Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..javítva... "erősebb" = tartósabb

thx guen
Ati lusta vok gépelni :D
ezt neked kerestem kb 15 sec alatt
amit chris írt az felejtsd el.
"o-ring chains and x ring chains are essencially the same thing in between each link plate on an o-ring chain is an o-ring it is there to help keep the lubrication where it is required and thats inside the joints of the chain and the dust and grit that damages the chain out. The difference between an o-ring chain and an x-ring chain is the shape of the rubber ring between the link plates, on the o-ring its..... well its a traditional o-ring. on the x-ring chain the rubber ring has a cross section that looks like an x. these x-rings are supposed to be more effiecient at at keeping lube in and dust grit and other nasties out, therefore making your chain a happy thing, making it last longer."
Árba az X gyűrűs némivel drágább, mint az O gyűrűs. Ha jól tudom az X gyűrűs újabb fejlesztés, ezér némileg erősebb az O gyűrűsnél.

A télen nekem is kell cserélnem láncot, és én DID X gyűrűset fogok venni... 525-530? Szerintetek? Számomra már csak ez a kérdés.
Jo reggelt!
Kerdes :Milyen lancotok van X ring vagy O ring?
Mit tudtok, nagy a kulombseg?
ide is megjott a venasszonyok nyara.Akar ki is kuldte koszi
remelem holnap is ilyen lesz,mert szabad leszek
öö igen, már rég...

mondjuk ez nem ok arra még hogy néha néha ne tudjak egyet gurulni, de azé nincs az a szabadon érzés máá
ja hát igen,kivonattad már agépet ugye?
... vagy csak szeretne...
Hali!

ien szép idők vannak mostanában ,látom mindenki motorozik
Mondhatod rám hogy buzi vagyok vagy hogy turós a pöcsöm(tényleg túrós),de hogy komcsi lennék ezt nem vártam tőled,én sem mondom rád hogy hokedlival kel hogy felmásszál a motorodra
Na sebaj szeretlek, ezért megbocsájtom neked,és bármikor kölcsönadom a drz-t egy körre ha akarod(van létrám is ha kell
Micsoda jó Csere!Kib@..ott jó a színe!Te mocskos komcsi majom,ne pofázz ha nincs rendszámod,mert elvitetlek az ávh-val!
Namost a Frenky motorozásnak nevezi ha avval megy az anyósékhoz,de az valójában motorral közlekedés,meg hozzám is feltolta a mocskos pofáját 2 honap után, na nála ez a motorozás,ebbe a mi pronyo társaságonk nem igazán fér bele
még egy megtért motoros
ez van .ez lesz
En is most ertrem vissza cicazasbol.Nem sokat mentem mert besotetedett es az iridiumos plexi nem annyira jo sotetben
Delutan meg nem akartam meg menni,mert nagyon meleg volt ma es ilyenkor elvielhetetlen a forgalom.
Haver tegnap volt kereskedonel hogy becserelje a gixxert a cat-re.Ha minden jol megy pentekelesz meg a csere,addig szerviz a cat-en meg friss muszaki
b@szki Frenky nekem meg nem szóltál pedig terveztem mára de egyedül nem volt kedvem....
most nézegettem cuccokat sm-hez ha 800k-ért veszed meg a drz-t enduroként akkor sztem kb 1 millából lesz egy sm-ed
Helló mindenki!Én ma cicáztam kb 200.El remélem jó nagy lesz az árkülönbözet a két motor között és a különbséget leisszuk!
... küörüljártam én is a témát eléggé... és én is E párti, SM sett rá, egy km óra rá és csókolom. (mert ugye az E-n semmi műszer nincs)
tényleg mér nem veszel Cat-et azon még anya is elférne hátul nem úgy mint a drz-n.
árban nem több ellenben ha (adja isten) összejön akkor még messzebre is el lehet vele menni.
persze nem egy mai technika dehát...
és a wr-en nem gondolkoztál,
Persz hogy megvan,mivel a faszi nem hívott vissza a hagyományos út lesz,FJR meghirdet elad DRZ teletömöt zsebbel megvesz,reményeim szerint olyan 1,6 körül elmegy az FJR,és 800körül már elég szépnek tünő DRZ-k vannak,supermoto szettel ugyanis úgy néz ki inkább az E-tipust venném ami kb 10 loval több mint az s-vagy az sm.viszont az gyárilag krossz gumis,de sokan vesznek hozzá supermoto szettet.
Talán annyi előnyöm van hogyFJR ből 23db van eladó DRZ-ből meg 270db
El komám nagyon Eltűntél...mi a helyzet a mocival? megvan még?
én én én. igaz nem sokat talán ha 200km-t gurultam.