csini darab... a nyáron az volt a mániám,hogy előkerestem a 10 éves koromba használt bmx emet, ami tiszta rozsda volt, hogy szétkaptam lecsiszoltam és lefújtam... természetsen citromságára... így tök filiing volt! kicsit oldschool volt... de a színe vonzotta a tekinteteket!
Amúgy említettem, hogy a kedvenc színem a sárga, egy kis sárgával és még egy kis sárgával keverve. Sárga a gyengém, ha meglátok egy sárga motort beleszeretek legyen az akármi... tehát a sárga, a best of, csak a sárga, a sárga és a sárga!
Az össze smotorom mind a 3 ami eddig volt, mind citromsága volt... tehát nem tom mennyire jött le de a sárga a legbelső énem, legszebb színénen a megnyivánulása!
megnéztem chris meg guen motorját. szép mind a kettő! ezek a szinek sokkal inkább az én világom mint az enyém.
talán jövőre átmázolom. vagy lecserélem?
off/
Elfogyott az bazze és nem is lesz több barack
de lesz szilva vagy 6-8 liter /
on/találtam nagyon faja sisakot erre El lebeszélt róla.. de még nem adtam fel holnap lehet leugrok győrbe kipróbálni ha pesten nem tudom... utána ha tetszik akkor meg irány osztrákia
az enyémen mikor megvettem kockás gumi volt... és én még fokoztam az élvezetet olyannyira, hogy lomtalanításkor majdnem elvitték a kocsigumikkal együtt...
Amúgy említettem, hogy a kedvenc színem a sárga, egy kis sárgával és még egy kis sárgával keverve. Sárga a gyengém, ha meglátok egy sárga motort beleszeretek legyen az akármi... tehát a sárga, a best of, csak a sárga, a sárga és a sárga!
Az össze smotorom mind a 3 ami eddig volt, mind citromsága volt... tehát nem tom mennyire jött le de a sárga a legbelső énem, legszebb színénen a megnyivánulása!
Üdvözlöm az új cat tagot
talán jövőre átmázolom. vagy lecserélem?
már megint mit találtáá? Ez is olyan mint a kiállításon 40ezeréé egy kesztyűű? mert akkor jól tette El! és én is az ő véleményét oszatnám.
Elfogyott az bazze és nem is lesz több barack
de lesz szilva vagy 6-8 liter /
on/találtam nagyon faja sisakot erre El lebeszélt róla.. de még nem adtam fel holnap lehet leugrok győrbe kipróbálni ha pesten nem tudom... utána ha tetszik akkor meg irány osztrákia
az taligára való. El ezt ne kommenteld
FJR bukógumba 5* végignéztem az oldalt és nem találtam mondom tuti vak vagyok...