történt mert nem tartozik oda, hanem mert elfejetettem. Ezért kérek mindenkit, aki innen a forumról szeretné hogy őt is felvegyem a tagok közé, az kérem jelezze! Továbbá azt is kérem jelezni, akiket már felvettem, ha más becenéven kéri magát számon tartani.

Az adatok feltöltése folyamatosan halad, így a taglista adatainak a feltöltése is. Ennek a folyamatnak a felgyorsítása képenn. Kérek minden kedves nedves forumozóót, hogy küldjön egy mailt nekem, amiben leírja nevét, becenevét, motorjának típusát, gyártási évét, továbbá ha van rá lehetőség képet is csatolhatl. Egyenlőre ennyi lenne a kérésem!

Ha bármi történik, vagy valakinek van valamilye amit hozzá szeretne tenni, azt itt kérem jelezze! Erre addíg lesz szükség amig az adott oldalon el nem tudom indítani a forumot.

Addíg is kitartás, és élezzétek azt, ami van! Szevasztok

Thundercat Magyarország
jaja majd kutakodok hátha szerencsém lesz de nem hinném
akko nem tom... google a barátod.
Köszi,már meg is néztem s talán meg is találtam de az a baj hogy ez új és kicsit húzós lenne az ár ezért kéne keresnem valahol használtba
Nézz itt utána. Én itt vettem a bőrrucimat: Parilla

Később jelentkezem...
helló

Nem tudtok eladó Suomy bőrkabátot? használtata vagy újat? hol tudnám megnézni? Van jóáron egy kék ezüst színű Suomy nadrág és ahhoz kéne felső
ok
most mar mennem kell melozni,de nem felejtem el
nah itt a rossz idő csak megjelennek az emberek a fórumon :D
Sat majd küldj vmi képet légyszi a csavarokról meg egyl linket hogy honnan van és mennyiért
Üdv mindenkinek ! Nocsak , nocsak milyen gondolatok támadnak itt a fórumon
"csendben olvasgatom én is a dolgokat "
Helló Mindenki!Oda is lett a lányságod....
Helo Mindenki!
Jo hetveget!
Nap susson ratok,Lovatok legyen egeszseges,boritsa testeteket extra virgin oliva oil
En lepek melozni.
Megjottek a burkoltcsavarjaim.Gyonyoruek.Egesz delelott szamolgattam oket.
hiho!
szeva miki ezer éve nem hallottam felőled... :S lehet az az import cucc engem is érdekelne. mégha El-nek könyörögnie is kell érte
Olajozott seggű jó reggelt
B miki nemsokára megadom azt a hűlye kódot amit akarsz,és nézel nekem törött vagy épp idomokat ugye (ha kell könyörgök)
Én már aludtam Frenkyvel egy sátorban és nondhatom nagyon meleg este volt
Üdv Mindenkinek!

Chris, ahogy látom lassan olajozhatod a valagadat....

( amúgy jelen vagyok, csak nem mindig szólok bele a nagyok dolgaiba)
Pont most emlegetitek a d2moto-t.Kuldtek mailt hogy 20% off.Gondoltam rendelek vegre bukogombat. Hat nincs nekik.Haver feher szamlapot akar.Az sincs
Ma jott meg a festek a vazhoz.Holnapra varom a csavarokat.Lassan neki kell kezdeni.Meg ket hetig biztos nem huzgalhatom a kuplungot.Ma mondta a doktorneni
Jancsi haveromnak meg ma jott meg az undertray portugaliabol Meg nem lattam.
Helló Mindenki! Chris még két beszólás és nézem a f@rk@m nézem a segged és tudod mi lessz ?
nah itt ugyan nincs ezer féle színben csak fekete chrome ezüst és karbond2moto
szép ! az oldalon ahol árulják azt írják hogy nem tesznek rá hasznot ők csak közvetítők