ja vittem egy kört a srácot aztán egyből lemondott még ahondáról is (na jó meg olcsobb is mint amit nézett honda ) Pedig én mondtam neki hogy ezek tiszta zsíros motorok
Lenne egy oan kérdésem hogy nem tud valaki eladó thundercicát? egyik ismerősömnek nagyon megtetszett már az enyémet is meg akarta venn aztán leállítottam
haha!
jóvanna tudod itt a fórumon elfogult vagyok....
egyébként meg jól megy a kis kék ördög csak kanyarban lassú (bár lehet ez nem a motor hibája )
persze tudod hogy csak viccelek egyébként meg nemcsak hogy éhenhaltam volna hanem lehet be is sz*rok ha nem megyek el hozzátok azé köcce még1* az életmentő helyzet volt
ellenben én őszintén meglepődtem SGáboron, nagyon derekasan cibálta a cicának azt hittem túrásabban használja de nagyon kente neki . Lehet a doboz teszi? El-nek is fent van a légterelő hátul és úgy megy mint az ördög...
lehet be kell szereznem egy dobozt hátulra
mondjuk a tegnapi pakkot elnézve most az első amit beszerzek egy tanktáska lesz. itten egy két kép ez már magyarlandon
Jövőre én is szeretnék egy drz t... eddíg úgy néz ki.
Miért is? Mert...
- meg szeretnék tanulni motorozni
- jó árban van
- nem igen fogom sajnálni, ha lesz rajta némi karc, esetlegesen nagyobb probléma, mert hát csak egy suzuki...
- és persze legyen egy nonstonp bringa is alattam, továbbá mert buli motor!
hiho!
csak gyorsba mindjárt meló..
szal sisak van. nem olyan mint amit kinéztem de van. ua. csak a fényezés más.
ha már másik motort nézegetsz akkor legalább motort vegyél ne suzukit wr powa
azzal én is szemezgetek néha
Hali Minden kedves forumozo!
Valaki tudna nekem csapni linket vagy valamit ahonnan acdsee- ingyenes verziot letolthetnek.Probalta,de vagy nem volt ingyenes vagy letoltes itan a license key nem volt meg.
Most meg belefaradtam a keresesbe,mert letoltogetes kozben valami beurott a gepemre,mert folyamatosan hatalmas veszely feliratok jonnek meg mindenfele ikonok jelennek meg vagy buzi oldalakra hivatkozva vagy kotozott nokre
Most mindenfele virusirtokat futatgatok,de nem sok eredmenyel
Arrol persze nem szól a fáma hogy sikerült e új sityakot venni
Sajnos a DRZ-s dolgot magam miatt gondoltam,ugyanis az Fjr-rel illene min.7-8 ezer kilométert menni egy szezonban,ezt az idei 1500km-remmel nem hiszem hogy elértem volna
Jővőre még kisseb az esély hogy ezt a gigászi km-futást tulszárnyaljam,ja és még valami jó dolog motorozni de nekem már nem ér annyit hogy emiatt kinyúvadjak,és most mondanám hogy majd ovatos leszek,de aki ismer az tudja hogy nálam az ovatos 160 körüli tempó amit kanyarban is próbálok tartani
Bár a wr-rel is kacérkodok,supermoto legyen ha véletlenül feljönne tudjam kezelni a szitut
nem is tudom hogy mi a jobb. az én kis feleségem nem szeret motorozni, igy nem kell neki ruhát vennem. viszont amikor elmegyünk a haverokkal kerülni, én vagyok csak egyedűl a nyeregbe. egyszer ült fel mögém de már 40-nél kiabált hogy fékezzek! szerencsére csak 1 km volt a táv amit mentünk. ja és nem volt hajlandó az ő helyére ülni! be ült az én részemre ugy hogy a tojásaim a tankba hagyták a lenyomatott. de mondom legalább nem kell neki ruha meg stb.
persze hogy bírta lelassítottam mert nem tudtam hol van a kajálda amit emlegettél ha elhagytalak volna valahol akkor éhenhalok .
