Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólvan oké csak szólj!
sjana a gumma jövőhéten kerül fel így ez nekem kiesik, de a lekközelebbin ott leszek.

kössze a felajánlást, szerintem el fog kélni. jövőhéten majd egyeztetünk a programról.
ha holnap nem jön össza és te hétvégén ráérsz lemehtünk jó időt mond

Ja és ha kell segítség a velenceitavi szervezéshez szólj és próbálok segíteni!
naja... vlaahol nem is sajnálom, hogy ez nekem kimarad, mert elég kaki idő van, de talán majd lekközelebb.
Szevasztok! Jóóvan gyarapodjunk csak... jó bulee lesz!

____
Bognargabi... hm hazafele jövet a melóból hallottam a rádióban ezt a hírt. Mikor már volt téma, hogy lehet hogy lesz ilyen GP pálya kb fél éve vagy 1 éve vagy még több. Én hozzátettem, hogy tök jó lenne, és itt a balcsinál. Forgalma is lenne, jó helyen is lenne. No meg pest környékén már van jópá pálya erre meg semmi.... szal én annó diret mondtam, mikor mondták az alföldet, hogy áhh ide kell a balcsihoz. Hát nem úgy lett.
satillus mi lesz velünk? szerintem várjuk meg a holnap délelőttöt és akkor meglátjuk de szerintem ilyesmi idő lesz holnap is
Hali

Na chris lehet hamarosan irigyelni foglak www.motogp.hu
hiho!

én viszek magammal egy vödröt meg szivacsot is hogy a lányok a szép tiszta motorokat nézegethessék ne azokat amiknek az elején darabonként 15kg bogár ment tönkre
Jöhet mindenki,leülünk egy padra és megbámuljuk az összes bula valagát,ugyis odalesznek a gyönyörtől a szép mocik láttán
Sziasztok!

ELőzetesen nekem is jónak tűnik az időpont. Lehet hogy jönne két haver is, bár ők nem Cat-tel (1 CBR 600, 1 ZZR600)

Névsor:
1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen
4. Elbandi
5. bmiki + 1 fő (A párom a saját VTR1000F-ével)
6.Frenky
7. Kope_74

Üdv.
Peti
Mindenki hozzon magával még egy embert
Frenky csak akkor tud jönni ha nem kell éppen motorgumikat szállitania,vagy gyogyszereket
Bocs guen fénykép holnap
Sziasztok!

Lehetőség szerint megyünk!

Névsor:
1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen
4. Elbandi
6.Frenky
Frenky
Na hali

Mi a helyzet sikerült telefonálni?
A párommal alkottunk egy csapatot és a cél a tisztes helytállás volt.(sikerült és nem is lettünk utolsók)
(Ő kezdő motorosként bevállalta mindössze 500km-es nagymotoros pályafutással .)

Ezt a szervezők egy nagyon komoly különdíjjal is jutalmazták.
okees... én szívesen hallgatom a mesét... s hogy jövőr e mi lesz... lehet kedvet kapunk páran.
Jó szervezés, kellemes társaság,titkos útvonal,nem egyszerű itiner, 2 fős csapatok,nekünk kb.400km és 10 óra motorozás..., de majd a többit élőben.
A jövőre javaslom a CAT Tali-val kombinálni
amúgy milyen volt?
de aranyos.
A III. MERSZ Long Day Trophyn megtette...
aztán be ne ellőzzön asszonypajti!
Sziasztok!

Lehetőség szerint megyünk!

Névsor:
1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen
4. Elbandi