Broáf mindenkinek
Tök mindegy mikor cserélitek az olajat mivel szintetikus nem hatja meg az idő,amikor eléri a kilóméterét akkor kell cserélni,de ha nem cserélnétek soha akkor is előbb haltok meg mint hogy bármi baja legyen az olaj miatt
Mindíg az első fogaskerék kopik el a leghamarabb,és két láncot min. kibír a hátsó fogaskerék
Sat kös a csajra egy szaftos élletbiztosítást azt lögd le a szirtről,csak 40%-ot kérek az ötletért,amugy ma voltam a metroban és baszott nagy undorító homárok uszkáltak egy akváriumban,ezt hogy csinálod meg levágod a fejét vagy élve kibelezed,vagy bekurod a forró olajba
nem kicsit szép hely ! jo kis élmény lehetett!
amugy Győrbe is van egy Cat tulaj... igaz annyira nem ismerem,de ő hozzám a legközelebbi, aztan jössz te aztan a Bognár
Na végre!
Egy szinte helybeli Cat tulajdonos. Ezt már szeretem.
Amúgy én meg arra gondoltam, hogy így tél előtt fogok csinálni egy óriási motormosást, tisztítást. Még a tankot is leszedem, hogy a blokkot is szép tisztára moshassam! Csak lenne már kicsit jobb az idő.
Hello sracok!
Elosszor is olajat telen kell cserelni,pontosdabban hosszabb leallas elott.Nem en vagyok ennyire okos,hogy tudom,hanem okosabbak mondtak nekem is:)
Nekem is az elso lanckerekem kopott,de szerintem mindenfelekepp ajanlott komplett csere.En legalabbis azt teszem.
bazki téged láttalak multkor sopronba! kb 2-3 hete ott álltam a benzinkutnál ahogy mész be sopronba és van egy rakat autokereskedés! amugy Csorna melett lakok.
igen csak az elsőt! a hátsó nem nagyon van megkopva, meg szerelő is mondta h kibirja bőven ezt az uj láncot!
amugy én egy paraszt gyerek vagyok pár traktorral meg egy nagyobb mühellyel rendelkező placcon. persze én még sok mindent nem értem el az életben, kivéve a catet!
és fater szokása h minden vasat hazahoz... és ha látnád h néz ki hátsó udvar...most legalabb szebb lett és a felesleg eltünt. korábban szidtam ezért fatert,mert mást nem csinaltam hétvégén mint pakoltam,de most már ugy vagyok vele h isten tartsa meg jó szokását!
amugy csak az első lánckereket kell cserélni az olyan 3500 körül van a 100 és 130 lóerő között lévő lánc meg 28k.
aszelephézagállitásra majd kiváncsi leszek mennyi lesz... 2000ft egy kis lapka..:S
a gyertyacsere meg ahogy mondta guenbaba kb 10k
jo hát most nem akartam izének tünni, amugy meg annyival könnyebben vok,h fater is hasznalja a vasat néha és ő is ad ezekbe,meg már összeszedtem hátsó udvarból több mint 1,5 tonna vasat. és onnan van a pénz ezekre. azért kell még gyüjteni ...
Hmm... én meg pont azt hallottam, hogy tavasszal legyen olaj csere.
Mellesleg az árak!
Olaj: Motul 5100 10W40 8900Ft szűrő kb 2000Ft
Lánc: 26 ezer körül+10ezer körül lánckerek
Karbiszinkron okosba 5000 alatt... kb ez ami engem érint.
gumi: 25000/pár minimum
gyertya 10000 a szet alaphangon
lánc szett kb 40000
szelepállítás: 15 legkevesebb
akkor lehet hogy az olajat is ledobod... az is lesz egy 25 (olaj olajszűrő levegőszűrő)
esetleg egy karbi tisztítás+szinkron ha még nem volt...
