Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mész te a szomba ez qrva jól néz ki bár gondolokdom az egy oválos verzión is
az meg hogy Neked kell behenkelni csak természetes
Guen,nehogy megvedd ugy néz ki mint a gyerek bilije,de ez a kissebb baj a negyobb baj az hogy tuti nekem kell majd behenkelni(végülis ha jól viselkedsz talán )
Minden ilyen jellegű problémát gyertya cserével kell kezdeni,ugyanis a gyertya tudja azt produkálni hogy terheletlenül király azt terhelten meg beszarik.
Ha kicseréltétek az elektronikát akkor már csak naftadagolás gondja lehet,tisztitással kel kezdeni(tankban a szűrő megnézése,utánna a csap,és végül a karbi) ha nem segít akkor a vákumcsövek átnézése,eggyikőtök szivja és a naftának folynia kő
Vagy a biztos megoldás a motorkerékpár eladása(a következő szöveggel,Megkímélt erőtlen motor orvos házaspártól,ocsó pénzirt tesó)
sry de lövésem sincs ....
de megtaláltam a cuccot amit kerestem :D ez az
ja egyébként meg adatlapod töltsd ki
merre laksz? van egy szerelőm aki 12 évig yamaha szervízben dolgozott hátha közel van hozzátok
Sziasztok! A haverom Thundercat-je beteges! Amikor jobban megküldi negyedikben elkezd dadogni, ott tartja a fordulatot, de már feljebb nem akar menni. És onnantól, ha visszavált, vagy lassít egy kicsit akkor sem változik semmi! Ha utána tartósan nagyon lassan megy vele, akkor egy ideig megint rendbe jön, de úgy a harmadik kigyorsítgatás után ismét előjön! A karbija be lett állítva, és a gyújtásvezérlőjét megcseréltük az enyémmel! Úgyanúgy megmaradt neki a hiba! Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja? Vagy esetleg találkoztatok már ilyen jellegű problémával? Előre is köszi!
Te inkább a napernyőkre edzél,nemsokára bánya
Helló mindenki!El én is szeretlek Azért,mert csöves vagy én még szerethetlek nem? A kislányok a parkoloban már nem a te műfajod!Te házas ember lévén csak a kislányod fenekét kell nézegetned kakis vagy sem!A lotyókat már a fiatalembernek kell felügyelni különben is nincs az a türelmes ribanc aki kitudja várni a te merevedésedet
hiho!
Sattilus merre vagy? Kéne egy kis segítség. minap találtam egy nagyobn jó képet egy lassú zsírosláncú thundercatről aminek olyan hátsó lámpája van ami két kis körből áll. ebayen én nem találtam .. nézzetek utána pls hátha rátaláltok
Sziasztok! Ha érdekel valakit van eladó yzf 750 első teló (fordított kayaba) vilahiddal, felnivel,fékel!
Hallod buzi(Frenky)ne piszkáljá mán
Guen egyenlőre félek ha egy nagyobbat kakálok nem tudom kifizetni a wc-papírt,de jövő szezon elején szolok a gumi miatt mert az asszony tuti nyüszög hogy mehessen végre
ne piszkáld már El-t
elég neki hogy már lassan kopog a vizilabda csapat az ajtón
ja télleg El írd már meg hogy mien gumma kell a robogóra... vagy legalább azt hogy milyen a gép mert abból már kitalálom
Hát igen,az rúgja belém a legnagyobbat aki nemrég még a wc-papírt is kölcsönből vette,iazad is van,a kesztyűmön akkora lukak vannak hogy azt már csak nyílásnak hívják,amikor tankolok aznap nem eszek,és ha el is megyek a talira,amíg ti bent falatoztok valami étteremben én kint eszem a zsírosdeszkát a parkolóban
Viszont a kurvák is a parkolóban vannak,megszoptatom őket lehet még jobban is járok
Helló Mindenki! Guen ne is figyelj oda erre a puh@pöcsü papaírkutyára,legalább most már elhiszed,hogy EL nem más,mint 1 elagott vén bakmajom.(Lehet,hogy zsíros,lassú a motorunk de van pénzünk benzinre,mert a gardántengely ADÓt nem kell fizetnünk!)
Na jó de egy tűzoltónak lételeme a víz(ugyanis avval oltja el a tüzet)ugyhogy megbirtál egy kis vizecskét
eh rossz idő? az meg mi? ma szakadó esőben nyomtam le egy kartal-hatvan-bp-kartal távot...
meglátom a mocit hogy néz ki és sírva fakadok
Nem valami nagy ötlet ilyen messzire talit szervezni,mire leértek ezekkel az alacsony köbcentis lőerőszegény zsírosláncú motorokkal megőszülünk,és még ha a lendülettől fel is gyorsulnak a végén megálni már csak én tudok az új fékbetétekkel
Inkább szervezzümk talit a Velencei tohoz,az meg elmarad rosszidő miatt,ugyhogy mindenki döglik othon nyugiba
... szevaztok!

segítenék szíves örömest szervezni, de a végén nem hogy szervezni nem tudnék segíteni, de jelen lenni....
van benne valami..
holnap meek nagyfaluba... nem várt dolog volt hogy sikerült a vizsgám így nem is vittem be magammal a kölcsönzött könyveket... szal holnap vissza kell vinnem.
Helló Mindenki!El minek az új betétek évi 1500km vason is el lehet biciklizni
persze hogy nagy tempónál szar volt a régi már nem volt rajta betét csak a vas a vason fogott...
nem volt ami elvezette volna a hőt.
Csumi itt vagyok,mire leértem a hegyről be is kopott,
Félre a tréfát meg nem kopott be de már most jobban fog mint a régi loncsos,azt hogy milyen nagy tempórol való lassításnál még nem tudom igazán ott volt szar a régi,nem érzem hogy melegíteni kéne a sima utcaihoz képest.
El is felejtettem mesélni hogy a multkor mikor a Mátrában voltunk,már kiégett mindkét első izzom azért látad olyan gyiknak mert már csak helyzetjelző volt,ugyhogy hazafelé a sötétben refivel jöttem,az autósok nagy örömére
Azóta orvosoltam a hiányosságokat
na hó' vagy má' apukám? mien a fék? ha nem jó fújd be WD40-el az mindenre jó
de azé csak óvatosan tudod ne úgy ahogy szoktál menni.... tudod azért kicsit össze kell kopni a tárcsának meg a betétnek.
égőt meg rakj a bálna elejébe vagy legalább vmi gyertyát ne közlekedj világítás nélkül
Király vagy most megyek kpróbálni,mert végeztem a beoperálásával,de nem a tanpálya lesz belőle hanem van egy kis dolgom azt anyi utánna mindenesetre leirom milyen vot
Laza gurulás mi
hiho!

El mester remélem azért nem írogatsz mert a fékbetétet próbálgatod a teszt pályán.
Remélem jó lesz/lett.
Ja ajánlásodra ide is felkerülnek a videók... az első már fent van