Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Mindenki!El-nek el törött az orosz golyos számológép fa kerete, asztalos kell ide,nem gépész.Chris alulról is jó a kidörrenő látványa,hol vetted?
Pénteken dől el hogy tudok (olyan mint a kuyta vacsorája ) e menni a csapattal motorozni .
nem is tudtam ,én is remélem meglesz a guma a héten
goodridge fém fékcsöve van ha jól emléxem. fém az biztos de a goodridge az nem
hiho!
na végre Chris bakker mióta győzködlek hogy rakasd fel
fürcsiztem én biztos nem vagyok büdös

Névsor:
1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen+1fő GSX-F 750 (bátyám) talán még egy fő győrből de majd ír ha biztos lesz
4. Elbandi
5. bmiki + 1 fő (A párom a saját VTR1000F-ével)
6.Frenky
7. Kope_74
8.
Hát lehet büdösek vagyunk ,Te elöl neked fém fékcsöved van?:O vagy csak már nekem káprázik a szemem:)
Rendben, az időpontokon még úgyis variálunk, csak kb mondtam mire lehet számítani... ... viszont azt veszem észre más nem naon akar jönni... ... ennyira csúnyák, vagy büdösek lennénk?

Viszont itt van valami szép is. A tegnapi förtelmes gumi képek után...
hiho! bocsi mostanában ezer dolgom van. izé hát nem vettem észre hogy változott volna a hangja. bár eddig is elég brutál hangja volt(kb mint a combino-nak)
Ja Chris elfelejtettem mondani hogy lehet később is akár a gyülekező mert a kilátónál nem lehet sokmindent csinálni ,ha elnézelődik az ember akkor is max fél óra odafent,de nekem mind1,csak egy tipp
Zsuu... Nafene... akkor bulee lesz! Mi is bulizunk szombaton... Velencén! Gratula nekik!

Bandi... ha közelebb lenné rám bízhatnád a gépet, én megmókulnám neked, annyira hogy legalább 1 évig nem kéne hozzá nyúlni. Persze ez felhasználó válogatja... mennyi időre lesz okés agép!
Majd...

Ma könnyes búcsút vettem a hátsó kockás gumitól... néhány képet megosztanék a közönséggel én is. Remélhetőleg holnap kerül fel a Corsák
Szevasztok... 2 hsz el indítanám a dolgot.

Dátum: 2008-08-02

Tervezett program:
10 körül találkozó velence környékén. (majd egyeztetünk) Még délelött onnan elvonulnánk a kilátóba, ott lenne egy kis pihi. Aztán vissza Velence, emgnézzük a strandot, majd ebéd a helyi büfésoron. Aztán akár pancsi, akár punnyadás. Ezt ott lend döntjük el... elvileg lesz valami rendezvény ott velencén, de így innen előre látatlanba nem tudok sokat mondani róla. Egy valamit igérhetek, egy jó csapatot!

Névsor:
1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen
4. Elbandi
5. bmiki + 1 fő (A párom a saját VTR1000F-ével)
6.Frenky
7. Kope_74

Továbbá várjuk a kedves motoros kollégák jelentkezését, akik még csatlakoznának hozzánk!
lol gel gel xp FTW
Sziasztok most egy darabig nem leszek elviszik a szerelmemet a laptopot,mert ez a redvás vista van rajta na azt leszedi valami nagyokos és rárakja az Xp-t akkor legalább át tudok irni rajta egy CD-t meg ilyenek
szió nagy fiú ,hogy s mint?
nálunk ,hétvégén ,nagy buli lesz! ELJEGYZÉS! A nagy lányomnál hát mit ne mondjak,meglepödtem
... szevasztok, este jövök a hétvégi tervezett programokkal, de előtte Bognár Gabival konzultálok egyet.
szia

Változott vmit a hangja a mocinak? Mert az ilyen (direkt) sportlégszűrők dobnak vmicskét a hangon is. Legalábbis az autóknál így van. Sokan tesznek be sportszűrőt csak a hang miatt.
nem lenne fair verseny két gyertyapipát le kell húznom hogy uralható legyen a gép
Én még sosem láttam ilyen brutális tuningot,csak nehogy leszakadjon a kezed amikor a gázt húzod,esetleg gondolkozhatnál dragversenyeken való induláson most hogy már ilyen menő légszürő került a gépbe
jah tegnap bedobtam a légszűrőt K&N FTW itt van nektek egyszerű földi halandóknak pár kép róla meg a beépítésről
Ekkora majrécsikot még nem is láttam,ezt mutogatni kéne
Mármint takargatni azt akartam mondani takargatni
köcce Frenky bár mostanra igazából inkább bognargabor-nak szükséges
nekem már fent van a 180as vágott slick. dobtam fel képeket is olvass kicsit vissza
Ha esetleg gondolod és nem látszik valami írjáll