Szevasztok! Jóóvan gyarapodjunk csak... jó bulee lesz!
____
Bognargabi... hm hazafele jövet a melóból hallottam a rádióban ezt a hírt. Mikor már volt téma, hogy lehet hogy lesz ilyen GP pálya kb fél éve vagy 1 éve vagy még több. Én hozzátettem, hogy tök jó lenne, és itt a balcsinál. Forgalma is lenne, jó helyen is lenne. No meg pest környékén már van jópá pálya erre meg semmi.... szal én annó diret mondtam, mikor mondták az alföldet, hogy áhh ide kell a balcsihoz. Hát nem úgy lett.
én viszek magammal egy vödröt meg szivacsot is hogy a lányok a szép tiszta motorokat nézegethessék ne azokat amiknek az elején darabonként 15kg bogár ment tönkre
A párommal alkottunk egy csapatot és a cél a tisztes helytállás volt.(sikerült és nem is lettünk utolsók)
(Ő kezdő motorosként bevállalta mindössze 500km-es nagymotoros pályafutással .)
Ezt a szervezők egy nagyon komoly különdíjjal is jutalmazták.
Jó szervezés, kellemes társaság,titkos útvonal,nem egyszerű itiner, 2 fős csapatok,nekünk kb.400km és 10 óra motorozás..., de majd a többit élőben.
A jövőre javaslom a CAT Tali-val kombinálni
kössze a felajánlást, szerintem el fog kélni. jövőhéten majd egyeztetünk a programról.
Ja és ha kell segítség a velenceitavi szervezéshez szólj és próbálok segíteni!
____
Bognargabi... hm hazafele jövet a melóból hallottam a rádióban ezt a hírt. Mikor már volt téma, hogy lehet hogy lesz ilyen GP pálya kb fél éve vagy 1 éve vagy még több. Én hozzátettem, hogy tök jó lenne, és itt a balcsinál. Forgalma is lenne, jó helyen is lenne. No meg pest környékén már van jópá pálya erre meg semmi.... szal én annó diret mondtam, mikor mondták az alföldet, hogy áhh ide kell a balcsihoz. Hát nem úgy lett.
Na chris lehet hamarosan irigyelni foglak www.motogp.hu
én viszek magammal egy vödröt meg szivacsot is hogy a lányok a szép tiszta motorokat nézegethessék ne azokat amiknek az elején darabonként 15kg bogár ment tönkre
ELőzetesen nekem is jónak tűnik az időpont. Lehet hogy jönne két haver is, bár ők nem Cat-tel (1 CBR 600, 1 ZZR600)
Névsor:
1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen
4. Elbandi
5. bmiki + 1 fő (A párom a saját VTR1000F-ével)
6.Frenky
7. Kope_74
Üdv.
Peti
Frenky csak akkor tud jönni ha nem kell éppen motorgumikat szállitania,vagy gyogyszereket
Lehetőség szerint megyünk!
Névsor:
1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen
4. Elbandi
6.Frenky
Mi a helyzet sikerült telefonálni?
(Ő kezdő motorosként bevállalta mindössze 500km-es nagymotoros pályafutással .)
Ezt a szervezők egy nagyon komoly különdíjjal is jutalmazták.
A jövőre javaslom a CAT Tali-val kombinálni
Lehetőség szerint megyünk!
Névsor:
1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen
4. Elbandi