Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a következő rész címe " El aláz"
hehe tiéd a piros pont
Megkönnyítem a többiek dolgát
http://www.youtube.com/watch?v...
urak(igen urak vagytok még ha nem is látszik :D)!
felkerült a mátrai motorozás első része a youtube-ra.
aki megtalálja kap egy piros pontot
hali

Á-Á-Á csak lopva kapja az áramot a gép
Sztrájkol a windows!
hiho!
na mivan emberek meghaltak a számítógépek?
hiho!
úgyis ebay-ezek utánajárok hátha van fjr-re gyerekülés.
jah van egy jó hírem valszeg tudok szerezni nagyobb tételben rozsdamentes csövet...
Jó az kicsit tulzás hogy pelenkára de egy drz-400 supermotora lehet hogy elcserélem,ahoz a tempóhoz amivel ti mentek az is elég,ahoz ahogy a Frenky megy még egy rossz riga is elég lenne
Persze ahányszor felmerült ez a téma annyiszor el is vetettem,én váltig állitom hogy az átlagtempóm 80és100 között van de a Frenky szerint150és 180között.
Meg ugye ott van az ára az enyém ér1.5millát egy drz meg1.1milla valahogy nem négyszázezer forint külömbséget érzek a két moci között tehát marad a bálna
Nembeszélve az asszonyról alíg várja hogy visszamászon az FJR-re a DRZ-ről hallani sem akar(vajon miért )

De az sem lenne baj neki is mondom hogy kemeny a segge
és két nagy szerencséd van
1. Nem tud magyarul
2. nem olvassa a thundercat fórumot
Haaaat nem is tudom.A melo miatt nem hiszem hogy cserelnel.Egesz nap nyalkas,budos dolgokat kell tapogatni.Motorozas?Szinte mindig esik,es nagy a forgalom.Viszont a latnivalo karpotol,mert a taly szep.Csajozas?9 evig volt allando baratnom.Mas nokre csak akkor neztem ra ha elem ugrottak
Azt semk tudom hogy kell csajozni.
Bar az teny hogy a kis 22 eves lengyel dragasagomnak meg hitetlen kemeny segge van
hiho!
nem értem mit irígykedsz....
neked meg van egy lányod
b@szott nagy házad.
pelusra meg jobb lesz ha összespórolod mert tökön rúgunk ha el mered adni a mocit
kivel rendezünk így TT-t?
Dolgozgatsz,motorozgatsz,csajozol,mit is mondhatnék,én is ezt csináltam régen
Most nézz rám dolgozgatok ,dolgozgatok, feleségem van aki belebeszél ha telefonálok,dolgozgatok,pénzem annyi van hogy szarni nem tudok mert WC-papirra sincs pénzem,mióta megnősültem rendre támadnak a csajok vadabnál vadabb ajánlatokkal,rendre elhajtom őket,lassan el kel cseréljem a FJR-t egy rakás akciós pelenkára
ŐŐŐŐ nem cserélnénk egy hétre ,te hogy lásd hogy ne csináld,én meg hogy egy kicsit még kitomboljam magam
Fasza a kemeny!
Gondolom rangatod a gazt esz nelkul.Mindenkinek hallani kell
Ismeros a dolog.
En is csak most kelltem de mar oltozok is.Var a kis dragam 1 oraig meg tudok menni.Utanna melo!
Szep napot mindenkinek!
hahahaha "kis pók testével"
de értem én hogy miért volt boldog

ШΞLСΟΜΞ ТО ТНΞ ШОЯLD ШІТН ИО FЦТЦЯΞ
Eléggé szakbarbár munka,én inkább dugdosnám
Ma veretünk a Frenkyvel, adtam egy két instrukciót egyből leért a térde négyszer nagyon boldog volt,a kis pok testével,olyan neki a thudercat mint másnak a busa
mentem ám, nehéz dolog most még 7000 alatt tartani a fordulatot onnantól veszettül szól
Akkor mentél mint az állat,tuti az új kipuf miatt be voltál brenkósodva,majd megszokod
Ma lesz egy közös gurulás,de csak a tanpályáig,tegnap már csak a gálya jutott
gurultatok tegnap?
vagy garázsajtót csináltál?
ja 16:18-ra értem a tűzoltóságra

ШΞLСΟΜΞ ТО ТНΞ ШОЯLD ШІТН ИО FЦТЦЯΞ
Örülök hogy tetszik,Frenkynek szar a gépe úgyhogy most még nem tudja mi az ábra,mondjuk megpendítettem neki hogy a guen nem pofázott annyit közben,meg nem akarta bebizonyitani,milyen jól hegeszt,és láss csodát egyből három likkal kevesebb lett
De mondta hogy semmi gond ősszel megcsinálhatom az övét is újra és nincs harag
na szép jó reggelt mindenkinek!
Tegnap voltam El-nél megcsinálta nekem a kötőcsövet...
hogy is mondjam: kib@szott jól néz ki(bocsi Frenky ) és még jobban szól!
Respect El .
valahogy majd lerendezzük $.
kicsi nagyon faja

Nagyon arnyos
Tegnap kicsit sok tejet szivott a bébi,és berugott tőle