Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma mentem 120km a jószággal viszont most város,hármashatárhegy,tanpálya+erdő és terepezés,és a nagy probléma az hogy rég motoroztam ilyen élvezetesset,tehát amire először számítottam az nagyjábol beigazolódik,ezekre az elfutkosásokra,meg baromkodni kiválónak tűnik,a seggem is kezdi megszokni,csak a közös elmenetelekkel van gond,meg az FJR az FJR,ez meg egy húgyos csótány,
hiho!
El edzed a segged a DRZ-re?
El
Hirtelen nagyon sok stressz ert ,de remelem azert hosszas terapiaval fel tudod dolgozni.Bar Mini Cooper? Nagyon sajnallak.Ez szerintem orokre nyomot hagy
Nézük csak mit tud a DRZ,egy csomó dolog van rajta ami az FJR-n nincs
PL:szivató,benzincsap(ami 3állásos van rajta egy tartalék állás ami azért jó mert jelzi ha kifogy a benzin, és csak áttekered és már száguldhatsz is tovább)az FJR-en ezt bonyolult digitális benzinszintjelzővel oldották meg.
És csak akkor indul be ha behúzod a kuplungot,mint régen a banditom,tiszta gáz
Ráadásul a szentendrein leszopatott egy MINI-COOPER,ilyet 8-éve nem éltem át
Vagy berakok nagy kaktuszokat a seggembe,és amikor megprobálja bedugni a Büdös f@szát jól összeszurkálja
El ha maskor megint igy jarsz mint ahogy Guen ecsetelte,legyel lelemenyes es mindig rakd tele a segged kaviccsal hogy kibaszal a mocskos zsarukkal
ahhoz hogy fáj a segge nekem semmi közöm... talán a rendőrnek akinek nem akart birságot fizetni és elmetek a bozótosba van némi sejtése hogy miért fáj El segge
Szétvetika lóerők az Guen baja,hogy megrándult a karja mikor gázt adott,most mi tévő legyek ez tényleg egy szar de azért élveztem,tehát mégsem olyan szar
És amire ezután használnám jó lenne
De ugy fáj a seggem mint a veszedelem
én is ezt mondogatom neki...
persze engem önös érdekek vezérelnek, szóval amit én mondok az nem mérvadó
szasztok! ha te gyengének érezted guen akkor mit érzhetett El? jobb ha alszik rá még párat.
hiho!
ma gurultunk egy jót El komával. nem mondanám hogy gatyarohasztó meleg volt de azért elviselhető volt az idő.
volt szerencsém kipróbálni a drz-t márha publikus... ha nem akkor nem is ültem rá
kényelmetlen, gyenge, trehányul néz ki, ezek amik ellene szólnak nálam.
könnyű, jó fék van rajta, elfogadható futómű.(bár azt nem tudom állítható-e ) ezek amik mellette.
3-3 érv pro-contra nálam persze nem nekem kell választani meg nem is számít igazán hogy nekem mi tetszik csak gondoltam megosztom gondolataimat... ennyit éreztem azon a pár km-en amit mentem vele.
de a lényeg hogy egy jót gurultunk El szerzett egy kis tapasztalatot.... meg vízhólyagot a seggére
En csak a kezfajdalmamat probalom enyhiteni,es gondoltam hatha masnak is van szuksege fizio terapiara
Latom Guen nekedis van kincs a tarsolyodban
ej ej sattilus ez nem az a topik....
ezt nektek
kivancsi leszek mit szolsz
csak a balnadat sajnalom,pedig meg sosem lattam
... jó lesz az! és ha tehetem követlek!
Sat nem igazán vagyok felturbozva a hidegben való 400 szarral való motorozástól de muszály mert nem adhatom el az FJR-t ha nem tudok ezzel a szarral eggyütt élni most kiderül hogy az agymenésem beigazolodik e vagy totális hűlyeség
Hello!
Milyen ido van otthon?Azon kivul hogy esik?Hideg van vagy meg azert lehet menni.Gondolom El neked mindegy mert mocskos elszant vagy.Jo hetveget a mocival!En meg mindig egy kezzel vakarom a tokomet.De ha minden igaz holnap lejon a gipsz,es valami konnyebb szart kapok,hatha azzal mar tudom huzni a kuplungot
f@sz tudja itt most frankón esik
szió nagy fiú email mehet ,hogy ne itt offoljak?
azéé annyire nem kőőő, hogy most azonnal, meg nekem kifejezetten 147es kell!
Akkor te szerencsefia vagy A Frenky-éknek van egy Alfájuk és elakarják adni beszélj vele,asszem az övék 146-os grafitmetál 2 ajtos,akarnak valami kombit helyette,és szerintem már ilyen 300-400ezer körül elengedik a kezét
Na mi van Guen holnap motorozunk vagy betojtál
Picit ledöbbentem El!

Nem elég hogy a DRZ-s ötletemet osztod, hanem még az alfásat is?

Megjegyzem, imádom az alfákat. Az első kocsim ami lesz egy 147es lesz!
9-re megyek érte, az asszony robogójával vagy még nem tudom mivel ne aggodj a jóisten velünk lessz és gyönyörű időt fogunk ki,és szarrá motorozzuk az agyunkat