Bruhahaha majd a pályán elvérzel csak gyere le én is ott leszek az tuti
Ha télen ugy engedi az időm kap egy kis optikai tuningot a bálna,olyan rikító szine lesz hogy lehugyozza magát aki meglátja
Igaz mostantól a mama is mindíg fönt fog űlni mint valami tőkesúly de majdcsak lesz valahogy
Én ismerek egy csávót,aki ismer valakit,akinek a nagybátja egy olyan cégnél dolgozott ahol a fönökének a testvére járt egyszer egy kocsmában,és neki mesélték hogy két faluval arrébb,van egy öreg tapasztalt figura,akinek a veje,halotta egyszer a szomszéd nénitől,hogy neki a telekszomszédjának a fia ilyesmivel foglalkozik hogy lopott motorokat bont szét a garázsban,és lehet hogy van neki deknifedele,persze csak akkor ha nem adta oda a helyi indián színesfémgyüjtőknek akik visszavitték a MÉH-be
hello sracok
Frenky gyogyulgass.Szerintem egy fasza beontes segitene.
Olyan kerdesem lenn hogy nem tud valaki generator fedelet ,kb 24150 forintott szannek ra!
Ha valaki tud szoljon.
Szavaid igazak mint a szentírás és röstellem is de szombaton elmentem egy Yamaha tesztmotorozásra és tiszta átbaszás volt,és azt hittem hogy ez is az lesz és nem akartam másokat is belerángatni,de mivel az asszonyt igy is ugy is meg kellet motoroztatni hát gondoltam lenézek.
Odamentem a csajhoz -héj bébi tényleg lehet ingyé menni.
-Aha ird itt alá azt nosza.
Aláirtam azt mentem mint akinek ez az utolsó köre az életben
Csumi, ma kivonattam a lovat március 29-ig max a pálya
Tényleg tegnap voltam az euroringen örkényben és nagyon jót verettem,ingyé lehetett menni csak én is dél körül olvastam az üzenőfalon azt már nem tudtam szolni senkinek hogy gyüjjön,a pályamotorosokon kivül mindenkit legyürtem nagyon jol esett a bálnával gyalázni a népeket
Kedves Motordiszkont könyörögve kérlek az eggyigaz Isten szerelmére húz a redvás faszba ezzel az ocska hirdetéssel,senkinek sem kell ez a büdös dekni,de index,meg kuplungkar sem kell sőt semmi, meg ez egy kibaszott duma topik és nem hirdetős deknieledó apróhirdetős topik
Csezd föl a deknidet az apróba azt ha kell valakinek akkor sem veszi meg olyan buzi drága de legalább nem itt rontod vele a levegőt.
Ha legközelebb fönt lesz ez a szar megmondalak a moderátornak azt az majd jol lemoderál innen a Pics@ba
Helló Mindenki!Guen éltesselek sokáig.Én már három napja nyomom úgy az ágyat,hogy nincs benne a kedvesem!39 40 fokos lázzal.El ne örülj elöre a motorral együtt az adósságot is öröklöd! (A bőr ruhám+kicsi rád
Nektek mennyi az alapjárat Caten? 1200 körül nem?
Ha télen ugy engedi az időm kap egy kis optikai tuningot a bálna,olyan rikító szine lesz hogy lehugyozza magát aki meglátja
Igaz mostantól a mama is mindíg fönt fog űlni mint valami tőkesúly de majdcsak lesz valahogy
nem jössz?
Frenky gyogyulgass.Szerintem egy fasza beontes segitene.
Olyan kerdesem lenn hogy nem tud valaki generator fedelet ,kb 24150 forintott szannek ra!
Ha valaki tud szoljon.
Odamentem a csajhoz -héj bébi tényleg lehet ingyé menni.
-Aha ird itt alá azt nosza.
Aláirtam azt mentem mint akinek ez az utolsó köre az életben
Tényleg tegnap voltam az euroringen örkényben és nagyon jót verettem,ingyé lehetett menni csak én is dél körül olvastam az üzenőfalon azt már nem tudtam szolni senkinek hogy gyüjjön,a pályamotorosokon kivül mindenkit legyürtem nagyon jol esett a bálnával gyalázni a népeket
Csezd föl a deknidet az apróba azt ha kell valakinek akkor sem veszi meg olyan buzi drága de legalább nem itt rontod vele a levegőt.
Ha legközelebb fönt lesz ez a szar megmondalak a moderátornak azt az majd jol lemoderál innen a Pics@ba
a kutyának se kell. 24k-ért meg pláne nem ...
de azért hetente 3* spammel itten én meg a falra mászok tőle