Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo reggelt!
Csak beneztem ,de mar varnak a polipok,meg a kardhalak,homarok
a szívem szakad meg érted...
Na csumi mindenkinek megyek dolgozni,mert valakinek azt is kell,nagyon kemény ez a munka tiszta brutál vagy három kartont be kell raknom a kocsiba,és ami keménnyé teszi a dolgot hogy holnap ki is kell vennem azokat
AAAAAAAAAAAz jóóóóóóóóóó akkor viszek kenyeret meg hagymát,alakul a party akkor este szala sütés is lesz
na megyek fürcsizni mert izzasztó volt az éjszaka...
előtte libazsírral fogom kenegetni a láncot
Tudtam hogy rábaszás lesz, megint tiszta zsir leszek a láncotokrol leverődő kenöcstől,jó hogy nem egy MZ mögé raksz be hogy szagoljam a kétütemű kipufogóbüzét nembaj majd halgatok valami jo kis zenét ott hátul
azt meg már láttam hogy te hogy mész úgyhogy te zárod majd a sort külnöben nem látunk csak a parádi pihenőben
helyes mert a csaj egy 125ös cbr-el jön bár igazából az a mátrába simán jó még gyors csapatáshoz is
De jó én is mindíg igy indulok el hogy majd ovatossan megyek csak turázunk meg ilyenek,aztán egy nagy büdös man szigeti TT lesz belőle,csak tréfáltam ésszel megyünk na
majd meglátjuk....
egyébként jön még 2 emberke valszeg(egy gyönyörű szép lány meg a barátja na mind1)
bár én nem "race"-t tervezek csak egy élvezetes kanyargást
Szügséged is van a gyakorlásra,persze ez sem segít majd rajtad
lol
áááh most ébredtem... kicsit nyújtok aztán mátra
Már nem tudtam hova tüntél azt hittem megevett egy nagy polip amit ki akartál nyírni
hiho!
jók a képek ati
mi az ottan hátul bt021? én ledobtam az enyémet ...
nem kockult meg az autópályán?
Udvozletem!
Kb 1 honap utan volt idom jatszani kepekkel.
Megosztom veletek a hazautunk par pillanatat
Jó munkát Frenky nem tud jönni mert dolgozik és buzi a fönöke nem engedi el,a cb 400-as is dolgozik szerintem ugyhogy buzulhatunk ketten,persze nyitott a parti ha van kedve valakinek jönni jövő hét csütörtök délelött egy Mátra GP-re velünk utánna egy laza strand akkor az irjon bé
na leáztak a sisakról a tetemek öltözök és mentem...
jó munkát a annak aki dolgozik
jó időtöltést annak aki csak eltölti az idejét a munkahelyen(El)
jó pihenést annak aki szabin van
simán benne vagyok
hozzál fürdőzéshez kellékeket. nem feltétlenül a sárkányra gondoltam de jöhet ő is
Akkor legyen a csütörtök,de ha akkor nem engednek el nekem mindegy melyik nap,nem féltelek én téged hogy olyan elveszett lennél a Mátrán
Állitolag nyilt egy strand gyöngyösön azt megnézhetnénk.
elcsalod frenky-t is? meg én is viszek valakit kartalról :D cb 400-al na jó csak vicceltem
de én a mátrát igazából 7köznap délelőtt szeretem. akkor kevesen vannak
kedden meg pénteken szolgálatban vagyok azok a napok kilőve valamelyik másik napot meg lebeszélem a főnökkel még a héten
hát az attól függ mikor leszek én szabin a másodállásból mert ugye kell a lé a kipuffra
meg egyébként is nem tudom hogy egy ilyen vadállattal fel merjek e menni a mátrába
na jó de hogy?
látok a rúdon két csavart azokat csavarjam szét?
az egyik a munkahenger alja sztem az gondolom elforgatható a másik meg kontra anya. lényeg hogy lejjeb kéne raknom a pedált mert így nem tudom használni nagyon vissza kell hajlítani a bokámat.