Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha emlékeim nem csaklnak akkor van már neki új dob rajta
ja tudod a vesszőparipám... Piclens legyen
Szevasztoook!

Tom újabban szinte alig vagyok, de ez érthetővé válik majd amit elmodnom miben mesterkedem, egyenlőre maradjon anniy, hogy ha tehtek pár hsz erejéig itt leszek.

Először is köszöntöm az új kollégát! Csini a mocid! De én még mindíg úgy vagyok vele, mint Bognargabiéval... szép szép, de egy kis ez meg az fel tudná dobni a gépet. Az ilyen márkamatricák szerintem nem igen. Egy tuti, amivel midnenki egyetért, egy csövet mindenképp szerezz a cicára, érdemes!

Aztán remélem mindenki jól van, tanulóknak megy a sulee, dolgozókna megy a naplopás, és a kis Ellel is minden rendben van, makk egészséges és szívja magába az energiát!

Hideg idők köszöntöttek ránk, én még a gépre sem merek ránézni, mert tudom szomorú lennék, hogy nem mehetnék vele. Talán hétvégére enyhül az idő és előkerülhetnek a masinák. Kitartáááááás!
ja meg az időjárásról nem tudtok valami jót előreláthatólag?
mert azért kicsit durva h egyik héten melegrekord, a rá következő héten meg a hidegrekord dől meg!
akkor bocsi, én kevertem. de mintha az rémlett volna:)
na de most akkor hol is lesz?
Hali miskolcot én sem említettem
miskolcon?
valamit ott félre hallhattál vagy én vagyok lemaradva?
ez durva ez a jutyubos vidi!
jaja gondoltam felnézek, Bognár Gabi is emlitette h itt szoktaok csevegni az élet ügyes-bajos dolgairól!
emlitett valami cates találkozot Miskolcon. tudtok róla mondani több infot! Előre is kösz.
Keni
hiho!
nah sztem egy jobb érzésű autó villamossági szerelő simán heggeszt neked egy elakadás jelzőt a mocira
ez nem okozhat problémát neki. De ha másra gondolsz akkorez sem rossz
Sziasztok!

Én is itt vagyok ám. De mivel ezidáig jó idő volt, több cat-es kollégához hasonlóan kiélveztem a szabadidőm minden pillanatát.

Motorozgatásaim során felvetődött egy kérdés! Hogyan, hogyan se sokszor előfordult, hogy menet közben az előzgetések alkalmával rengetek autós húzódott félre, hogy ezzel is segítse az előrehaladásomat :D. Csak az a bibi, hogy nem mindig tudtam nekik intéssel megköszönni az előzékenységüket.

Szóval: lehet olyat csinálni ezzel a motorral, mint pl.egy autónál a piros 3szög (bár más motoroknál is láttam már ilyet), hogy mind a két index egyszerre villogjon?
udvozlet
Lengyel punik vannak mindenhol
Pia is van.Az etterembol meg lopok magy polipot mert tudom hogy szeretitek
a kanapet mar ki is huztam.
Újabb Cat-es légy üdvözölve
hiho Keni !
itt is tiszteleted teszed végre?
üdv mindenkinek, gondoltam felköszönök...
oki doki összeszedtem a cuccomat ferihegy kettőre hogy a legegyszerűbb menni?
gondolom repülővel mert az ott száll le...
Frenky,Guen,és én már indulunk is,areggeli gépel ott vagyunk,legyenek lotyók meg a pia,azt majd csak lesz valahogy
,
ok
most jottem mocizasbol,most meg megyunk beverni valami takarmanyt a mocskos pofamba
A sztradaba megyunk ,ha gondoljatok gyertek oda
Puszi mindenkinek
mi bajod van ugyan a bili formájú undertailemmel?
bőrszalagokat meg nem akarok csak egy bevásárló kosarat az elejére... lehet neked is ilyen kéne a bálnára
Ugyan Sat látod én sem irok egy értelmes szót se,azt is helytelenűl azt még is ömlik belőlem a szó,mint a rosz ribancokból akik állandóan pofáznak
És itt most nem a feleségemre gondolok
Nem hiszem hogy szügségünk lenne,biliformájú hátsóidomra,meg stroboszkópos hejzetjelzőre,meg bőrszalagokra a kormány végén,de ahogy érzed lehet akkor jó ha nem látjuk
nah ma ténykedtem kicsit a mocin...
lemostam a láncot.(így már nem fröcsög El arcába miközben a seggemben van és próbálja lenyomni a zsírosláncú lassú csotrogányomat a kanyarokban ) most csitti fitti. be is állítottam mostmár nem lóg mint a gatyamadzag.
találtam pár "félelmetesen" jó cuccot ebayen, de nem mutatom meg nektek mert akkor ti is ilyet akartok majd....
Még akkor feküdtem!
hihó!

az igen valaki nagyon korán kelt ma....
ja vettem egy első gummát szinte gyári michelin idén nem biztos hogy felkerül... de azért nem árt ha már megvan
jövő héten meg megérkezik egy vágott bridegeston battlax. remélem jó lesz, bár az is csak jövőre kerül fel.
Köszi El! Megpróbáljuk a gyertyát bár elvileg egy szerelő már arra is rábólintott! De egyébként lehet , hogy tényleg igazad lesz! Nekem gyanús! Köszi
Hali
En ezt mar korabban felraktam .Az ovalos verziot is!Meg Criss volt nagyon elragadtatva tole.Nekem is megfordult a fejemben.Csak lusta voltam.Festetni kel stb. stb.
Amugy minden nap itt vagyok a forumon csendestars kent.Csak nem tudok semmi ertelmeset irni.Ma is mentem kerultem.Ugyanott ahol a multkor kivillant a piros lampa.Holnap megyek vissza egy kocsog szenteltvizzel.es kiuzom a gonoszt.
Jo hetveget.