Na mán fönt vagyok gyakorlatilag jöhetsz,1221 Budafok kerékgyártó u 4
Azt nem kiadni a címem dögös nagycsöcsű buja nőknek,idejárnának a nyakamra és mit kezdenék velük
Bar lehet hogy a gonosz szallta meg,mert par napja lattam a constantine cimu filmet.Lehet hogy a gonosz atvandorolt a motorba.
Gondolom ezt csak ugy tudom kiuzni ha szombat del korul meztelenul motorozok a varoskozpontban.Ja es kifeszitett kezekkel a tankon allva
Lehet hogy nekem sem volt ket sec,csak masfel
En is valami olyanra gondoltam hogy erintettem a fenysebesseget es a misztikus ero okozza az olaj fajsulyanak,es urmertekenek masik dimenzioba torteno vandorlasat.
Csak ez lehet
Hello sracok!
El nagy vagy!Bar en meg majdnem szuz vagyok
Van egy olyan jelenseg a motoromon hogy kivillan a kis piros lampacska,ami kicsit idegesit.(olajszint termeszetesen ok)Par honapja egyszer mar elofordult.Par napja megint.Szituacio:szuk picike korforgalombol kifele rendesesn odohuzok a cicusnak ahogy illik,es kb 2 masodpercre kivillan.
Masnak is volt mar esetleg?
tessék itt vagyok... de aztán megyek is alszok... sajnos mindíg az volt hogy majd ide is érek, de még nem jutottam ide a forumra.
El leírásához még annyit:
Chris-Aki valójában Krisztián. Jó arc, szervezkedő típus, egyik oszlopos tag, de néha el szokott tűnni, hol pár napra. Hol pár hétre... De mindennek meg van a megfelelő indoka. Egy tuti nem kell aggódni, rossz pénz nem vész el. Veheheheeeee
óóóó El! bakker ez nagyon szép volt ember. Ezt most mindenféle gúny nélkül mondom. kalapom emelem
köcce a bókot!(mátra dolog)azért azt tudni kell hogy a csatahajójával semmivel sem lassabb a mátrában mint én...
egyébként Conor régebbről ismer engem igaz személyesen csak egy hete találkoztunk először, de gyakorlatilag minden nap dumáltunk msn-en még egy online- gameből kifolyólag, de mind1 is.
igen Frenky általában beköszön aztán annny de a Többiek érezhetik leb@aszva magukat amiért sosincsennek itt.
ja meg nézd már meg a kommenteket a galériámhoz....
a motorodról külön kép készült.... amin csak az van egyik cat-ről se készült ilyen kép
csak a Te motoroddal kapcsolatban tettek fel kérdést .
Egyébként ha már úgy érzelgünk akkor nem csak elviselünk itten hanem igenis kedvelünk(nem szeretünk az nagyon buzis lett volna...)
na lehet nem kellett volna ennyi sört innom..
ja Chris téged külön is leb@szlak mert tegnap is meg ma is dumáltunk msn-en de a fórumra b@sztál írni...
komment vége.
szokás szerint nemsokára jönnek még a kimaradt gondlataim...
Látod nekem sem ilyen vacak motorom van azt még is itt esz a rosseb,már töbször próbáltam átmenni más topikokba azt valahogy csak itt kötöttem ki
Jó brigád csak ha tali van mi csak a szélén kapunk helyet a fényképezésnél,de nem kell törődni vele ez olyan kissebségi izé mindig a nagyf@szút csufolják
Röviden bemutatom neked a többieket.
Frenky:ő csak beköszön néha hogy helló azt ezzel le is tudta a forumozást
Guen:tűzoltó ,szerintem ennyi elég is,ja és turázás címszó allat ghost-ridert játszik a Mátrában
B miki:ugy megy a ringen a R1-el mintha a gumifal lenne a kanyar vége.
Satilus:undoritó nyálkás polipokat főz dagadt angol buziknak,és minden csajt megdugot már kint.
Meg ott van Chris,aki valójában Krisztián.
És a többiek bár mostanában lapít mindenki de sebaj majd jövőre
És van mindegyiküknek egy csodálatos tulajdonsága,hogy elviselnek engem a hülyeségemet,ezért köszönet nekik,de azért ne szopkodjuk egymás f@szát tovább
Na az baj,az én csöveim 48-asak,de van egy darab 54-es csonkom amit ha visszaszűkítünk 48-ra az jó lehet,de ha a leömlőd végének 53-mas a külső átmérője akkor nem szűkítünk hanem szerezned kell 54-es átmérőjü rozsdamentes csövet
Most arra kérlek szed le a villanymotor kipufogót és mérd meg a lemlőcsonk külső átmérőjét
Asszem 49-es lesz és akkor szűkítünk a végén
Ilyet még nem is láttam hogy slip-on dobon nincs csőcsonk
De nem baj megoldjuk,kérlek mérd meg a belső átmérőjét tolomérővel,nehogy valami szélsőséges méret legyen,holnaptól ithon vagyok úgyhogy csörgess meg hogy mikor gyüsz
Azt nem kiadni a címem dögös nagycsöcsű buja nőknek,idejárnának a nyakamra és mit kezdenék velük
na jó nem 9-10?
