Helló Mindenki!Guen képzeld 12 km ültem a proktológiai szakrendelésen.Konkrétan fáj a seggem.Chris jól gondold + szerintem ez 1 1személyes "dili motor".Nem vagyok valami hatalmas ember,de így is a fél seggem a sárvédőn a fele nyeregvégén.Egyébkén jót verettünk az időjáráshoz képest.
nah hazaértem átmelegedett a kezem mostmár írni is tudok...
sokminden nem történt Frenkyvel és El-el mociztunk egy kicsit erre arra. Frenky kipróbálta a drz-t
ketten tartottuk a motort míg elindult meg leszált
de verette neki rendesen . azért már nem jó most motorozni b@szott hideg az aszfalt...
mondjuk a kis kereplőn vmi elég jó gumi van mert sokkal jobban bemelegedett mint Frenkyé vagy az enyém...
de végülis szerencsére El jól döntött és visszaviszi a csótányt nem oda ahova való csak oda ahonnan kihozta
egyébként ezen gondolkoztam én is csak nem akartam beírni merthát semmi közöm hozzá de ugye asszonyka hogy a halálba ülne oda fel... meg meddig bírná... meg a 40LE hogyan viselné? szerintem 3. fölé nem is rakhatnád
Hát ez a baj hogy nem olyan oriási az az élmény,sőt,simán megcsinálja a kanyarokat,meg átmegy a gödrökön,de itt ki is merült az összes tudása,ezen kívül egy rosz vicc az egész,ma az asszony elbőgte magát,hogy eladom,igazábol azon kívül hogy elvitt ide-oda meg bevette a kanyart semmit nem tud,asszem én már örökké FJR tulaj maradok
Majd Frenky holnap megadja a kegyelemdöfést,a DRZ-s agymenésemnek
hát igen! minden igen... de ebben a gépben sem a sebesség, sem az erő nem naon lényeg ( az erő áttéelezéssel javítható) maga a közlekdés élmény... újdonságot naon nem ad, de élményt szerintem annál inkább.
Gondolj bele már 450km-t mentem vele és rengeteg dolog szol ellene és rengeteg mellete,de ha eladnám az FJR-t az visszafordíthatatlan lenne,ehez képest a 25 rugó lófasz,nembeszélve arrol hogy ész nélkül baszatok 3 napig egy DRZ-t,és jó móka de csodák nincsenek és ijesztően kimotoroztam ezt a mocit már most mi lenne egy szezon után
hmm hát kemény ez a 25 ezer... de ha azt nézed, hogy mégis belevágsz, és veszel egy drz-t nem nagy pénz az össz kiadáshoz. így viszont biztosabb vagy adolgodba.
jó lenne, a héten voltam is fent pesten, de holnap tuti nem tok felmenni. kössze a felajánlást. de jövő nyár végéig van időm keriíteni egyet. addíg csak tervezgetek
Elég brutál 25 rugó a három nap,péntek reggel elhoztam és hétfőn viszem vissza,holnap még itt lessz és a frenky -vel még gurulunk eggyet ha gondolod gyer fel és mehetsz ezzel a lóerőgyárral,amugy nem rosz csak nagyon szűkek a határok amire használható
... a balatonboglári full ba voltam ... sajna nem volt lehetőségem egy drz t egy kis karikánál hosszabban tesztelni, szal lehet éltem volna a lehetőséggel, ha pesten lettem volna. de így marad a gondolat. majd meglássuk mi lezs belőle, hisz az én drz tervem még odébb van.
... én ma voltam a full gas ba megvizsgáltam pár gépet, köztük egy r1et, ami nem éppen egy egyszerű eset, továbbá a drz -t. Hát nem tom, de jó érzésem van felé... igaz a lábam alig ért le... de nem ez a lényeg, nagyon jó kis móka gép...
persze hogy nem azzal a szar puha elejével nem lehet biztonságos a fékezés...
az igaz hogy jól át lehet menni vele egy két padkán meg gödrön... de ér ez annyit? vagyis nyersz annyit a cserével hogy megérje?
Az eggyetlen probléma az elméletemmel hogy gyakorlatilag az FJR-el is tudtam ugyanilyen könnyedén motorozni,tehát azon kívül hogy kompaktabb semmit nem nyerek vele,sajnos az az elméletem is megdölni látszik miszerint ez majd hűdebiztonságos lessz,mivel a kanyarokat szinte ugyanolyan tempóban veszem,és 120 körüli tempóról ez sem fékez már olyan faszán
sokminden nem történt Frenkyvel és El-el mociztunk egy kicsit erre arra. Frenky kipróbálta a drz-t
ketten tartottuk a motort míg elindult meg leszált
de verette neki rendesen . azért már nem jó most motorozni b@szott hideg az aszfalt...
mondjuk a kis kereplőn vmi elég jó gumi van mert sokkal jobban bemelegedett mint Frenkyé vagy az enyém...
de végülis szerencsére El jól döntött és visszaviszi a csótányt nem oda ahova való csak oda ahonnan kihozta
Majd Frenky holnap megadja a kegyelemdöfést,a DRZ-s agymenésemnek
jó lenne, a héten voltam is fent pesten, de holnap tuti nem tok felmenni. kössze a felajánlást. de jövő nyár végéig van időm keriíteni egyet. addíg csak tervezgetek
az igaz hogy jól át lehet menni vele egy két padkán meg gödrön... de ér ez annyit? vagyis nyersz annyit a cserével hogy megérje?