Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hiho!
miért is? valahol lemaradtam? egyébként jól vagy?
ma mutottek
Na tehát: igen, nem fáztunk! Ha tudjuk, hogy túra van, akkor talán odaérünk! Hogy milyen bandafőnök lennék, hát MAFFIA! A spórolásban igazad van, de kurva lusta vagyok. A közös mocizásról lehet szó, de hétvégén( gyengébbek kedvéért SZO. ill. VAS.) komoly betonozás , előtte lehet!
Fáztatok mi? Időben kell elindulni,nem amikor a többiek hazaértek! Amúgy milyen bandafőnök lennél? Ja van 1 tippem hogyan tudnál többet tankolni a mociba:Na szóval biciklivel járj melózni,és amit megspórolsz gázolajlóvét az astrán......................NA? SZÍVESEN Örülök hogy 1ben maradtatok! A hosszú7végén kéne 1közös túra!? Mondjuk Ausztria? Norbi had örüljön /tudod?/
Szeva Gyanyi! Ma jót mentünk a hideg ellenére! - épphogy birtam tartani a tempót. Holnap meló,mint sokmindenkinek ! - ha újra születnék bandafőnök lennék és akkor lenne időm és pénzem a sok KM leküzdésére , jó Neked se lenne üres a tank . Így marad a meló és kevéske KM !
Köszönöm.
gratula a helyezésért!
Azt nem értettem miért vagyunk fent 4-en. De azért csak odaálltam.
És cimbora elbitorolta a helyed mert elkéstél
Mindemellett gratula, jót mentél

1-2 fotó itten:
fotók
Én sem fogok soha többé utcai gumit venni saját mocira. Egy más világ. Ma 3-ik lettem a ZX-kupán, open kategóriában.
ma rájöttem hogyan tudok könnyen felülni a mocira
Már sokszor volt téma,de mégegyszer leirom szerény véleményem
Az utcai gumi egy redvás szar ,egy bizonyos szint után igenis kevés akinek elég az még nem érte el ezt a szintet akár tetszik neki akár nem
Egy példát is mondanék erre,én is diablo supercorsa sc-t használtam(levetett pályagumi volt 30 rugóért vettem)elkopott a hátsó,és vettem 10 rugoért egy kockás közepűre koptatott 70%-os pilot povert(azelött azt használtam és semmi bajom nem volt vele,más szinten is motoroztam) ,már az első kanyarban kigyorsitásnál majdnem kinyuvadtam,utánna végig szoptam vele,még szüz volt az oldala de teljessen legyaláztam,azt egy vidám keddi napon lefüstöltem róla a picsába,és megfogadtam hogy soha többé utcai még ha el is kopik a hátsó
Most metceller racetek van rajta de még ezt sem sikerült megcsusztatni soha2.25-öt mentem vele a ringen minden gond nélkül(15-ért vettem használtan).
SC2-es supercorsát is túl lehet melegíteni. A pilot power utcai sport gumi. Miért ne lehetne túlmelegíteni? De ahhoz 1000-es motor kell vagy legalább is stabil 2:05 a Thundercattel. De ha mondjuk 30 fok felett pályázol akkor hamarabb eléri a végét.
aha. kezdek képbe lenni. vagy mégse?
hiho!
mármint a pilot powert lehet túlmelegíteni?
Ja és pilot power 2CT cseréltem le a D209GP Racer kedvéért. Haver megvette a hátsót 20 000Ft-ért. Szóval ilyen állapotban volt. Az mondjuk jó gumi. De kemény pályázáshoz kevés. És ez alatt nem az 1:55-öt értem. 2:30-as körökkel is túl lehet melegíteni egy hátsó gumit. Pláne 1000-es mocival.
Na ha már a pályázás szóba került. A pilot sport nem valami jó gumi. Vagy, hogy világosabban fejezzem ki magam. A 10 féle gumi közül amit eddig használtam messze a legszarabb. Na most közepes pályatempóhoz jó lehet. Én azért utáltam mert nem volt semmilyen felismerhető tulajdonsága. Egyszer tapadt, másszor nem. Szerintem marha könnyen kihűl. Én 3 éve csak használt pályagumikat veszek. Utcán simán elmennének 4-5000km csak sajnos a pályán hamarabb kinyírom az oldalát. De egy 600-on utcán szerintem elmennek egy szezont. 30-40000Ft egy pár. Olyan biztonságérzetet adnak mint semmilyen más gumi. Nemrég volt egy kisebb afférom egy autóssal. Elöl D209GP Racer. Olyan stopiet nyomtam vele reggel 11 fokban, hogy még most sem hiszem el. Megnéztem, a gumi éppen csak langyos volt. Pilot sporttal ez TK lett volna.
Na most ezt a gumit valamikor áprilisban vettem és van benne már vagy 8000km és 25 pályanap. Ennyi.
Hehe! Én tom hogy jó gumi az R1-en csak azt használom! Én csak ezt tom ajánlani Norbicának me" más gummal még nem nagyon mentem. Csakhát.......................ki tudta eddig hogy a macsekon milyen?,!, De mostmá" tudatosult hogy jó! Kösssz!
Szep joreggelt!
Most beszeltem anyammal,es meselte hogy kisvarosomban meghalt az egyik motoros a baratnojevel Szar az ilyet hallani.En nem ismertem,viszont ocsemnek haverja volt.Allitolag 180-nal kiegyenesitette az egyik kanyart.Igazabol nem volt egy nagy kanyar,inkabb csak egy iv.
Most indulok en is gurulni
Frenky azt használ,az ő tempólyához jó is,de ha lekopik ő is használt pályagumit tesz már fel,az egy jó gumi,kb a pilot poverrel egy szintű
Nyáron Kakucs!De előtte még elviszünk a Mátrába ott izzadj 1kicsit! Ja ha esetleg lesz olyan 7vége mikor Gyurika nem másnapos/ezt a bogyaműveké" kapta/ !
Hmmmmmmmmm! bogyaműveeeek? A gabikadepót! Jobban szeretem Esetleg valakiiii......PIRELLI diablót használ cicuson? Norbikának az kéne!? Vagy NEM
Jo estet!
Szeretem amikor van mit olvasni.Haver ma hozta haza a cicat."Frenky " szinut.Hat mit is mondjak nem is merem melle allitan az en kopott rozsdas karcos oreg vasamat.4 ev kulombseg van a ket moci kozott de az ove olyan mint az uj.Na de nem mind arany ami fenylik Az en kis dragam lehet hogy karcos meg nyulott a lanc,de olyan mint ha testreszem lenne. Csak olyan kor valik el tolem ha olyat csinalok amit Guen emlitett,kanyarban bohockodok
Jo hetveget nektek.En reggel 10:30 kor megyek gurulni egyet
Kösz hogy visszahívtál(buzi)
pofon lesz lábbal? bokán rúgsz vagy mifene?