Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahol f@sz@ a víz
+ 2 fő Kaposvárról csatlakozna hozzátok egy fagyira...
Frenky , oszt mégis hol ugranál egy seggest a Balcsiba?
Helló Mindenki!Nem csak Észak felől lehet jönni és ezt igazolni kell a tankolási számlákkal El azért,mert apuka lettél még nem kell arcoskodni! Inkább gondolkozz el a romet cserén az évi 1500km re elég az is. A teljesítményadót +könnyeben viseled
Üdv Mindenkinek!

A fürödni vágyókhoz lehet-e csatlakozni dél felől is?
Halihó

Valaki nem megy holnap kanyarogmi vmerre?
Hey.Nekem szaraz lancspraym van
Jo siofokozast.Jo ido van legalabb?En most takaritottam a dragasagom,de epp hogy nem az eso most le.Kezdem utalani az idei evet.Mindig esik.Pedig hatalmas turazos terveim vannak
Jó reggelt mindenkinek
Ez az ez való nektek a romett,végül is a mostani motorjaitok láncáról ugyanugy fröcsög a a zsír,csak egy picit nagyobb motor hajtja
Guen köszönöm hogy megrendelted a fékbetétemet,majd kimegyek érte ha megjön,amúgy ne bánd hogy nem jöhetsz velünk Síofokra,mert tiszta egyenes az út(ez a Frenky kedvence ahol nem kell kanyarodni)és mivel jön a Frenky kedvese ezért asszem én is inkább a verseny bicajommal megyek,mert az átlagtempó 30-lesz azt meg simán kitekerem
Az egyenest meg a buzi papák szeretik,akik válltig állitják hogy ők milyen megfontoltak(eggyensulyérzékük persze nulla meg hűlyék az egészhez mint a fasz),meg mindeggy merre megy az ut csak motorozzunk,és pöffesztik a valagukat a csopper,bmw,FJR-eken,na ilyen lessz a holnapi Siófoki tura is
b@szki :S
szolgálatban vagyok vasárnap...mostmeg részeg....
amugy ez volt az en elso gepem
ma talaltam ezta kepet 11 eves voltam
Jo hetveget mindenkinek
Helló mindenki!Az ellenségeimnek üzenem még élek,csak a rendszer volt sz@r.Vasárnap Siófok kicsi fürdéssel aki gondolja csatlakozhat.A tempó nem lesz vad ,mert hozom a kedvesem is .
lol
én ennek a nagy változatával kezdtem a motoros pályafutásom...
ja és az diesel volt.
most lestek mi? ilyet még nem b@sztatok az biztos diesel romet...
na jó ez így ebben a formában nem teljesen igaz...
szal mivel garázsból kilopott moci volt üzemanyagunk nem nagyon volt. egy teherautós fasztitól lett kérve...
ő nem kérdezte mibe kell mi meg nem tudtuk hogy nem mindegy....
szal igen sokat kellett tologatni de aztán nagy nehezen beindult vala és hihetetlenül nem ment meg füstölt de azért mégse kellett tekerni meg hangos is volt a maga módján gondolhatjátok hogy élveztük ezt 8 évesen
a kep lemaradt
Hello sracok!
Elcsereltem a mocimat.Kicsit ra kellett fizetni,de szerintem megerte.
hiho!
úton van a fékbetét
Az EBC-t mint EL BANDI CUCCA az menő
Mert az SBS Szoci BUZIK SZOPJATOK azt mégse rakhatom a motoromba még ki találja köpni
El ma vagy holnap megrendelem a fékbetétet ha kell... és ahogy szombaton néztem a tiédet kell
dönts SBS
vagy EBC
nem tom neked melyik a szimpatikusabb...
mind a kettő jó utcára. mind a kettő első szett. szal megveszed és berakod...
igaz az SBS-hez nem írták oda az fjr-t de az EBC-nél viszont ugyanaz jó hozzá mint a CAT-hez szal gondolom a méret meg az alak egyforma
ha valakit még érdekel a dolog most szóljon...
Helyesbítek szoptatás előtt és után
Nálam szopatás előtt és után
apja lánya
Etetés előtt és etetés után
Hali Sracok!
Fasza a video!Mennek en is egyet veletek .
Nagyon tetszik az ut.Meg csak most ebredtem,de egybol meghozta a kedvem a motorozashoz.Az ido viszont el is vette Mar sut a nap,de minden vizes.Tegnap mentem felvenni a DHL (valaki dolgozik ott )-hez az asszon sisakjat.Ragyogo napsutesben ugy vert a jeg hogy borzalmasan elveztem.A seggem lukat is jol kimosta.Amikor leszalltam a geprol,olyan volt mintha furdobugyiban mentem volna
Jok legyetek.Puszi Tamikanak
Na elengedtem a kisdedet persze ez nem azt jelenti hogy már nem üvölt hanem hogy az anyukája karjáben üvölt és ez szabaddá tette a kezemet
Nagyon baró a videó főleg mert én vagyok rajta,végülis jót motoroztunk,és bár megfogadtuk hogy nem megyünk mint az állatok ez nem igazán jött össze,és minden szaros autót ellenségnek tekintettünk és mocskos mód megbüntettünk hogy felmerészkedtek a pályánkra,mindeggyiknek eggyenkénta kurva annya
itt vagyok csak most ringatom a kis Tamit és nem tudok gépelni
Gratula mind2 hőz ügyik vagytok meg a hely is elég jó
fent is vala.
El jó lenne ha tiszteletedet tennéd te is a fórumon...
feltöltése folyamatban