ok. akkor szerintem majd mondom Gabinak, hogy beszéljen a többiekkel, ő biztosan tudja tel. számokat
vagy majd msn-en, mindenesetre figyelem a fórumot ...
mint mondtam a pesti vonalat nem tom leszervezni, az nektek kellene. ha jól tom ti jönnétek, Frenky, El és Kope jön pestről. A felsoroltak közül Kope ról nem tok semmit. De Gabi és Frenykiék már rég ismerik egymást, telefonon tudnak egyeztetni.
guennel pesten keresztül kell mennünk és odáig egyszerűbb pályázni, ezért nekünk logikusabb és gyorsabb lenne az m7-es igaz én személy szerint nem rajongok az autópályás szakaszokért..
A Balcsi irány Kaposvárról Mikiék jönnek felém, itt tali majd megyünk Fehérvár fele, a sima 7sen, szerintem felesleges autópályázni, nyugisan elközlekedünk addíg. Fehérváron csatlakoznak Bognar Gaborék, meg aki még szeretne arról a környékről jönni, és megyünk tovább Gárdony irányába.
A pestiek vonalát, Frenkyiék jelenléte hiányába nem szeretném megszervezni, de azért amondó vagyok, hogy Frenky és Bandi köré kellene szervezni az indulást, és akkor együtt indulnának le Gárdony fele... A telszámokat közzé fogom tenni mindjárt.
Az egyéb irányból érkezőknek ha nemtudnak kihez csatlakozni, maradjon a 11 kor megbeszélt tali helyen.
A tali helye: Gárdony-Velence ( egybe van a két város ) főút melletti MOL kút.
Ott fog gyűlni a csapat a megfelelő irányokból, tehát amíg valaki is hiányozni fog, addíg mi ott leszünk. Max ha sokat kell várni az adott illető fizet egy kört!
Na de komolyra fordítva a szót...
Arra gondoltam, mivel alapvetően 2 irányból érkeznek a motorosok, Pestről és a Balcsiról. így akikegy vonalról érkeznek, érdemesebb lenne megbeszélni, hogy együtt érkezzenek, ezzel csökkentve is a csúszást.
A tali időpontját 11 órára tettem, így akár Kaposvárról, akár Pestről, vagy Paksról érkezőknek sem kell korán kellniük, és kényelmesen indulhatnának.
Névsor:
1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen+1fő GSX-F 750 (bátyám) talán még egy fő győrből de majd ír ha biztos lesz
4. Elbandi
5. bmiki + 1 fő (A párom a saját VTR1000F-ével)
6.Frenky
7. Kope_74
8. kékvillám.
kiváncsian várom a találkozási pontnak helyét , és idejét
Holnap este 21:00 tól megbeszélést tartunk itt a topicban a talival kapcsolatban. Aki teheti jelenjen meg, vagy olvassa vissza amit megbeszéltünk.
Azért is lenne lényeges, mert a ti érdeketekben, az egy irányból érkezőknek kényelmesebb lenne ha együtt mennének a talihelyre. Így lekicsinyítenénk az időbeni várakozást az adott helyen. :) Értem alatta Pesti vonal, Balatoni vonal... stb
Az eddigí infók
10 körül találkozó velence környékén. (a pontos időpont és helyszín holnap lesz megbeszélve) Még délelött onnan elvonulnánk a kilátóba, ott lenne egy kis pihi. Aztán vissza Velence, emgnézzük a strandot, majd ebéd a helyi büfésoron. Aztán akár pancsi, akár punnyadás. Ezt ott lend döntjük el... elvileg lesz valami rendezvény ott velencén, de így innen előre látatlanba nem tudok sokat mondani róla. Egy valamit igérhetek, egy jó csapatot!
Névsor:
1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen+1fő GSX-F 750 (bátyám) talán még egy fő győrből de majd ír ha biztos lesz
4. Elbandi
5. bmiki + 1 fő (A párom a saját VTR1000F-ével)
6.Frenky
7. Kope_74
...
Hát srácok.. naponta olvasgatom, a forumot, látom nagy nyüzsi van. Én sajna nem tudok menni.
Itt németországba rohadok egy 80 lakásos építkezésen. Én lettem az építésvezető.. Szóval sajna nem egyik pillanatról a másikra tudok 1200 km-t megtenni.
De remélem lesz össznépi.. illetve összmotoros képek...
Először is... naja, fém fékcsövem van elől, nem káprázik a szemed. Nem tom milyen márkájú, de egy tuti az van. Amúgy akitől vettem ő rakatatta rá.
A büdösségről... én is szoktam fürdeni. Bár mondogatják... ne füüüürgyééé ... le, de azé szoktam! Sőőt a múlt hétvégén a fejemet is letolattam, nézzek má ki valahogy... De úgy látom, hogy jobban festek mit voltam. Kössze Zsúúék!
A listan émivel bővült... én is próbálgatok invitálgatni embereket innen a környékről, egyenlőre nem túl sok sikerrel, de meglátjuk. Egy tuti aki bújt aki nem... már mint aki jön aki nem, mi ott leszünk 3 nap múlva Velencén!
vagy majd msn-en, mindenesetre figyelem a fórumot ...