na ha ezek után tanulóként még rá tudsz szánni 70k-t minimum de mivel a mester is azt mondta hogy minimum inkább 90 lesz az a festésre hát hajrá
beszéltem csajjal. azt mondta h a teljes festés, szintbehozás, idomjavítás, alapozás, festés, lakkozás kb minimum 70 ezer ft. egy ugromacskát szerettem volna az oldalára,de elöbb összekell szednem rá lóvét...( meg hát alszok rá még párat.)
mert most volt\lesz gumi,gyertya,lánc,lánckerék csere illetve szelephézagállitás!
itt nem nagyon akar javulni az idő..sőőt...:(
Tök mindegy mikor cserélitek az olajat mivel szintetikus nem hatja meg az idő,amikor eléri a kilóméterét akkor kell cserélni,de ha nem cserélnétek soha akkor is előbb haltok meg mint hogy bármi baja legyen az olaj miatt
Mindíg az első fogaskerék kopik el a leghamarabb,és két láncot min. kibír a hátsó fogaskerék
Sat kös a csajra egy szaftos élletbiztosítást azt lögd le a szirtről,csak 40%-ot kérek az ötletért,amugy ma voltam a metroban és baszott nagy undorító homárok uszkáltak egy akváriumban,ezt hogy csinálod meg levágod a fejét vagy élve kibelezed,vagy bekurod a forró olajba
itt még nem nagyon látni a napot a **** eső felhőktől
amugy Győrbe is van egy Cat tulaj... igaz annyira nem ismerem,de ő hozzám a legközelebbi, aztan jössz te aztan a Bognár
Egy szinte helybeli Cat tulajdonos. Ezt már szeretem.
Amúgy én meg arra gondoltam, hogy így tél előtt fogok csinálni egy óriási motormosást, tisztítást. Még a tankot is leszedem, hogy a blokkot is szép tisztára moshassam! Csak lenne már kicsit jobb az idő.
ja a csaj is szép
Kerultem ma egy picit, eleg fos, unalmas helyen voltam, nem sok latnivaloval
Elosszor is olajat telen kell cserelni,pontosdabban hosszabb leallas elott.Nem en vagyok ennyire okos,hogy tudom,hanem okosabbak mondtak nekem is:)
Nekem is az elso lanckerekem kopott,de szerintem mindenfelekepp ajanlott komplett csere.En legalabbis azt teszem.
http://myworks.geor6ina.fotoal...
hozzáteszem 17 éves...
amugy én egy paraszt gyerek vagyok pár traktorral meg egy nagyobb mühellyel rendelkező placcon. persze én még sok mindent nem értem el az életben, kivéve a catet!
és fater szokása h minden vasat hazahoz... és ha látnád h néz ki hátsó udvar...most legalabb szebb lett és a felesleg eltünt. korábban szidtam ezért fatert,mert mást nem csinaltam hétvégén mint pakoltam,de most már ugy vagyok vele h isten tartsa meg jó szokását!
Sztem cseréld őket szettben.
Amúgy hol laksz Te, ha csak úgy összE tudtál szedni a "HÁTSÓ UDVARBÓL" 1,5 TONNA ! vasat?
aszelephézagállitásra majd kiváncsi leszek mennyi lesz... 2000ft egy kis lapka..:S
a gyertyacsere meg ahogy mondta guenbaba kb 10k
Mellesleg az árak!
Olaj: Motul 5100 10W40 8900Ft szűrő kb 2000Ft
Lánc: 26 ezer körül+10ezer körül lánckerek
Karbiszinkron okosba 5000 alatt... kb ez ami engem érint.
gumi: 25000/pár minimum
gyertya 10000 a szet alaphangon
lánc szett kb 40000
szelepállítás: 15 legkevesebb
akkor lehet hogy az olajat is ledobod... az is lesz egy 25 (olaj olajszűrő levegőszűrő)
esetleg egy karbi tisztítás+szinkron ha még nem volt...
na ha ezek után tanulóként még rá tudsz szánni 70k-t minimum de mivel a mester is azt mondta hogy minimum inkább 90 lesz az a festésre hát hajrá
mert most volt\lesz gumi,gyertya,lánc,lánckerék csere illetve szelephézagállitás!
itt nem nagyon akar javulni az idő..sőőt...:(