helló, nem szeretnél olcsón láncot és lánckereket cserélni? DID 530 50VM X gyűrűs 108 szem, JT első és hátsó lánckerék (15 első, 48 hátsó). 300 km-t futott pályán, így még koszos sem lett. 25eHUF pénzért az egész. Ha kell, akkor énis kiveszem a villát és szét sem kell nyitni a láncot, ha te is kiveszed a villát
tudod El nekem is van egy kis idomjavítás a cicán
úgy hallottam vállalsz karbon idom készítést
most hogy ilyen pályamenő lettem lehet komolyan kell vennem a súlycsökkentést a motoromon
Vagy lehet ez az utolsó hétvégénk azt jön az armageddon,a pénzügyi vállság már elkezdődött,nemsokára jön a világégés,ma visszavittem a drz-t amugy egy redvás volt ,mikor jöttem haza az asszony robogójával nem éreztem nagy külömbséget,és ez ijesztő,ugyhogy marad a brutálFJR,télen kap egy uj fényezést,meg megkapja a karbon idomokat tiszta dögös lessz
Hát ja... kb nekem is ideje lennee, viszont csak néha néha tolom ki a gépet, ami azt jelenti annyira már nem használódik. bár lassan november... annak ellenére ritkaszép időnk volt. remélem aki tehette kihasználta mert kitudja, lehet ez volt az utsó szép őszies napunk.
hali!
Én is irogatnék csak nem tudok mit hozzáfűzni ehez a DRZ-s témához meg nem is akarok ,inkább csak olvasgatom hogy próbálja a csapat lebeszélni El-t erről a bokorugróról
De ha írtam már akkor mutatok egy MOTORTis
Ezen a topikon igazábol mindenki el van tünve nagyon gagyi,Guen-én,Zogyka,Sat-Chris,néha irogatunk egymásnak,de hogy minek azt nem tudom
B-miki hun vagy meg a többiek,én már próbáltam elhúzni a DRZ topikba de ott szóba sem álltak velem,olyan gagyi csávónak tartanak,azért az mókás volt hogy az eggyik fő arc nem tudta hogy a DRZ400e-n nincs váznyulvány ugyhogy nem tudja a szaros csomagtatóját eladni egy másik fórumtagnak mert neki -E van basszameg,én meg odaböfentettem hogy azt ugy nem lehet,na azóta nem igazán kedvelnek
szasztok! ha idézhetlek téged El. " sárga motor sárga nyereg ne buz... te gyerek" nem áll jol neked ez a kis bokorugró! frenky viszont már egészen más kérdés! neki pont ideális lenne városi közlekedésre! persze csak ha zöld hullámot kap!
jok a kepek
Nekem is az osszebujos tetszik ez az igazi baratsag
A zold erogep sem semmi,halogen, szarvas aggancs...ez igen
En mar egesz jol tudom mozgatni az ujjam,bar meg nem tudnam a futykos ugy megszoritni hogy fajjon.
Itt meg turheto ido van de mire meggyogyul a kis kezem biztos itt is hideg lesz
Az itthon toltott tappenzes idoszakomban volt idom gondolkodni.Terv:Lanckerek ,Lanccsere,lengokar kiszereles.tengely zsirzas ,csapagy allapotan ellenorzese szemrevetelezessel.Szukseg eseten csere.Lengokar rozsdas retegenekk eltvolitasa, gyari szinre torteno ujrafestese,fedo lakk fehordasa.Hatso sarvedo vagasa valami csinosabb formara.Burkolat csavarjainak csereje.
Itt meg akkora pelyhekben esik a ho mint az oklom
úgy hallottam vállalsz karbon idom készítést
most hogy ilyen pályamenő lettem lehet komolyan kell vennem a súlycsökkentést a motoromon
elméletileg 2500-3000km és takarítás
Ma nem bírtam... 20 fok hivogatott. Hát fogtam magam és kitoltam majd csapattam egy izgalmasat! Most meg vigyorgok mint egy tejbetök!
Én is irogatnék csak nem tudok mit hozzáfűzni ehez a DRZ-s témához meg nem is akarok ,inkább csak olvasgatom hogy próbálja a csapat lebeszélni El-t erről a bokorugróról
De ha írtam már akkor mutatok egy MOTORTis
B-miki hun vagy meg a többiek,én már próbáltam elhúzni a DRZ topikba de ott szóba sem álltak velem,olyan gagyi csávónak tartanak,azért az mókás volt hogy az eggyik fő arc nem tudta hogy a DRZ400e-n nincs váznyulvány ugyhogy nem tudja a szaros csomagtatóját eladni egy másik fórumtagnak mert neki -E van basszameg,én meg odaböfentettem hogy azt ugy nem lehet,na azóta nem igazán kedvelnek
Nekem is az osszebujos tetszik ez az igazi baratsag
A zold erogep sem semmi,halogen, szarvas aggancs...ez igen
En mar egesz jol tudom mozgatni az ujjam,bar meg nem tudnam a futykos ugy megszoritni hogy fajjon.
Itt meg turheto ido van de mire meggyogyul a kis kezem biztos itt is hideg lesz