Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most találtam... bázis motor... elég nagy üzeltnek tűnik vagy áruháznak nem tom... feljebb a szentendrei út elágazásánál... a kérdés. személyesen is lehet rendelni, vagy csak webáruházból.
Ja ott van egy de asszem nem tul nagy a készletük inkább rendeléses alapon dolgoznak,az árpád hid bdai lábánál van a bolt szentendrei u.2 asszem.
El itt vagy még?

SOS Louis bolt ot hol találok Peste? A szentendrein rémlik egy! Azért tőled kérdem mert te most írtál be!
Persze csütörtökön veretünk ész nélkül
aham, meglátom egyelőre hogy hogy megy, mert elég szépen ki vannak portolva a szivónyilások, meg laser rendszer alatta van, meglátjuk....

köszönöm az infot
Hello Sracok!
Remelem mindenkinek jol telt a vasarnap.En is kerultem.Jo volt, szep volt, hideg volt (mint kb novemberben)Most meg esik. ennyi
ThundermanHa power commander nincs is,de ez van ha pluszt akarszDyno
hello bello!
Nyugi El ne sírj :D azért nem írunk mert nem vagyunk otthon. mindenki kint van a kanyarokat vadászni nem érünk rá itt sasolni a fórumon
na jó azért ez nem teljesen igaz de kb.
holnap meg dolgozok kedden megintcsak hosszú lesz a hét. Csütörtök áll ugye?
remélem jó idő is lesz..., majd mesélek

másik: thunderman: tudtommal nem lehet power commandert kötni rá mivel hogy karburátoros nem befecskendezős így nem nagyon van mit parancsnokolnia a commandernek.
Sziasztok, amint látjátok most regeltem, de ez nem azt jelenti hogy most kezdtem motorozni.
Pár hete szert tettem egy 98-as yzf 600-ra, ami a holland supersport bajnokságban futott 99-ben, majd 3 évig a mostani főnököm használta, aki másik motor vásárlása miatt a garázsba tette porosodni, egészen mostanáig, megvettem tőle, komoly 240 ezer forintért, igaz, váltóhibásan.

A kérdésem az hogy lehet-e szerelni ezekre power commandert, vagy csak injektorosra lehet? Ez egy sötét folt nekem, inkább a 2 ütem világában vagyok jártas..

egy kép a motorról, habár lehet láttátok már:

motor

válaszotok előre is köszönöm!
A Hein-Gerickét pöfedt németek hordják akik ronda boxermotorokkal járnak,ugyhogy a berikkel csak jobban jártál,tiszta halott ez a topik lassan uj barátokat keresek magamnak akik irogatnak is a topikokba nem csak lepítanak othon
Kész a kompjuter csak az a baj hogy nem müködik a wifi rajta valamiért,ugyhogy nem tudok az ágyban számitogépezni,na megyek át Frenky-hez most jött meg Brünobol meghalgatom a vacak sztorijat,majd ugy teszek mint akit érdekel(na jó azért egy picit érdekel)
én is bécsujhelyen vettem az előző motoromhoz a givi dobozt. .most meg ezévbe a Berik ruhámat ..

ez a Bike - expert tényleg jó egy bolt. De nem minden éri meg amúgy. van eset amikor a louis olcsobb.. de pl: börruhába meg semmi választék nincs..
Helló Mindenki!

Először is azzal kell kezdenem, hogy elmondjam mennyire szégyenlem a pofám, hogy már jó ideje ide sem dugtam az orromat!

Az elmúlt időszakot reggeltől estig tartó pénzkereséssel töltöttem. Estére pedig olyan dög fáradt voltam már, hogy erőm sem volt megnyomni a gépen a bekapcs-gombot. Most meg mire bekapcsoltam volna beszart a rendszer. Na mindegy....

A sok munkának azért meglett a gyümölcse: Megvan a ruha meg a csizma is. Igaz nem kis utánajárást igényelt a dolog.

PL. Bécsben lejártam az összes boltot (Hein-Gericke, Louis, Zwei-Rad Börze.....), de meglepő módon sehol semi. Végigjártam mindent Sopronban is, szintén eredménytelenül. Végül felmentem Bp-re ahol végül is összejött a dolog. A SuperZone-ban akció volt, úgyhogy 200.000 Ft helyett 135.000-ért hozzájutottam egy 2008-as modellévű BERIK márkájú ruhához. Szóval ezzel mázlim volt!

A csizmát meg ma vettem meg Ausztrában Wiener Neustadt-ban (Bike Expert). Na ez az a bolt amit ajánlok mindenki figyelmébe! Óriási választék van mindenből. Itt tényleg mindent lehet kapni ami a motorozáshoz kell, méghozzá nagy választékban és a magyar árakhoz képest átlag 20%-kal olcsóbban.

Na szóval itt vettem a csizmát (szintén BERIK). Ez is akcióban volt, mivel az utolsó darabokat próbálták ebből a típusból elpasszolni. Végülis ennek volt köszönhető, hogy 220 Euro helyett 105-ért meg tudtam venni.

Most aztán baromi jó kedvem van, hogy végre minden megvan. Most már csak a próbaút várat magára.
Hááát jó akkor hétfőn Baba-Mama uszásra megyek végül is majdnem olyan jo mint kakucs ring,20 enyhe tulsulyal rendelkező kismama ring a vizen miközben a bobita bobita táncol cimű dalt énekeljük már az elején feltünt hogy én vagyok az eggyetlen boldog apuka az uszáson de a tizedik alkalom után azt is megszokod hogy mindenki rajatad röhög az usziban
De utánna elmegyek bringázni a jani hegyre és életre halálra beugrok mindent
ehe ehe ehe
sose véletlenül....
bár nem hiszem hogy 7főn ráérek valakinek dolgoznia is kell.... és az a valaki alighanem én leszek
de a csütörtök az okés
Na megint gája,remélem ma már megérkezik a laptop és nem megy el a csávó megint csajozni,esetleg hétfőre benyomhatnánk kakucs ringet,csinálnék pár fotot ahogy véletlenül leér a lábtartód
no igen az autók el tudják rontani a mókát
de a mátrában pont azt szeretem hogy 7köznap délelőtt szinte senki sincs tök üres az egész lehet randalírozni
Hali

Bő 50 km re van tőlem is egy kisseb szerpentin 5-6 km es szakasz,ott voltam hétfőn,nem rosz hely csak nagy volt a forgalom kicsit és általában utoléri az ember a kocsikat
A jövő héten valamelyik délelött ellátogathatnánk Kakucs ringre is,ha már ilyen versenyzős kedvedben vagy ott karcolhatod a lábtartot
Csumi indulok haza lejárt a munkaidőm,inkább azért perelem a főnököt mert ebben a rohadt irodában paraszt modon megy a klima és megfázok tőle forumozás közben
baszki tegyél panasz a munkavédelmiseknél
Sajna még mindíg dolgozom, feljöttem az irodába és probálom kiheverni a doboz berakása miatti fáradalmakat ráadásul négy doboz lett a vége,tiszta stresz vagyok
na mivan El otthon vagy? működik a fagolyós?
Bár én nem "racet"-t tervezek csak egy élvezetes kanyargást ,sajnos eljön az az idő amikor minden menetelből verseny lessz,
Én mindig mondtam pályagumi forevör
Na meg egy par kep
nah hazaértem a mátrából...
chris sajnálkozál hogy le akartad karcolni a lábtartót(a régit) és hogy ezt nem lehet. nyugodj meg le lehet. nekem ma sikerült. vágot slick FTW