Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
bocs h beleszólok de nehogy már ienen összevesszetek ha vki szupermotyót akar akkor hagy vegyen majd lesz összehasonlítási alapja ,bár én sem vennék ien miadt
...nem is pályatechnikát akarok javítani... hanem egy biztosabb gépkezelést.

úgy gondolom ha egy szöcskét, egy sport géppel mondjuk a cattel párosítok biztosabb motor kezeléssel fogok rendelkezni.

Meg különben is, akár így van, akár nem, nem vitatkozom. Egy tuti... nekem kell egy nonstop bringa, amivel még ha néha napján jól is szórakozok, sőt még a motor kezelési technikám is javul, (nem pálya technika, mert azt valóban pályán kell tanulni... de áhh hagyjuk én is másról beszélek meg ti is.) így nem fogom megbánni.

És ha igen? akkor mi van... fiatal vagyok, ki akarok króbálni mindent! ... de mindent a megfelelő idejében.
Könyörgöm mi a szarért dobnád el a vasat eggyáltalán motoroztál már pályán,pályán nem lehet elesni csak ha beparázol vagy ha kiütnek,5-6 pályázás alatt annyit fejlődnél mint egy szezonnyi supermotozás alatt,a supermoton nagyobb lesz a bátorságod?na ne,különben is mennyit buksz egy ilyen szar megvételén,ha életed végéig foltozod a cat-et akkor sem buksz annyit
De ha ezt akarod hát Legyen,én személyes tapasztalatot mondtam nekem van két havarom is aki suprmotozik ill endurozik és fingjuk nincs a sporgépekhez
Cseréltümk mocit és mikor elértünk a kanyarba azt hittem viccel ugy vette be,és porrá aláztam a saját motorjával,és igen a versenyzők erönléti edzésnek krosszoznak,nem javít sokan a pályateknikájukon
... akkor kiegészítem a hsz emet...

"Szerintem meg nagyon tévedtek, egy kis crossos/SM es időszak nagyon jó felkészítő tud lenni a sport kategóriába. Ha jól tudom nem egy versenyző van, mint az SBK ban, és GP ben is akinek, ilyen elő élete volt." - Ez a versenyzőkre vonatkozik!
inkább az sm el tanuljak meg kanyarogni, dönteni, esetlegesen térdelni, csúsztatva be és ki és nem egy sport géppel. Mert az hogy eldobom az SM et kevésbé problémás, mint ha a sport gépet dobnám el." - Ez rám vonatkozik! továbbá ez és az hogy a motorversenyzők előélete között semmilyen kapcsolat sincs. Ez rám vonatkozik, mert sajnos nem tehetem meg hogy ahányszor eldobnám a vasat újra összefoltozgassam a gépet.
Mellesleg megjegyzem a versenyzők elő életére gondoltam és nem a hobbi motorozásukra, mikor még a sportgépek közelébe sem mentek.

És zárásul saját véleménye: "Ha megszokom magát az érzést, sokkal bátrabban tudok majd közlekedni a sport géppel!" aztán mi lesz majd kiderül, ha odajutok, hogy meglesz a gép.
szerintem a versenyzők nem azért használnak holtidényben és szórakozásból krossz és sm gépet mert gyakorolni akarnak valamint olcsóbb ha eldobják, hanem mert fizikailag sokkal megterhelőbb mint egy sportmotor, így erőnléti edzésnek kitűnő. kérdezd meg El-t mi megterhelőbb fizikailag és szellemileg valamint mi igényel nagyobb tudást, lerakni a térded a mátrában vagy egy DH pálya.
Szerintem meg nagyon tévedtek, egy kis crossos/SM es időszak nagyon jó felkészítő tud lenni a sport kategóriába. Ha jól tudom nem egy versenyző van, mint az SBK ban, és GP ben is akinek, ilyen elő élete volt.

Ugyanis, inkább az sm el tanulja meg kanyarogni, dönteni, esetlegesen térdelni, csúsztatva be és ki és nem egy sport géppel. Mert az hogy eldobom az SM et kevésbé problémás, mint ha a sport gépet dobnám el.

