Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy volt egy kis helyzeti előnyöd a Mátrában de sajnos dobogókőre felfelé csúnyán elvéreznél,majd jövőre meglátjuk,addig is még szeretnénk eggyet pályázni a Frenkyvel,szoljunk?vagy be vagy rezelve a büntető bálnától
hát persszee!
jaj under constuction ^^
az én honlapom is ebben a fázisban van vagy 4 éve azért félek tőle
ja meg tudod piclens támogatás
ismered azt a kifejezést: Under Construction? Na ebbe van! Úgyis jön a tél, senki nem motorozik, én meg nyugisan be tudom fejezni a dolgot!
persze ne érezd úgy hogy sürgetlek/ünk... de qrvára nekifeszülhetnél a fejlesztésnek mérnök úr
quote:
"... különben is már dolgozok a megoldáson..."
na már csak ha dolgoznál de otthon makiverem miközben a saját honlapunk meg úgy áll nyár közepe óta ahogy elkezdted
Egyébként El te meg maradjá csak csöndben neked ez még jól is jöhet...
ha esetleg innen mész dobogókőre mondjuk honda cb 400-al
tuss volt! Neem baaj... jövőre annyival többet tudok menni! Mert annyival többet tudok tankolni! Csak lenne már jövőre!

... különben is már dolgozok a megoldáson... hogy ez többet ne forduljon elő!

hahahahahaha
na nézzenek oda kik szívják a vérem
ja persze azok akik balga módon szeptemberben kivonatták a forgalomból a vasaikat és most aztán ülhetnek a garázsban és sírhatnak miközben kint 7ágra süt a nap
károgjatok csak én addig motorozok
Háát nekem is ez volt az első reakcióm!

Hogy ez most óóriásian köszi, hogy elmondtad... mert télleg naon fontos útvonal ez nekem!
De Phoenx nek még fontosabb, hogy tudja!
Kösz most hogy belinkelted hogy lehet Kartalról eljutni dobogókőre tiszta jó nekünk,én is nap mint nap járok Kartalról dobogókőre,meg a többiek is,PL:Chris,Sat,B miki,Frenky,mi mind-mind nagyon örülünk és hasznosnak tartjuk hogy Kartalrol hogy lehet az uj hídon keresztűl eljutni dobogókőre
Köszönjük
Ez legalább annyira hasznos információ volt,mint egy bizonyos kereskedelmi cég termékével(oldaldekni)kapcsolatos ajánlat,az egész topik nagyon örült hogy tanuja lehet ezeknek a szuper dolgoknak
én meg csak vigyorgok! persze nem mert sírok mert má nem tom mikor motoroztam...
Aszonták növelni kéne a forgalma itt a fórumon mert elég gyérek vagyunk ,így szép szóra beköszönök én is
hali!
hiho!
Sat ez qrva jó bolt lenne csak sajnos elég húzós áraik vannak. De van pár cucc ami még így is felkeltette az érdeklődésemet .
ma újfent gurultam egyet. most hogy pestet kihagyhatom a játékból elugrottam dobogókőre, nos igen kb 50 perc volt az út szal halleluja megyeri híd itt egy kép hogy honnan hova jutottam. meg áthúzgálva hogyan mentem volna híd nélkül
bocs 24250
Frenky!Uzletelhetunk.En megveszem 25150-ert es neked 30 er eladom.
Jóéccakát mindenkinek
Na mi van tanár úr elfogyott az iskola?
szeretek itt lenni... ennyi humorííssstapisssta ami itt van!
Nem tud valaki eladó generátordeklit van rá 30 ropim?
Szerintem jobb lenne ha szerelnél rá oldalkocsit is +utánfutót,hogy mindenki elférjen rajta Feleség,gyerekek,szajhák.............