mész te a f@szomba eladod a bálnát aztán meg ausztriába mész nyaralni?
egyébként igaz hogy van jó kis mókafaktora egy sm-nek ha a szerelőm nem beszél le róla én is lemondtam volna a 200 feletti száguldásról egy kis leátételezéssel de akkor ugye 6.ban nem nagyon lenne kimélő üzem a mocinak szal marad a 200 feletti száguldozás is
persze ez sem igaz mióta megvan talán 3* mentem vele 200 felett. tök értelmetlen...
Ezt leszámítva: "meg ezt tudom vinni a furgonnal családostul austriába ha nyaralni megyünk hát ennyi" egyetértek, ezért kő nekem is egy drz... kipróbálnám azt a műfajt is. de a cat marad
Semmi értelme thundercatot vennem,mivel az lényegében ugyanolyan moci mint az FJR csak kicsit sportossab,és gyengébb,viszont mivel én átalakitottam az fjr-t ezért ugy tudtam menni vele mint más a sportgépel.
Két fő oka van az endurónak:az eggyik a terepezés ill sárdagasztás,illetve egy egy kör menetele redvás időben is,a másik a supermoto mokafaktora ami sokkal inkább izgat már mint a veretés 200-zal(és talán biztonságossab is)meg ezt tudom vinni a furgonnal családostul austriába ha nyaralni megyünk hát ennyi
egyébként a multkor kérdeztem hogy miért nem cat? de nem válaszoltál. azon kívül hogy kicsit elavult a futóműve meg a motorja igazából nem rossz gép ezt te is tudod...
vagy nem akarod anyát cipelni?
Sajnos a hagyományos modszer lessz a megoldás yamaha meghirdet elad jönnek alkudoznak fele annyit akarnak adni érte mint ammennyiért hirdetem
DRZ-hirdetésre elmegyek,alkudozok,negyede annyit akarok adni érte mint amennyiért meghirdetik
izé holnap megyek pályára---
azt meg ne értsd félre nem azért írtam hogy degradáljam az akkori teljesítményünket hanem egyszerűen most lenületesebben mentünk és kész azt igazából csak Te meg én tudjuk hogy akkor hogy mentünk szal ez csak neked viszonyítási alap... azt hogy gyorsabban mentünk igazából csak az miatt írtam hogy milyen jól fogott még ebben az időben is a gumma.
Na kérem most tessék visszarakni az utcai redvát azt meg tetcik látni az hogy csúszik,mint a szar azon semmi nem segít se lehülés se bemelegedés,az utcai redva kérem 15 fok alatt csuszik mint a szar
Szóval keményebbet verettetek mint velem ez már vért kiván gyere a pályára öcsi azt megmutadhatod,vagy amikor ottan vagyok akkor gyere ezekkel a nagy szavakkal
hiho!
fel lettek feszítve az új papucsok a cicára. holnap E-ring
tegnap azért megtapaszaltam hátrányát is a slick gummának. csapattuk a mátrában elég tempósan(tempósabban mint veled El) és brutál jól fogott. majd mátraházánál megáltunk dumálni egy jó 40 percre ez már este 6 óra körül volt és indulás után veszettül csúszott a gumi. meg ilyen időben utcán már nem nagyon lehet bemelegíteni és eléggé csúszós. de azért most is slick került hátra :D
igaz michelin megint mert a battlax amit rendeltem még nincs megvágva.
koszi mindkettotoknek
Arban itt nem nagy kulombseg van.Bar az x gyurus szinte csak aranyban van.Azt annyira nem tudnam elkepzelni a cicamra,foleg hogy a lanckerek nem arany.
egyébként igaz hogy van jó kis mókafaktora egy sm-nek ha a szerelőm nem beszél le róla én is lemondtam volna a 200 feletti száguldásról egy kis leátételezéssel de akkor ugye 6.ban nem nagyon lenne kimélő üzem a mocinak szal marad a 200 feletti száguldozás is
persze ez sem igaz mióta megvan talán 3* mentem vele 200 felett. tök értelmetlen...