Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia mindenki!

Mégegyszer a problémám: A prosztatám... JA nem ez a másik: Szereznem kéne valahonna 1db. eredeti tükör rögzitő csavart erre ha lenne ötleted szánj meg vele.
Kérdés 2. Valakinek van megoldása a tükör szélesítésre mert javarészt a vállaimat látom benne akárhogy állítgatom. (tetszik a látvány de jobb lenne néha tudni, hogy mi van hátul. Jojo tudom, hogy ti nem néztek hátra de az én jelenlegi szintemen néha nem ártana)
Szia!

Nékem sajna nem sikerült felrakni pedig elég türelmes vagyok. A méretre panaszkodott. Van valamilyen korlát? kb 120MB.-ot akartam felrakni.
Kedves Chris énnekem a pina.hu keresőbe történő beirásán beirásán tovább nem terjed a számitogépes tudásom innétöl kezdve nekem nem lesznek képeim de nem baj mert én ugyis csak a csöcsös csajokat szeretem nézegetni
B miki az e mail cimem borzasztó bonyolult FJR1300@freemail .hu,a dekni király de a szpojler már az uj tipushoz való
Na megyek robotolni,vasárnaptol már elvileg lesz computer,majd osztom eszet jó sokat
Helló Mindenki!CHris f@szák a képek!
Elérhető a feltöltés menü Thundercat Hungary!

Megkérek mindenkit, aki feltölt, az egy Zip tömörített állományban tegye meg. Akinek nem világos szedje le az enyémet, és az alapján nézze meg a dolgokat.

GYIK: Total Commanderben fájl--becsomagolás-- .zip kiterjesztés
Ezt az adott mappán tegye meg, amiben a képek vannak. Úgy ahogy az én zip állományomban. Jah és a mindenképp tegye a fájl nevébe a saját nevét, aki a képeket csinálta. Továbbá a fájl neve ne tartalmazzon ékezetet és szóközt. Röviden ennyi! Jó szórakozást.

Jah nekem 30 percig töltötte szal ha elindítod a feltöltést elmeheccc kávézni, de ne zárd be... Akkor van kész mikor kiírja hogy kész!

Szevasztok
Bocs El kicsit megsütött a nap... (xjr)

Vannak a te romodhoz is holmik ám

Küdj nekem mailt, hogy bombázhassalak.... bedomiklos@mail.tvnet.hu

Itt van néhány fogyóeszköz:
ja tegnap ledobtam az olajat is megvolt az 5000km.
este fél 10kor még az udvaron az idomokat szereltem aminek meg is lett az eredménye... mindent patentre összeraktam csak az index kábeleket felejtettem el összedugni....
ez kb abban a pillanatban jutott eszembe amikor az utolsó csavart meghúztam.... viharos szélben az eső lába már lógott élmény volt aq
ahha megvan...
Alex mi az hogy könyvelt küldemény? OK csirke vagyok ehhez elismerem de lövésem sincs...
Hiho4

El ha még mindig vista lesz a lapidon ugorj el vele ide vagy találkozunk valahol és kb 1 nap alatt rendbe rakom neked....
guen the real geek aq
B Miki FJR-1300 am van nem XJR-m az XJR az egy ilyen meztelen vacak viszont attol a négy az egybe josi rendszertől felál a f@szom csak kár hogy az is XJR-re való
Héj El!

Kinek van messzebb Ausztria, és kinek van közelebb Szlovákia?
Mondjuk Budapesthez biztos az utóbbi van közelebb!

Balaton felől tökmindegy, meg lejjebbről is (Dunántúlról beszélek persze )
Szóval csak azt akartam mondani, hogy nekem tökmindegy! Voltam Szlovákiában is, és tényleg vannak szép helyek, de sztem sem látványban, sem útminőségben! ... nem lehet összehasonlítani nyugati szomszédainkkal!
Probálok finoman fogalmazni hogy senki ne bántodjon meg,mindenki gyönyörűszépen leszophat kivéve a lányok ök tündérek voltak,ja és csak szopásrol lehet szó semmi buzulás
Na de a tréfát félretéve vasárnap kapom meg a laptopot és ha még mindíg a vista van rajta a csávó fejéhez b@szom
Én bármibe benne vagyok(kivéve a buzulást)tőlem szlovákiában is kerülhetünk eggyet,Austria királyabb de messze van 250-az első szerpentin Szlovákiában meg 100-kilcsi és szerpentin meg a zsaruk talán nem olyan szivossak
Fel van tüntetve a termék alatt hogy Ship to: Worldwide, Magyarországra biztos elküldi neked, csak certified-ként azaz könyvelt küldeméynként kérd a postázást
Hello Sracok!
Jo latni hogy megvolt a tali.Jok a kepek.Nagyon sajnalom hogy nem lehettem ott.
Nekem is minden rendben volt a visszauton is.Csak mostanaban nem volt idom gephez ulni.Unokateso, occsem itt.Kicsi suru a program.Kozben baratnom is idekoltozott.Majd rakok fel en is kepeket amiket utkozben csinaltunk.
Mindenkinek minden jot!
Akkor szerencsém volt, hogy nem tette. Én azt hittem, hogy a motorozás veszélyes de .........
sztem igen El egy pszihopata....
a nyakadba ugrik és elharpja a torkod
Lehet de csak finoman, olyan törékenynek tünt a fiú. Szerinted képes magát megvédeni.
lol
Helló Mindenki!Ez azt Frakk osszad nyugodtan El azért,mert 2*akkora a motorhenger űrtartalma az Arcának még nem kell 4* akkorának lennie.
Ha már igy összemelegettünk.
A kis motoromnak egyetlen szépséghibája van (szerintem). Az egyik tükröt tartó csavart sikerült az eredeti gazdájának (nem ismerem de lenne hozzá néhány "szavam" (a találkozon tanultam néhányat, hála nektek)) egy már a gyártás során rozsdával kezelt oda erősen nem való csavarral helyetesíteni. Szeretni az eredeti megoldáshoz .... Szóval honnan tudnék ilyen csavart szerezni?
Visszarakjuk a Vista-t?
üdv a csapatnak Tényleg nagyon jó volt a tali ! Remélem még jobban összekovácsolodik a csapat
Tény ahol megjelentünk a pusztalátványunk félelmet keltett . Egy Mátrai vagy Mecseki túrában én is benne lennék , az időpont az még kérdéses (de majd meglátjuk , mondta a vak és nekiment a falnak )
... ma este lehet tölteni a képeket ... zip állományba. Akinek kérdése van ez mi meg hogya az keressen bátra, de lesz segítség az oldalon ... majd írok.
Köszi guen ,bár sztem is drága kicsit