Vasárnap: Minden OK. 300 km laza gurulás,pancsi, kellemes társaság...
A 27-i hétvégén rajta vagyok! 3. CAT Tali néven(Támadás a Mecsekben címmel) fog bevonulni a történelembe, ha az időjárás engedi
Programelőzetes: - kanyargás a Mecsekben- fakultatív:barlangtúra-csónakázás,a többit lásd lejjebb
- este: mulatkázás
Fél évre lehet max kivonatni,1800 péz!
Hónap végén érdemes kivonatni,és hónap elején visszahelyeztetni,mert akkor nyersz 1 honapot biztositásilag.
Csak igy elveszik a bonuszod,vagyis nem növekszik,ha nincs meg a 9 ho egybefüggő bizt.
Teljesitményadót is csak időarányosan fizetsz.
Persze érdeklődj utána!
Remélem érthető volt,ha nem bocs,én igy tudom.
Elismerem... az utóbbi időben nem igen voltam elérhető, csak imitt omott a kanyarban... már mint térdelve! Tegnap beszéltem Frenkyvel... szólt a bulee ról de sajnos nekem nem jött össze, hogy csatlakozhassak, de ezt ti megértitek, hisz üzentem Frenkyvel, aki remélhetőleg át is adta! Nah min1 a lényeg, remélem mindenki aki megjelent jól érezte magát, és a köv ilyenen én is ott lehetek.
Az elmúlt időszakban történtek pár dolgok, néhány képpel én is készültem. Ezt már régebben is fel akartam tölteni, de hát nem került rá sor.
Ati a te képeid sem rosszak... Vannak dolgok...
Viszont egy kérdését már el is lőnék, ha már itt vagyok. Erősen gondolkodom, hogy 6 hónapra ki vonnám a motort a forgalomból. Tavaly nem tettem, de idén valszeg még pár hét, és a lánc kuka. Kísértésbe nem szeretnék esni, mert lennék olyan állat, hogy banán alakú láncal elkezdem rugni neki. Szal azon gondolkodtam kivonnám forgalomból max szeptember végéig menne a gép. Miután úgysem közlekedek, lestócolnám, szétszedném, leflexelném a lácot, széépen kitisztítanám, no meg valamikor olaj csere is, de azt már tavaszra tervezem. Szóval mit gondoltok... kivonjam? Én szept 15től már elkezdtem gondolkodni a dolgon, de valszeg okt 1tól lesz várható és ápr 1 től meg ismét okés lehetne a dolog. A másik ha valaki hozzáértő ebben, szal tudja mi meg hogy megy ez az kérem mindenképp reagáljon rá. Mi van akkor ha esetleg nem 6 hónapra hanem előbb viszsa szeretném hozni a forgalomba.
En szivesen irnek,de azt meg elkepzelni sem tudom milyen lehet pancsizni a velencei toban ilyenkor,mert mar kabatban kell kimenni az utcara
Motoronsem ultem mar 3 napja.Talan holnap jobb ido lesz.
Esetleg egy-ket cicis kepet tudok feltenni
ezt kikérem magamnak....
én pl munkában vagyok... a szept 28 az nem rossz 5let mert akkor egybeköthetnénk a szülinapommal ugyanis akkor leszek negyed évszázados
gratz a jólsikerült fürdőzéshez
Csumi mindenkinek,Miki jelentkez,nem örülnék ha bajod esne nem lenne aki idomokat rendelne nekem japánbol
Jót uszkáltunk ma velencén,ugyanott ahol a multkor voltunk csak a többiek lusták voltak eljönni,sőt gépelni is lusták,na mindegy lassan a simsonos tinibanda is lenyom minket a hozzászolások terén
Most rátapintottál a lényegre kis majmom,azt a szájbavert b.zi tetű komcsi disznót a tökénél fogva húznám végig a városon aki kitalálta a teljesítmény adót A bálnára negyvenezer egy évre,hogy rohadnának meg
Miki nekem forumozz tisztességel ne ilyen lim-lom modon
Holnap találkozunk kis rühes(FRENKY)hívj ha indulni akarsz elötte egy orával,akkor fél ora késéssel meg is érkezek
akkor b@sszátok meg
én meg szolgálatba megyek....
azért jó szórakozást vagy fürdést vagy pihenést meg motorozást mégha csak egyenesen is mentek...
Miki b@szki téged is látni a fórumon? nagyon lapítasz mostanában
Jól hangzik a dolog