Hát akkor kettőre,meg +egy óra a próbakör tehát háromra akkor még lesz egy órád a laktanyáig
jóéjt... megyek alszom! szevasztok
ja meg hogy hol is laksz?
non comment
Gondolom ezt csak ugy tudom kiuzni ha szombat del korul meztelenul motorozok a varoskozpontban.Ja es kifeszitett kezekkel a tankon allva
En is valami olyanra gondoltam hogy erintettem a fenysebesseget es a misztikus ero okozza az olaj fajsulyanak,es urmertekenek masik dimenzioba torteno vandorlasat.
Csak ez lehet
El nagy vagy!Bar en meg majdnem szuz vagyok
Van egy olyan jelenseg a motoromon hogy kivillan a kis piros lampacska,ami kicsit idegesit.(olajszint termeszetesen ok)Par honapja egyszer mar elofordult.Par napja megint.Szituacio:szuk picike korforgalombol kifele rendesesn odohuzok a cicusnak ahogy illik,es kb 2 masodpercre kivillan.
Masnak is volt mar esetleg?
El leírásához még annyit:
Chris-Aki valójában Krisztián. Jó arc, szervezkedő típus, egyik oszlopos tag, de néha el szokott tűnni, hol pár napra. Hol pár hétre... De mindennek meg van a megfelelő indoka. Egy tuti nem kell aggódni, rossz pénz nem vész el. Veheheheeeee
holnap jövök beszámolóva.... szevasztok!
köcce a bókot!(mátra dolog)azért azt tudni kell hogy a csatahajójával semmivel sem lassabb a mátrában mint én...
egyébként Conor régebbről ismer engem igaz személyesen csak egy hete találkoztunk először, de gyakorlatilag minden nap dumáltunk msn-en még egy online- gameből kifolyólag, de mind1 is.
igen Frenky általában beköszön aztán annny de a Többiek érezhetik leb@aszva magukat amiért sosincsennek itt.
ja meg nézd már meg a kommenteket a galériámhoz....
a motorodról külön kép készült.... amin csak az van egyik cat-ről se készült ilyen kép
csak a Te motoroddal kapcsolatban tettek fel kérdést .
Egyébként ha már úgy érzelgünk akkor nem csak elviselünk itten hanem igenis kedvelünk(nem szeretünk az nagyon buzis lett volna...)
na lehet nem kellett volna ennyi sört innom..
ja Chris téged külön is leb@szlak mert tegnap is meg ma is dumáltunk msn-en de a fórumra b@sztál írni...
komment vége.
szokás szerint nemsokára jönnek még a kimaradt gondlataim...
Jó brigád csak ha tali van mi csak a szélén kapunk helyet a fényképezésnél,de nem kell törődni vele ez olyan kissebségi izé mindig a nagyf@szút csufolják
Röviden bemutatom neked a többieket.
Frenky:ő csak beköszön néha hogy helló azt ezzel le is tudta a forumozást
Guen:tűzoltó ,szerintem ennyi elég is,ja és turázás címszó allat ghost-ridert játszik a Mátrában
B miki:ugy megy a ringen a R1-el mintha a gumifal lenne a kanyar vége.
Satilus:undoritó nyálkás polipokat főz dagadt angol buziknak,és minden csajt megdugot már kint.
Meg ott van Chris,aki valójában Krisztián.
És a többiek bár mostanában lapít mindenki de sebaj majd jövőre
És van mindegyiküknek egy csodálatos tulajdonsága,hogy elviselnek engem a hülyeségemet,ezért köszönet nekik,de azért ne szopkodjuk egymás f@szát tovább
Most arra kérlek szed le a villanymotor kipufogót és mérd meg a lemlőcsonk külső átmérőjét
Asszem 49-es lesz és akkor szűkítünk a végén
Guen, nem gond, szívesen járok ide, nekem is majdnem cicám lett
54mm a belseje
De nem baj megoldjuk,kérlek mérd meg a belső átmérőjét tolomérővel,nehogy valami szélsőséges méret legyen,holnaptól ithon vagyok úgyhogy csörgess meg hogy mikor gyüsz