Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Mindenki!Szívemből beszéltél 1 pici kiegészítés hozzá: Aki pedig beszól annak pofon lesz,de lábbal!
mi is a probléma a délceg termetemmel? amég felülök valaki bakot tart, ha meg le akarok szálni simán elborulok!
bogyaművek? hmm! jol hangzik! kiprobálom.
Na ées hol nézeted meg? Nem tán a Bogyaműveknél!
hali

Szerintem a pilot sport jó gumi haveréknak van elfekvőbe s tapintásra elég puha ,tapadósnak tűnik.Nekem pilot power van elöl és hát eddig semmi gond vele elég jól tapad ,ja és nem olyan drágák ha használtan veszed én 13 ért szereztem és elég sok minta volt még rajta még mindig van rajta elég ,és nem kockásan
szerintem frenky magassága a nyerőő! csk ne kelljen megállni.
egyébként meg a magasságod pont jó motorversenyzéshez
a pálya gumi csak azért jobb mert megbocsájtóbb a hülyeségekkel... azzal bátrabban fékezhetsz kanyaodás közben ha valamit elbasztál.... nem fog se megcsúszni se felálni a motor. persze ha el is baszod a féktávot jobb ráborítani aztán lesz ami lesz mint fékezni mert akkor mész a levesbe azt szinte biztos.. dehát könnyű azt mondani én is eljátszom néha meg szerintem mindenki... igaz El ?
nem venni akarok gumit chris, hanem ez van rajta! a válaszokat köszönöm! tudom én azt hogy nem én leszek a pálya ördöge, de nem csak hogy nem az első alkalommal, hanem talán soha! na ja ez van!
Ja az jó gumi pályára,de pályán gyakorlatilag az utcai gumival is lehet menni és nem fog csúszni az ilyen letérdelős bohockodáskor,csak mikor keményedik a tempó akkor lesz kevés de az téged nem érint mert keményen ugysem mész az elején
... szerintem igen ... ha van rá pénzed!
szasz mindenki! mit is mondjak guen! irigyellek! nem tudom te hogy csinálod de nekem kb. annyi időm jut mocizni mint El-nek. de azért én nem cserélek motort! pályázást én is kiprobálnám ,de már csak jövőre jöhet szóba. addig megnézetem a futóművet valahol! szerintetek a michelin pilot sport jó gumi az ilyen térdkoptatós motorozáshoz? na persze ideális időben!
Áhh... a napokba tettem vissza rendszámom, most nem akarom megint levenni!
igaz is megyek motorozni hogy ne legyek nyápic.
te nem mész?
a morozás nem nyápicok hobbija...
hiho!
azért annyit tanácsolnék mindenkinek aki pályázásra adja a fejét hogy készüljön fel fizikailag a dologra...
majd beszarok olyan izomlázam van. járni alig bírok. oldalam, alkar, comb, vádli csak itt van izomláz
fasz kiven.En is akarok palyazni Rohadjon meg a vilag.Amikor otthon voltam a mocival,akkor kellett esni az esonek.Na de ilyen az en szerencsem Itt meg 10 szerese a palyadij.Na de hatha talalok valami olcsobb palyat.
Höhöhöööö de menő én mondtam hogy egy pályázással annyit lehet fejlődni mint egy szezon utcázással,csak itten nekem senki sem hisz,örülök hogy ilyen jól ment,ezt én is elmondhatom gondolj bele mikor a rusnya bálnával lealázol egy supermotot,meg a 900rr-t a ringen ugy hogy egy körön át meccseltünk
na hello bello!
hazaértem egy hihetetlen nap után. iszonat jó érzés pályázni mindenkinek csak ajánlani tudom.
köridőt nem tudok mondani mert a cat-en még óra sincs nemhogy köridő mérő
de igazából nem is foglalkoztam a köröidőkkel badarság is lett volna az első alkalommal azért harcolni.
azért azt higgyétek el nincs annál felemelőbb érzés mint amikor első alkalommal vagy ott megilletődve áldogálsz a boxban és ott egy csomó R1 gsxr600/750 meg 600rr és amikor kimész a pályára kikerülöd őket mint a pocsolyát.
persze lehet hogy nekik is első alkalom meg lehet hogy első motor de ez akkor és ott senkit nem érdekel csak az hogy a kis cicámmal megaláztam mint a szart
sajna rólam nem nagyon van kép legalábbis egyelőre mert vki bőszen fényképezett kint remélem felrakja valahova ide a képeket.
de a végeredmémyről mutatok párat.
opel... sosem kop eeel?
juj ez frenky volna aki opel autót nézeget? mert akkor rögtön kiröhögöm
Háá most miért döfik a haverjaim a hátamba a kést,én az eladott motorom árából megyek nyaralni nem pedig 3milláért nézegetek opel autót
helló
hello Frenky
Helló Mindenki!Látjátok már ,hogy a haverom 1 zsirosnyakú kulák!Ausztria +nyaralás Hát nem érdekes ez,nekem még szabad napom is alig alig.Ez + motorcsere+habzsi-dőzsi