Ha megszokom magát az érzést, sokkal bátrabban tudok majd közlekedni a sport géppel!
en is lepek tentezni,holnap var a melo!
oda én is akarok de asszem nem fogok. legalábbis nem mostanában
na de most tűztem aludni. jó8
3 evig voltam angliaba,es nem lattam semmit,hat most probalom bepotolni,mert van itt latnivalo rendesen,csak az eso ne essen azon az 1 szabadnapomon
Rengeteg tervem van mar jovore is Vn par szep hely francia teruleten is.De elotte a valesi hegyekbe akarok menni
mugy kb 200 km-re volt ez a hely
Amugy hatalmas makom volt az idojarassal.Tegnap esett egesz nap,ma meg belebudosodtem rendesen a gatyamba
Szerintem lehetett volna akarmilyen gumim...ha balfasz akarok lenni akkor sikerulni fog.Arra gondolok hogy csak 3-4 orat aludtam eleg sokat mociztam arrol nem is beszelek mennyit gyalogoltam....Az agyamat meg tonkretette a sok szesz ez lett belole
b@szki utállak ám érte hogy ilyen helyeken jársz
akkor tényleg mákod volt.
viszont az első gummádat dobd le gyorsan egy normális sport gumira, és akkor nem lesz gond ha a kanyarban fékezel. Engem a power race már nem egy ilyen elbaszott helyzetből kihozott. nem állítja fel a motort és közúton ha nem retkes kifejezetten akkor simán van benne annyi tartalék hogy nem is fog mégmozdulni se oldalra csak teszi a dolgát és végigvisz a kanyaron. Pont tegnap néztem be egy ilyet ami szép ívű autópálya lehajtó majd a végén derékszög szűken. na igen komolyan markolásztam mindent és elég mélyre is dőltem már. de elfordultam.
utánam a kolléga gsxr600 simán kiegyenesítette pár méterrel még láttam a tükörben
Meg par kep
Viszont a mocit nem birtam volna egyedul kiszedni,mert annyira suppedos volt a talaj.De egybol 3 kocsi megallt,es segitettek kiszedni.
de semmi..annyira vastag fuves nadas puha talaj volt,hogy a tukrok behajlottak,az indexem visszahajlott,odabaszott a egy kicsit a burkolatnak,meg a kipufogon vannak nagyon vekony karcolasok,amit szerintem holnap tuti el is tudok tuntetniEn meg csak koszos lettem
Hatulja meg is csuszott,azut szele pont ott volt a legszarabb,utanna kis bukkano,ahol en is crosszoztam.Repult a moci,erkezesnel vizes fuvon jobbra elborult a gep,en fejjel a foldbe.Biztos voltam hogy szettort az eleje.....
Hatalmas szerencsem volt.Amugy en balfaszkodtam
Nagyon keskeny ut.Nem mentem tul gyorsan,de ugy dontottem lassitani kene mert ha valkaki szembejon,az nem fasza.Kanyar elott fek.Akkor latom hogy eleg kis ivu kanyar.Siman belemehettem volna,de valami miatt beparaztam es megjobbn fekeztem,ami miatt a moci felegyenesedett,es egyenesen le az utrol
Ma kaptam szabadnapot,tehat egyedul kiruccantam egy kis maganyos mocizasra
bakker mit csináltál? neked nem lett bajod?
szavaidból itélve saját hibádból dobtad el
Visszaterve a cat-re.tanulomotornak vettem.Nem tul draga gep.Nagyon meg vagyok elegedve.Es mint ma kidrult meg mindig van mit tanulnom ,ugyanis ma eldobtam a vasat
Az en mocimat is meg akarjak venni,de nem talaltam semmit amire valtanek.Tetszik ez a kategoria,de amint mar mondtatok kihalt.A sportgepek szepek,de en inkabb hosszab tavra mozgok.A naked szep de lefuj a szel.Ja en probaltam B-kinget.Elmeny volt.De nem nagyon dicserik a szuzukis eladok.
Szep jo estet