Sracok angliaba megjott a joido
ha holnap is igy marad nagy terveim vegre valora vallnak.remelem holnap szepseges kepekkel tudom disziteni a forumot!
Csok Mindenkinek.
Ne fikazzatok egymast ,ki hol lakik,mert en viharsarki vagyok.Az mar majdnem romania
jóvanna tudom én hogy a háttérből figyelsz minket egyébként nekem is vicces hetem lesz igaz nem 6-10ig de hétfőtöl vasárnapig gálya igaz csak 2*24 szolgálat a többi csak 8óra
Nem tudok gépezni mert a kis Tami állandóan a forumon lóg,mi a francnak fényezgetni ugyse segít rajta,ráadásul amikor felborul mint a büdösbogár sirathatod a lét,ha meg ütött-kopott mint az enyém legfeljebb megvonod a válad azt annyi
hát ha 40-50 ezret rá akarsz költeni és annyiból meg is csinákják neked az vidi. nekem egy sisakra mondtak ennyit... persze azt nem ismerős csinálta volna.
tessék egy két 5let. nekem spec a fekete nagyon bejön. ez a cuccos így 740GBP ami azért nem kis összeg. Ez pont Chrisnek való mert ezeket csak felpattintod aztán ha kell visszalakíthatod gyárira
áhh... tedd fére benzinre... meg amire kellhet... gumi,olaj stb... ne akarj olyan sorsa jutni mint mondjuk én tavaly. mondjuk akkorruhát vettem és eléggé le voltam 0ázva.
ez bennem is felemrült sajna h nem olcso mulatság, de elég közeli ismerősőm csinálná.. bár már maga az anyag költség is huzos lenne szerintem. lehet most kiröhögtök,mert fingom sincs mennyibe kerülne egy airbrush a mocira ( már szoltam a csajnak h ha lesz ideje egy ital melett megbeszélhetnénk a részleteket),de év végére ugy 40-50 ezret össze tudnék kaparni ha nagyon muszály...és már pedig jo lenne!:)
nos szerintem ha nem vagy éppen jól kereső egyén mint itt szinte senki(kivéve Frenky-t ő kis kulák meg El is.. mindeketten budán laknak...) akkor a helyedben maradnék a matricánál mert az airbrush nem egy olcsó móka
Háát nem tom... én nem festenék rá semmit. Pláne mert van olyan hajlamom, hogy én úgy szeretek alakítani, hogy a gyárira bármikor visszaalakíthassam.
Naja Gabi... de elképzeltem, bement Guen ráborította az asztal a kis titkárnőkre, és mári az alap 14ezer helyett, kivetett 9ezret is lecsökkentették 4re!
naja... de előbb gondoljunk azokra akik legalább 2 munkahelyen dolgoznak, szétkeresik az agyukat, és mégis reklamálni mennek hogy miért írták el a súlyadójukat, hogyhogy csak a 14ezer helyett csak 9ezeret vetettek ki!
Chris is csóró munkanélküli csak rajtunk lelkes adófizetőkön élőskö dik...
viszont nagyon lelkesen vagdosta a matricát a mocijára és tényleg jó lett neki... azt a snassz fényezést majdnem olyan szépre felhoztam mint amilyen az enyém alapból
jaja már egy Martin sportdobbal rendelkezik a cat.
Télen azon leszek hogy kis optikai tuningal felvértezzem a catet!
csak mivel még nem dolgozom,ezért az anyagiak még korlátozottak bizonyos mértékben!de igyekszem!
ha holnap is igy marad nagy terveim vegre valora vallnak.remelem holnap szepseges kepekkel tudom disziteni a forumot!
Csok Mindenkinek.
Ne fikazzatok egymast ,ki hol lakik,mert en viharsarki vagyok.Az mar majdnem romania