meg egyébként se ismertem a terepet nem mertem 200 fölött bevállalni a kanyarokat
Nah meg persze jó hosszú egyenesek amikben lehet repkedni Egy tanács az összes későbbiekben Guen testvéremmel együtt motorozónak: vigyetek magatokkal plusz élelmet mert ha egyszer ő éhes lesz akkor nem viccel. Szinte szárnyalt amikor már közel volt a kajálda, gixerkém szerencsére bírta a 200 körüli iramot
hiho!
nah sry frenky erről lemaradtál. ma meg is jártam oda vissza. gyenge csuklóm azért megérezte a közel 800km-t. na igen ez azért nem egy bálna . 10-es úton mentem vannak arra nagyon jó minőségű és kanyargós részek tudom ajánlani
Ki az a marha aki ilyen motort vesz
Lenne egy oan kérdésem hogy nem tud valaki eladó thundercicát? egyik ismerősömnek nagyon megtetszett már az enyémet is meg akarta venn aztán leállítottam
jóvanna tudod itt a fórumon elfogult vagyok....
egyébként meg jól megy a kis kék ördög csak kanyarban lassú (bár lehet ez nem a motor hibája )
persze tudod hogy csak viccelek egyébként meg nemcsak hogy éhenhaltam volna hanem lehet be is sz*rok ha nem megyek el hozzátok azé köcce még1* az életmentő helyzet volt
ellenben én őszintén meglepődtem SGáboron, nagyon derekasan cibálta a cicának azt hittem túrásabban használja de nagyon kente neki . Lehet a doboz teszi? El-nek is fent van a légterelő hátul és úgy megy mint az ördög...
lehet be kell szereznem egy dobozt hátulra
mondjuk a tegnapi pakkot elnézve most az első amit beszerzek egy tanktáska lesz. itten egy két kép ez már magyarlandon
Miért is? Mert...
- meg szeretnék tanulni motorozni
- jó árban van
- nem igen fogom sajnálni, ha lesz rajta némi karc, esetlegesen nagyobb probléma, mert hát csak egy suzuki...
- és persze legyen egy nonstonp bringa is alattam, továbbá mert buli motor!
csak gyorsba mindjárt meló..
szal sisak van. nem olyan mint amit kinéztem de van. ua. csak a fényezés más.
ha már másik motort nézegetsz akkor legalább motort vegyél ne suzukit wr powa
azzal én is szemezgetek néha
Valaki tudna nekem csapni linket vagy valamit ahonnan acdsee- ingyenes verziot letolthetnek.Probalta,de vagy nem volt ingyenes vagy letoltes itan a license key nem volt meg.
Most meg belefaradtam a keresesbe,mert letoltogetes kozben valami beurott a gepemre,mert folyamatosan hatalmas veszely feliratok jonnek meg mindenfele ikonok jelennek meg vagy buzi oldalakra hivatkozva vagy kotozott nokre
Most mindenfele virusirtokat futatgatok,de nem sok eredmenyel
Sajnos a DRZ-s dolgot magam miatt gondoltam,ugyanis az Fjr-rel illene min.7-8 ezer kilométert menni egy szezonban,ezt az idei 1500km-remmel nem hiszem hogy elértem volna
Jővőre még kisseb az esély hogy ezt a gigászi km-futást tulszárnyaljam,ja és még valami jó dolog motorozni de nekem már nem ér annyit hogy emiatt kinyúvadjak,és most mondanám hogy majd ovatos leszek,de aki ismer az tudja hogy nálam az ovatos 160 körüli tempó amit kanyarban is próbálok tartani
Bár a wr-rel is kacérkodok,supermoto legyen ha véletlenül feljönne tudjam kezelni a szitut
respect Gabi!
Ők tudják kiről van szó
meg egyébként se ismertem a terepet nem mertem 200 fölött bevállalni a kanyarokat
nah sry frenky erről lemaradtál. ma meg is jártam oda vissza. gyenge csuklóm azért megérezte a közel 800km-t. na igen ez azért nem egy bálna . 10-es úton mentem vannak arra nagyon jó minőségű és kanyargós részek tudom ajánlani