alighanem az a hajszálunk már kihullott ami a zseni oldalon tartana szal asszem őrültek vagyunk. mondjuk te amolyan csendes
eh francokat vagy te csendes akkora a szád hogyna
Na most az van hogy Guen barátunk ritkán szol értelmesset de most nagyon beletrafált,egy supermotoval soha a büdös életbe nem fejleszted föl annyira a tudásod hogy az megfeleljen egy RR-nek
A Cat sokkal inkább belépőmotorja egy rr-nek,de vigyázz amig a cat-el nem megy a drift és lapon motorozás,addig az rr-hez annyi közöd lesz mint Frenkynek a magasugráshoz.
És a rosz hír az hogy bele sem jössz igazán soha csak hosszú évek alatt,addig meg szenvedsz mint a kutya,mert az hogy a szalonban ráülsz az nem eggyenlő a menéssel.egész degenerált az üléspozició,ami igazán csak pályán jó,és a futóművük is csak arra teszi őket alkalmassá,ezért van hogy én már annyi sportgépet megszivattam számtalan szituban,de a Catt-el is inkább lehet büntetni őket
Én Pl supermotóval egyből tudok lapon menni de egy supermotós nem tud sportgéppel annyival könnyeb egy supermotoval menni
egy gyakorlatilag minden méretében kissebb motor mint a cat. könnyeb rövidebb vékonyabb és 2* olyan erős.
sok sok sok sok sm.
bár nem tudom hogy mire tanít meg hiszen a két motorozási stílusnak az égvilágon semmi köze egymáshoz. abban biztos vagyok ha felülnék El gépére úgy fordulnék vele mint egy csőrős kamionnal annyival másabb mint a Cat. szal kb ilyen lehet az sm /1000RR difi is....
... mennék, csak tudod nem mindenki 8 műszakba dolgozik, így nem mindeki tudja fizetni a nagyobb kiruccanásokat... sajnos.
továbbá, fiatal vagyok, psort motor kell... annyi idősen már lehet én is elgonolkodnék hogy érdemes sport gépre váltanom, vagy jó lesz a sportos, de már kényelmesebb motor!
a 600as nem lenne alattam biztonságba... az 1000rr el szembe van egy olyan tiszteletem, hogy óóóvatosan bánjak a gázkarral. De az a tudat, hogy a 600ast bátran koppolhatok, nem valami biztató.
Pár hete mikor pesten jártam benéztem a rendbaromra és ráültem egy 1000rr re. megborsóztam már busztán azon, hogy rajta ülök... áhh nekem kell egy olyan. De persze egy sm után, amivel megtanulok motorozni, utána úgy érzem minden gond nélkül vehetem az akadályt az 1000sel.
persze persze kinek mi. kanyarvadászoknak 1000rr
na de viccet félre téve Chris neked jó lesz az 1000rr mert úgyse mész sokat egyszerre 100km-t meg ki lehet bírni egy olyan kényelmetlen mocin is.
én azért nem cserélem le a cicát mert ha körülnézek a piacon nincs hasonló "képességű" motor jelenleg. annyira szétszakadt a piac hogy vmi vagy nagyon túra vagy nagyon sport vagy naked. ez a fajta megoldás amit még a Cat valamint a cbr f széria képviselt mostanra kihalt, nekem igenis szempont az hogy ha kell le tudjak húzni egy nap 800km-t és ha kell ne alázzon porig egy bálna a mátrában vagy bárhol hanem legalább tudjam vele tartani a lépést, valamint ha kimegyek a pályára akkor tudjak egy élvezeteset kanyarogni és ne kelljen 1m-t oldalra kiülni hogy leérjen a térdem mert nincs semmi szabad magasság. amiket itt most elmondogattam azt a cat tökéletesen tudja. persze nincs 150 lőerő de ugyen annak is megvannak az előnyei hátrányai egyaránt. El most nyögi a hátrányait, persze jó az amikor nem kell össze vissza váltogatni hogy a megfelelő ford. tartományban legyen a motor de az sem rossz ha nem zabálja le 180LE(1000RR) 3000km alatt a gumit.
mondjuk lehet "kicsit" nagy ugrás lenne,de egy B-Kinget szivesen kiprobalnék. sok jot hallani rola,annak ellenére hszéles a tankja meg a kormánya arrol meg nem beszélve h szélvédelem nuku
üdv
hát nem tudom, nekem nagyon a szivemhez nőtt a cat! szal mostanaban tuti nem adnám el, mert Hiszek egy motorban, Hiszek egy pályában, Hiszek a féktáv örök igazságában, hiszek a magyar motorsport feltámadásában
A Yamaha 150 le-ős szerinted ha felülök egy ilyen 50-lóerős szarra mit fogok érezni
Na én elmondom semmit amikor nyáron sikerült mennem egy KTM990 sm-mel akkor azt éreztem hogy megközelíti az FJR-t de a többi kiprobálásánál max egy adag lengyos hugy megivása közeli élményben volt részem tehát nagy érvágás lessz ez nekem ha véletlenül összejön ez a f@szság
Hello mindenkinek