ha már ittvagyok, segítsen valaki. kiakarunk menni páran Bécsbe a Louis áruházba nézelődni picit. A gond csak az hogy nem találtunk sehol címet. Ha volt már valaki ott akkor megköszönnénk ha kitudna segíteni egy címmel.
Hali
Fasza a kipu...en is ilyet szerettem volna de akkor nem igazan jott ossze.Amikor megvetem az enyemet,ra egy hetre nagyon jo arban lett volna.Na de nem panaszkodom.
B@szki El nagyon korán keltél .
SGábor: ahogy nézem azért a 47k sztem egy kicsit sok a lánc szettért. biker world-nél 30k a lánc meg 10k a két lánckerék, az még csak negyven... mondjuk azt nem tudom mien minőségű lehet a lánckerék de RK meg DID lánc is 30k ért van.
gumi téma: nem nagyon vagy aktív itten úgyhogy kifejthetnéd bővebben hogy mire is használod a gépet mert így azért nehezebb gummát ajánlani, egyébként az 5000km egy teljesen jó futás teljesítmény abban az esetben ha nem újonnan veszed a gumit mert akkor tuti idegbajt kapnék
A 47 ezer nem hangzik rosznak ha benne vannak a lánckerekek,én a pink motors-nál vettem mindig asszem ők a DID forgalmazók,de csak a láncér sok
ha A gumid kopásjelzőn van attol számítva még 1000-1500 lazán elmegy,de 5000km nem olyan rossz,esetleg a pilot pover vagy a sima diabló tovább birják,de nagy csodát ne várj,ezek után már a turagumik jönnek amiknek ha csak nem autópályázól sokat nincs sok értelmük.
Tanácsotok kellene! Láncot, meg lánckereket kellene cserélnem.
Ha van, tanács azt szívesen fogadnám. A Nagyvas on-line motoros bolt honlapját néztem ott 47000 ezer lenne komplett X gyűrűs erősített did lánccal.
Meg kb. 5000kilóméterrel ezelőtt vettem „Continental contiforce” hátsó gumit, és már a kopási jelnél van. Pedig nem kapartattam vele, szóval nem volt jó választás. Valaki tud ajánlani valami megbízható márkát?
A segítséget előre is köszönöm.
Te nemnormális azt gondolod nincs ithon rozsdamentes csövem
Csak hozd ide azt meghenkeljük ne aggodj,a zoli is ugy szokta idejön csupasz valaggal és tuningolt versenygéppel távozik
A kazival ne törödj majd hozod ha henkelünk.
A kurvák faszát sbk izé dob míííí,nem is baj hogy nem jön ide a Frenky amikor hennkelem a dobodat,mert úgy is csak lukakat éget bele amit aztán foltozhatok,később meg megkövez érte hogy gübicseket gyártok
Hááát hétvégén ithon leszek mert csinálom a pinceajtót ugyanis tegnap este be akartak törni a cigányok,ugyhogy idehozhatod a zsírosláncú vackodat henkelek rá valami összekötőcsövet
DE lehet hogy már csütörtökön pénteken ithon leszek
El nem tudtalak ma felhívni....
mind1 Frenkyvel megbeszéltem a dolgot.
Ja tényleg Frenky-nek meghalt a gépe(számítógép) szal eddig csak írni volt lusta mostmár olvasni se tudja mi történik itten...
jah igen szal ha minden igaz holnap veszek egy leo vince sbk evo II, dobot és lehet nálad kötnék ki vele mert valami kötőcsövet kéne rá hackelni, Te meg már gyakorlott vagy az ilyesmiben, mármint Ti. egyébként holnap megyek pestre felvigyem a kazid? vagy majd ha a fékbetétet viszem akkor elég?
Udvoztletem mindenkinek!
Nem tudom ismeritek e.Ha az asszont meg akarjatok talalni mobil alapjan ,muholdas segitseggel 10 meteres garantalt pontosaggal. http://www.trackapartner.com/
Kagraner Platz 20
A-1220 Wien-Nord