Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tiszta oan lehetsz mint egy igazi amerikai feka
majd csinálok egy képet... nem! ak ormány kicsit előre van hajtva aztán simán elférek rajta!
jól mutathattál azon a BMX-en nem volt kicsit kicsi?
...vagy lehet azt a jocccsávót rajta?
csini darab... a nyáron az volt a mániám,hogy előkerestem a 10 éves koromba használt bmx emet, ami tiszta rozsda volt, hogy szétkaptam lecsiszoltam és lefújtam... természetsen citromságára... így tök filiing volt! kicsit oldschool volt... de a színe vonzotta a tekinteteket!
Szép sárga volt!
akkor ez biztos tetszett volna volt babettám jó pár éve a haverommal
Kössze... A tiéd is szép!

Amúgy említettem, hogy a kedvenc színem a sárga, egy kis sárgával és még egy kis sárgával keverve. Sárga a gyengém, ha meglátok egy sárga motort beleszeretek legyen az akármi... tehát a sárga, a best of, csak a sárga, a sárga és a sárga!

Az össze smotorom mind a 3 ami eddig volt, mind citromsága volt... tehát nem tom mennyire jött le de a sárga a legbelső énem, legszebb színénen a megnyivánulása!
jó estét mindenkinek!
Üdvözlöm az új cat tagot
megnéztem chris meg guen motorját. szép mind a kettő! ezek a szinek sokkal inkább az én világom mint az enyém.
talán jövőre átmázolom. vagy lecserélem?
helyes...
azért nem vagyok annyira kifogyva... kommersz italok azért akadnak... /vodka, rum, stb
ne basssz... ha télleg itt a vész, akkor szólj, és küldök légpostán kis túlélőcsomagot!

már megint mit találtáá? Ez is olyan mint a kiállításon 40ezeréé egy kesztyűű? mert akkor jól tette El! és én is az ő véleményét oszatnám.
off/
Elfogyott az bazze és nem is lesz több barack
de lesz szilva vagy 6-8 liter /

on/találtam nagyon faja sisakot erre El lebeszélt róla.. de még nem adtam fel holnap lehet leugrok győrbe kipróbálni ha pesten nem tudom... utána ha tetszik akkor meg irány osztrákia
az enyémen mikor megvettem kockás gumi volt... és én még fokoztam az élvezetet olyannyira, hogy lomtalanításkor majdnem elvitték a kocsigumikkal együtt...
miva? mit láttá?! azé sok lesz ez a fertőtlenítő kúra! nem fogy még el a pálesz?
mármint a macadam?
az taligára való. El ezt ne kommenteld
amikor megvettem a mocit tényleg ezek a gumik voltak rajta. akkor esetleg egyenesbe nem csuszkált!
lol a kosár jó hobby én is szeretem... igaz már azzal is gondom van hogy a palánkot eltaláljam nemhogy a gyűrűt...
...jah má nekem írt aszongya... nem tom mit látott, de józan vagyok és nem találom! és én is elkezdtem keresni!
ja kösz!
elnéztük persze... de SOHA nem felejtjük!
jaj és még hogy kerestem bakker ...
FJR bukógumba 5* végignéztem az oldalt és nem találtam mondom tuti vak vagyok...
Nem baj üdvözlünk és elnézzük,mint ahogy az eggyik baromnak elnéztük hogy a kormányvégsulyt bukógombának nézte
hoppá! most nézem hogy az a michlen matador nem matador hanem macadam! gumikba nagyon ott vagyok!