Sziasztok! bognargabor-nak üzenem hogy én most vettem az enyémre elsősárvédőt majosházáról. Cat-hez tudnak csinálni minden idomot. Első sárvédő első fele 6500ft. +posta+festés
Palinkas joreggelt!
Milyen idotok van.Itt kicsit borus,de amugy turheto.Most kajazok utanna var a termeszet.Megint talaltam egy jonak tuno helyet
Majd csapok fel kepet milyen volt.Amugy semmi kulonos csak egy kis to erdovel mezovel,meg ami ilyen helyen lenni szokot
ááá én is motorozni akarok! de szerelőnél volt moci,most h ujra megkaphattam ,most meg beteg vok!:( http://www.youtube.com/watch?v...
az h kocsiba oké,de ebbe?:D
hiho!
igaz a gyári index elég rútra sikeredett....
az meg hogy a generátor fedél kinek megy tönkre? az aki nem előírás szerint parkolja le a motort annak elkophat . arra mindig ügyeljetek hogy a fényesebbik fele felül maradjon és akkor nem kell 22k-ért generátor fedelet vennetek
Krom matrica szett azt a rohadt gagyi kurva életbe,ha ezt felrakjátok én többet nem megyek veletek sehova,ez legalább annyira gagyi mint a gyári Yamaha index,ugy néz ki mint egy jól megtermett krumpli izzóval a belsejében,végül is a kettő eggyüt jól mutat.
Meg generátorfedél az meg mi a szarnak,kinek megy tönkre a generátorfedele
Hali
Az www.mandp.com-on volt a csavarszett.Bocsi most nincs idom megnezni,ha nem sikerul megtalalni (eleg szar az oldal)meg nezem,mert nekem van katalogus is.Az jobban atlathato
Amugy azert nem erek ra mert mocskos meleg van,es mennem kell motorozni
hiho!
ja meglehet nekem mindegy ki de azt kívánom neki amit...
tegnap este megkóstoltuk a páleszt. kurv@ jó simán barack utóíze van nem vmi szar ...
nagyon bejön lehet veszek egy 5-6 litert. tudjátok csak a biztonság kedvéért.
jah Sat egyszer emlegettél vmi csavar szettet... érdekelne hogy 2004-es honda cbr 600rr hez tudsz e idomhoz csavarszettet
1 hónapra 3400ft -- ezt szorozzuk be 4el 13500 - 1800ft... összegezve kb 12 ezer marad a zsemebe, amit a tankba tehetek.
Akkor most ezzel pontosan, mennyit is nyersz?
Mert ugye a kivonás is pénzbe kerül. Akkor mennyit spórolsz a 4 hónap alatt?
Milyen idotok van.Itt kicsit borus,de amugy turheto.Most kajazok utanna var a termeszet.Megint talaltam egy jonak tuno helyet
Majd csapok fel kepet milyen volt.Amugy semmi kulonos csak egy kis to erdovel mezovel,meg ami ilyen helyen lenni szokot
http://www.youtube.com/watch?v...
az h kocsiba oké,de ebbe?:D
Guen kösz hogy 58adszorra is belinkelted nekem de most kivételesen a motorboltostól kérdeztem aki itt hirdette a deklit
De azért nagyon kösz
ma végre valahára nem esett az eső így majd két hét után gurultam egy kört
Amugy csok mindenkinek
thundercat mudguard
igaz a gyári index elég rútra sikeredett....
az meg hogy a generátor fedél kinek megy tönkre? az aki nem előírás szerint parkolja le a motort annak elkophat . arra mindig ügyeljetek hogy a fényesebbik fele felül maradjon és akkor nem kell 22k-ért generátor fedelet vennetek
Meg generátorfedél az meg mi a szarnak,kinek megy tönkre a generátorfedele
Elsősárvédőtök van?
Sat köcce ja és jó gurulást.
Az www.mandp.com-on volt a csavarszett.Bocsi most nincs idom megnezni,ha nem sikerul megtalalni (eleg szar az oldal)meg nezem,mert nekem van katalogus is.Az jobban atlathato
Amugy azert nem erek ra mert mocskos meleg van,es mennem kell motorozni
ja meglehet nekem mindegy ki de azt kívánom neki amit...
tegnap este megkóstoltuk a páleszt. kurv@ jó simán barack utóíze van nem vmi szar ...
nagyon bejön lehet veszek egy 5-6 litert. tudjátok csak a biztonság kedvéért.
jah Sat egyszer emlegettél vmi csavar szettet... érdekelne hogy 2004-es honda cbr 600rr hez tudsz e idomhoz csavarszettet