Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello sracok
Csatlakozom hozzatok!En is nagyon masnapos voltam,vagyok.Guen Isten eltessen,pocsod nojon bokaig!
Nekem sem sok van es jon a 30
De megis ugy iszok mint egy 16 eves.Tegnap is mocskos eszetlenul ittam.Hihetetlen mennyisegu jagert finomitottam meg.
Ma nagyon nem volt vicces melozni.Kb este 8 korul voltam kicsit jobban.
Na töled ezt nem vártam hogy igy belémvágod a kést,de semmi baj a legközelebbi mátra turánkon nem leszek ilyen kíméletes,csak az lesz a videón ahogy külső iven elmegyek
mikor is volt ez El ? 5 éve?
Amikor harminc éves lettem az eggyik barátom azt mondta,ha ezután reggel mikor felkelsz nem fáj valamid akkor biztossan meghaltál
Igaza lett
szép jó reggelt mindenkinek!
pálinkásat nem kívánnék arra most nem nagyon tudok gondolni:S
azt hiszem nyugodtan kijelenthetem a tegnap esti buli elérte célját...
igaz én kb fél 3 körül szétestem de többen állítják hogy 5 óra körül még tartották magukat ..
és alig pár ember van már itt elfekvőben:D
a fejem szét akar szakadni de ez így van rendjén azt hiszem. negyed évszázadosan az ember mit vár.
bakker el se hiszem hogy ilyen kort megéltem.
szep jo reggelt!
El megertelek.En is ezert lptem.Bar akkor az volt a terv hogy 1 ev.Mostmeg mindig azt mondom hogy amikor jobb lesz otthon a helyzet.Hat nem tudom az mikor lesz.Mennek mar haza,de amikor otthon vagyok rajovok hogy vicc ami otthon megy.Szar ugy .
Most megyek kerulok egyet!Jo hetveget mindenkinek.
Jo kosz az infot a lancrol.Gynitottam hogy ott van a baj,de jo hallani hogy masnak is van.Jovohonapban befektetek egy uj szettre.Otthon mi penz.Itt kb 25-30 ezer ami mar nagyon jo minosegu
satillus, én is hasonló cipőben jártam. gázadás után elég rendesen lüktetett a lánc. vszinű mert egyeletlenül nyult meg.
14000ezret birt ki alattam(gyenge 2 szezon) plusz még az előző tulajnem tudom mennyit ment vele ezzel a láncal!
Itt vagyok,én az idén 1500,azaz ezerötszáz kilométert mentem,tiszta gáz a szomszéd kiskölke többet biciglizik mint én amennyit mentem,ennyire futotta léből,utálom ezt a redvás országot,hogy ilyen nyomorultul kifillérezve élünk,elötte olyan 8000,mentem de abbol 4000,külföld volt ezen a szartanyán ritkán motoroztam,dzsuva az ut dzsuva az emberek
Hello sracok
El-lel mi van ,miota apuka nincs ido a forumozo kistarsakra Mindig csak a szoptatas mi
Itt ragyogo napsutas van 25 fok korul,de sajna nem tudtam menni ,mert haverral vertuk szet egymas pofajat,mert az annyira jo Alig birok menni,de ettol erzem magam ferfinak
Mas tema:
Olyat vettem eszre hogy kis fordulaton varosban totyogok es apro rangatasokat erzek a labtartonal,Arra gondoltam hogy laza a lancom,ami igaz is volt,de feszites utan sem jobb.Lehet megerett a komplett csere?
Nem tudom mennyi van a lancban,az biztos hogy en mar 24 ezret beletettem masfel ev alatt
Ti mennyit mentek kb evente?Ha en nem meloznek meg nem esne ennyit, millio folott lenne a kilometeroram
Kellemes hetveget.En lepek melozni!
Hiho!
Keni nekem van most két gumma eladó multkor írtam hogy milyen. ha érdekel msn-en holnap este felé elérhető leszek
estét!

Köszi mindenkinek az infólat
ti hol szoktatok venni gummát a Catre?
mert nekem mondott a szerelő jo gummát de kicsit sokallom!
nagy öröm ám kopott slick gumival a hideg vizes aszfalton motorozni
hiho!
igen én is észrevettem reggel 6kor hogy esik miközben jöttem a melóba most meg 7 ágra süt a nap
holnap megint meló...szal jó idő lesz biztos legalább délután 5ig akkora érek haza akkor tuti leszakad az ég...
ugy tudom az amcsiknal gyartjak meg
az lehet h 2007 es Cat? ebay en láttam... Dallasba
... naja ... legalább ti húzzátok! Helyettem is...
bazki itt megint esik...
de remélem jövö héten 20fok felett lesz, amit mondtak! ugy legyen..
Hello!
bognargabor a cím amit kértél
FŐ ÚT 1.
2339 MAJOSHÁZA, PEST megye

Telefon: 06-24-486122
mobil:0620 932 05 50
Honlap: www.auto-tuning.hu A sárvédő jol néz ki de még nem probáltam rá!
emmár nem az első
előszök ok talán! de még1x már sok lesz!
rúgjuk már ki ezt a spammert....
hiho!
itt vannak a yamahák és az árak
thundercat legalul
ők azok! link
Hali
Gyanyi tudsz adni egy címet vagy elérhetőséget ahol meg fel tudom őket keresni?
Amúgy jól megcsinálták? passzol a csavaroknál?